Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklerin kenarları kapatamıyor; merkezde geçen sezon da eksik kalıyorduk, hava topu alabilen zaten yok. Bu defoların hepsini birden Demirbay yerine Sara' yı oynatarak çözebileceğini ummak çok değişik bir kafa. Şimdi yine tek hatayı stoperlerde bulan sivri zekalar çıkar.
Harbiden bizde önde hava topu alabilecek belki barış. Durmadan dikiyoruz topu. Hiç bir sistem yok bu takımda Allah'a sığınıp oynuyoruz

şu takımın acziyetine ve ezikliğine bak, herkes topu geri pas kaleciye atıyor

yüzünü ileri dönüp de pas yapan bir allahın adamı yok

muslearı kovmadığın müddetçe orada bir kara delikle senin maç alma şansın yok

2 kısa bekle olmuyor.adamlar kanatlara top şişiriyor,stoperlerini kanada çekiyor ve defans hattını bozup açık yakalıyorlar.ben olmayan futbol bilgiyle bunu görüyorum, Okan hoca bunu göremiyor

Sanki aynı taktikle 5 tane yememişiz, Kopenhag'a elenmemişiz, Prag'dan 4 yememişiz, Zalgiris korku filmi çekmemiş, Molde istatistik rekoru kırmamış... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
Sahadaki şey futbolun temel ne kadar prensibi varsa hepsine aykırı. Dışardan rastgele adam çevirip takımın başında şu maça çıksaydık önce rakibin hücumcularına bakar, izbandut gibi 3 tane siyahi topçu görür ve bunlara alan verirsek affetmezler diyip orta sahayı sıkı tutar ve beklere fazla ilerde takılmayın derdi.
Ama gel gör ki profesyonel yetkilimiz orta sahayı sakın parsellemeyin, bekler ileriye dikilsin, stoperler ve kaleci sakın defanstan pasla çıkmaya çalışmasın, uzun vurun da rakip topu indirip tek uzun pasla karşı karşıya kalsın, defans hattımız arasında 20 metre olsun demiş gibi duruyor.
Hücum planımız: BAY-Mertens; siz önde basın da Icardi gol atsın, bunu da unutmamak lazım tabii. Dünyanın en iyi futbol taktiği.

İlk sene Gomis'i yedi. Geçen sene Kazımcan'ı taraftarın önüne attı, sonra Olivera. Bu sene Zaha.. Oyuncular hatalı ama hocamızda bir sıkıntı yok. Bu kadar imkan tanınan kaç yerli teknik direktör var?

Ya herşeyi geçtim 20m para verdiğin oyuncu en önemli özelliği duran top kullanmak bir tane top kullandırmadılar adama. Sen bu Mertens e ziyech e söz geçiremiyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt