Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şansliydi bugun 4 5 olurdu.Yanlişlikla turu geçsek 4 5 ten aşagi yemeyeceğiz zaten.

Değişiklik yapamıyor diyenlerin utanacaklarini bilsem yüzlerine tükürürdüm. Canım hocam büyün dünyaya değişiklik dersi verdi. Batmanı soktuktan 2 saniye sonra gol geldi, 5 dk sonra da ikinci gol geldi. Vura vura devam arslan canım hocam benim <3
Evet barış dubois değişikliğiyle golüde gördük kalemizde mükemmel taktik deha gerçekten

geçen sezon barış alper'le götürdük bu sezonda gittiği yere kadar bats'la götürürüm diye düşünüyordur hoca.

Orta sahada 1 adamı şuursuz gibi oraya buraya koştur tamam mı taktik deha. Sonra adamlar nasıl bizim kaleye geldi

Takımı iki senedir düşüşte an itibariyle dibi de gördü
Fener tokatladı
BJK tecavüz etti
Ezbere yaptığı değişiklikleri artık amatör takım hocası bile biliyor
Fatih hoca gibi yanlış transferleri ile kulübü batırıyor oynayan takımı bozuyor

Bir kritik maçı daha yenilerek savuşturdun tebrikler. Nisan'dan beri resmi maç kazanamamış takımdan 3 tane yiyip, en az 5 tane daha yemekten kurtulmak her babayiğidin harcı değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna iyi hoca deyip de savunanlar utansin. Adamin hic birsey bildigi yok, ligin üstunde kadrosu var diye ve genelde birseysel yetenekler maci kopardi icin basari geldi. Avrupada su rezil takimi bile yenemiyoruz, adamlar biraz becerikli olsun beslerdi bizi. Bu nasil bir bu futbol anlayisi. CL girsek bu futbol ile gelen giden 5 ceker bize, sampiyon hocanin kredisi var derler, benim gözümde kredi diye birsey kalmadi.

Taktiksel anlamda kötü hoca oldugunu düsünüyorum artik

Belledigi ezberlerin disina cikmiyor hic

Az biraz kosan ve basan ekipler bizi duman ediyor ve bir ton pozisyon veriyoruz

Buna ragmen Anadolu takimlarina karsi ciktigi kadroyla cikmaya devam ediyor israrla

Takımı iki senedir düşüşte an itibariyle dibi de gördü
Fener tokatladı
BJK tecavüz etti
Ezbere yaptığı değişiklikleri artık amatör takım hocası bile biliyor
Fatih hoca gibi yanlış transferleri ile kulübü batırıyor oynayan takımı bozuyor
Yav biz bundan nasıl kurtulacagiz

torreira berbat bir maç çıkardı ama bir hocanın bu kadar fizikli oyuncu grubuna karşı orta sahayı güçlü tutmaması çok garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt