Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her takıma karşı aynı oyunu oynayarak başarı beklemenin hayal olduğu gerçeği kafasına ne zaman dank edecek bakalım.
Biz istisnasız hiç bir maçta başarılı değiliz oyun olarak. Oyun gücümüz düşük. Skor olarak evet galip geldiğimiz maçlar var ama bu sene oynadığımız 4 maçta da aynı oyunu oynayarak başarılı olabilirsin bu bizim gibi takımların olmazsa olmazı. Her maçın favorisi bizdik, Beşiktaş ve Young Boys maçlarını kaybettik diğer iki maçı da zar zor kazandık. Biz oyun gücümüzü yukarı çekmediğimiz sürece bu sene ligde çok fazla puan kaybı yaşarız. Yıldızlar bir kurtarır 2 kurtarır fazlası olmaz. Oyun gücümüzü yukarı çekmenin tek yolu var, takım savunmasını yukarı çıkarmak.

Okan hoca gelecek maçta aynı oynatacak.. Mertens yine 11 de olacak. Çünkü ego bunu gerektirir.

Nisan mıydı neydi yallah rizeye dedim linç ettiniz beni.

Görüyorum ki gerçeklerin sonradan ortaya çıkma gibi bir huyu vardır sözü gerçekmiş.

Bory gittiğinden beri defansif zaafiyetimiz kabak gibi ortada bir tane kritik maçta sağlam duramadık. Defans hattı davinson olmayınca pendikspor seviyesine iniyor.
Ve bu takıma koca 8 ayda boey profilinde bir herifi bulup getiremediler 10 milyon saydık ve getiremedik.
Brest geçen sene locko’yu 500 bine aldı 2 senede 15 milyon isteme kıvamına çıkardı.

8 ay bak 8 ayda sıçrama yapabilecek bizim oyunumuza uygun bir profil bulamadık. Tamam olur diye aldırdığı adam da maç başı 120 km koşan takımın standart sağ beki, ayakta durabiliyor biraz hızlı.
Oynadığımız oyunsa sürekli atak yiyip defansif özellikleri premium olması gereken ve rakibe koala gibi yapışıp hayattan bezdiren birini ihtiyaç olarak gösteren oyun.

Daha çok kredisi var ama şu oyun anlayışını değiştirecek gibi de durmuyor maalesef

Kredi mredi yok aga ne kredisi o bjk maçında zaten çoktan bitmişti. Anlamıyorsunuz kontrolünü kaybetmiş yaptığı açıklamalar çıkardığı kadrolar savunma dizilişleri orta saha oyun planı vs vs oyuncunun isminden korkuyor bazı futbolculara mobing yapıyor topa baskı oyunundan başka 2 senedir yaptığı çizdiği oyun yok hedef maçların hemen hemen hepsini kaybetti hemde ezilerek şu maçtan sonra çıkıp hakem diye ağlaması zaten herşeyi açıklıyor renktaş kredisi mredisi yok acilen sepetlemessek bayır aşşa gidicez artık farkına varın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kredi mredi yok aga ne kredisi o bjk maçında zaten çoktan bitmişti. Anlamıyorsunuz kontrolünü kaybetmiş yaptığı açıklamalar çıkardığı kadrolar savunma dizilişleri orta saha oyun planı vs vs oyuncunun isminden korkuyor bazı futbolculara mobing yapıyor topa baskı oyunundan başka 2 senedir yaptığı çizdiği oyun yok hedef maçların hemen hemen hepsini kaybetti hemde ezilerek şu maçtan sonra çıkıp hakem diye ağlaması zaten herşeyi açıklıyor renktaş kredisi mredisi yok acilen sepetlemessek bayır aşşa gidicez artık farkına varın

Yav kendinizi mi kandiriyorsunuz oyle 1 macta kredisi bitmis falan, acaba o nasil olmus?

Tamam elestiriyoruz bende elestiriyorum dunden beri ama su kendi dusuncenizi sanki herkesin ayni dusuncesiymis gibi empoze etmeyin millete bari.

Kadro bunu kaldırmıyor kısmını anlamıyorum. Sen bunu geçen yıl Bayern’e yaptın ya. Bayerne…

Bunu yaparken de stoperinde Apo, önde Kerem, Tete, Zaha, orta sahada Kaan, sol bekte Kazımcan vardı

Sorun hocanın rakip analizinde, orada kime baskı uygulayıp, nerede gevşeteceklerini çok iyi ezberletmişti hoca. Dün ise başıboş 11 oyuncu vardı sahada
hocam acaba diyorum ilk bayern maçı bizi çok mu uçurmuştu ? hepimiz hipnoz olmuştuk ama sonuçta her maçın havası farklı. o gün öyle bir atmosfer vardı ki sen ben çıksak adam yerdik sahada. belki bayern gününde değildi , her şey olabilir yani. sonuçta 70. dakikadan sonra şu an her maç başımıza gelen yine geldi ve yenildik. kopenhag gitti almanyada uyuta uyuta 1 puan aldı . her halükarda bizim hangi oyunu oynayacaksak oynayalım 1 tane orta sahaya ihtiyacımız var. meloyu koyucaksın torreiranın yanına sonra izleyeceksin orta sahada nasıl baskı yapılıyor

Yav kendinizi mi kandiriyorsunuz oyle 1 macta kredisi bitmis falan, acaba o nasil olmus?

Tamam elestiriyoruz bende elestiriyorum dunden beri ama su kendi dusuncenizi sanki herkesin ayni dusuncesiymis gibi empoze etmeyin millete bari.

1 maçlık bi durum değil bu hedef maçların tamamında rezalet var ortada. Galatasaray rizeye 5 atsın antepe 4 atsın diye bu kadar para harcamıyor kendi liginde -7 averajı olan takımdan 3 gol yiyorsun bir o kadar da adamlar kaçırmış 3 hafta önce yeni kurulmuş 50 puan fark attığın defansı olmayan takımdan 5 tane yemişsin siz neyden bahsediyosunuz

Sorulması gereken soru şu, Okan Hoca bizlerin gördüğü bariz yanlışları, geçiş yememiz,ortasahayi boş bırakmak,oyun okuma zayıflığı gibi şeyleri sizce yanlış olarak görüyor mu ?

Degajdan yediğimiz gol gece rüyalarıma girdi. Puhhhh size.

ne istifası, ne kovulması yahu. Yok öyle iki sezon ballı kaymaklı geçirip ilk zorlukta sıvışmak.

Oturacak, dersine iyi çalışacak, nasılsa kazanıyoruz triplerini bırakıp gecesini gündüzüne katıp rakipleri analiz edecek, kendini geliştirecek.
bu tembel adamın teki, ne çalışması ne geliştirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt