Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyum sağlayacak topçu bulmanın 30-40 kağıttan başladığı bir sistemi var ve bunun üstüne katiyen sistemine uygun topçu aldırmıyor. 433 takımı kurup kendi sistemini oynatmaya çalışıyor. Maç sonu açıklamaları da sağı solu suçlamaktan ibaret. Transfer edip ileri gitti gelişim kaydetti diyeceğimiz tek topçu yok. Elindekini değiştiremiyorsan ona göre oyun oynatırsın. FT gibi inatçı bir hoca dahi kadrosunun defolarını görüp Avrupa Ligi'nde topu tamamen rakibe bıraktı. Esnek olamayan kırılır işte böyle. Komik görünüyor artık bu tavırlar.
FT yi savunmak gibi olmasın ama herif yaşlandıktan sonra değismez kendini ileri atamaz oldu, doğal seleksiyon gibi bir şey bir nevi bu daha 50 yaşinda ve kendini ileri atamıyor. 70 yaşında FT gibi davranıyor buda elit seviyeye geçemeyeceginin bir göstergesi bence.

Yürü Rizeye diyeceğim de rizenin oynadığı topu da oynatamazsın sen

YALLAH ÇORUM’A!

ne zaman kovuyoruz bu yetersizi
Fener maçına kadar kredisi var.
Elenirsek ilk yönetime bok atar istediğimiz profili alamadılar oyuncular geç katıldı diye, sonra oyuncularım eksikti sakatlık biliyorsunuz diye planlamaya bok atar en son zahaya bok atar gitmedi gitseydi ne transfer yapacaktık yapamadık diye böyle 2-3 hafta kazanır. Sonra fener maçında da ezilip 20 şut yediğimiz gecenin sabahında da kovulur.

Olayın buraya gidip gitmemesi kendi elinde.

Göreceğiz neler yapacak.

Okan Hoca dahil her hocanın düşmanı kibirdir o yüzden eleştiriye ihtiyaç vardır bizim hocaya yanında eleştirecek bir yardımcı yok ,yönetici desen zaten yok medyadaki low iq muhabirlerinde hali ortada ,Özetle hoca bu kibir ve inattan kurtulmazsa kendisini tuketecek
Ayhan Akman Angelino olmaz, üçlü beki ve savunması zayıf demiş mesela. Dinlememiştir bile, bildiğinden şaşmıyor.

2 yılda topladığı kredisini 1 ay içinde hiç etmek üzere.
Saha içini geçtim, beni en çok rahatsız eden açıklamaları oldu. Özellikle yönetim lehine olanlar.

Sanchez fit olunca şöyle bir şey denesek diyorum hoca.

Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Kaan Sara
BAY Icardi Kerem
Transfer yapılmadığı senaryoda aklın yolu bir. Sorun şu ki, sevgili hocamızın yolu aklın yolu değil gibi görünüyor maalesef...

İki seneden beri ne bir taktik, ne bir oyun planı, ne bir adam akıllı sistemli bi oyun, yok ne var peki? hurra hucüm, orta saha bomboş, 10 kişiyle press bu mudur Galatasaray'ın oyun aklı. İki pas yapmaktan aciz leş anadolu takımlarını ıkına sıkına yenip şampiyon olunca kendimizi dev aynasında görüyoruz, hoca büyük hoca oluveriyor, sonra çıkıyoruz Avrupa'ya elek olup dönüyoruz, kendi leş ligimize.

Bu ekibe sol bekten önce os ve sol stoper aldirmali.

Gerçi transferi kapattik takimimiz muthis di mi. Gözlerinin önündeki sorunları görmüyorlar.

Geçen sezonki takımlar bizi elemişti gerçekten. Molde mesela haftaya İstanbul’a tatil için gelirdi ilk maçta garantiledikten sonra.
Valla iyi TD Moldeye de elenmiş gözüyle bakar ona göre plan yapardı bence elenmiştik zaten. Turu şansa gecmistik yani, oyunu 2 maçtada almıştı herifler. Bu aynı tas aynı hamam gidiyor. :D Şimdide kurada en lokum takimlardan biri geldi onlar bile eleyebilir ilk maçtaki rezaletten sonra.

Her maç aynı rezil oyunu izlemek kanınıza hiç dokunmuyor mu ?

Bu sene özelinde konuşmuyorum, geçen sezondan bu zamana ne kadar iyi oyun gördük?

Tugay Kerimoğlu

"BİR SORUN VAR"

"Okan hocanın surat ifadesi hiç hoşuma gitmedi. Bir sorun var. Ne olduğunu bilmiyorum." ifadelerini kullandı."

hocam angelott pep takımlarını izleyince birebir aynısını bizden bekleyemezsin ...o seviye değil bu takım..

aynısını zorlayıp - hala aynı dizilim sisteminde defoların çok belli - inat ediyorsun .

eldeki oyuncularını çalıştıracak düzeni bulman lazım yoksa önce taraftar sonra yönetim seni yakacak (onlar kendi totosunu kurtarmak için yapacak)

sonra vasat ötesi torrent vari TD ye para gömecekler iyice sıvayacağız .

BELMAS sezonundan farksız değil şu ana kadar seçimden ibaren yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt