Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Young Boys'a ne şekilde elenileceğine göre topun ağzına gelebilir ama kredisi tükenmez

Ligde yarıştan ciddi şekilde kopana yahut Avrupa'da hakiki rezil olana kadar kredisi sürecektir. Ligde de kopma falan yaşamayız çünkü ciddi rakip yok gibi, o yüzden bu sezonun sonunu sıçmadıkça getirecektir

Yalnız sezonu kupasız, Avrupa'da rezil olmuş ve oyun olarak tatmin etmeyen bir noktada neticelendirirsek işte o vakit yolları ayırmak durumunda kalırız

Biz gecen sezon da bu sekilde basladik oyun anlaminda ama sonradan cl de bayern manchester gibi takimlarla kafa kafaya oynayacak duruma geldik

Gecen sezon cl ön elemelerinde sonucu aldik dün alamadik

Ikinci mac cok kritik,kazanirsak toparlanacagimizi düsünüyorum ama kaybedersek kaos’a sürüklenecegimiz icin Galatasaray da basarisizliga tahammul yok

Ben inaniyorum ki hoca bu isi basaracak bir sekilde kalacagiz cl’ye ve daha sonraki sürec te toparlayacagiz cünkü bunu gecen sezon yasadik

Okan hoca’yi elestirecegim konu stoperler sezon basinda neden fiziksel olarak kötü durumda oluyorlar buna 2 sezondur bir cözüm bulamadik

Degaj dan gol yedik evet,sahadaki dizilise baktigimizda ben herhangi bir yanlis görmedim

Iki stoperimiz okadar kötü durumdalar ki degaj dan gol yediriyorlar karsidan gelen topu iki oyuncu da karsilayamadi bunun sistemle dizilisle de alakasi yok özelikle baktim takim normal sekilde dizilmis sahaya

Ya bu stoper hatti degisecek ya da daha erken fit duruma gelmeleri icin farkli bir calisma yapilacak cünkü gecen sezon zalgris macindan itibaren bizi yakmaya basladilar

Ayni stoper hatti sezon icerisinde rashford kane musiala bruno fernandes gibi topculara karsi bas ettiler yani sezon ilerledikce fit duruma geliyorlar ama umarim bizim icin gec olmaz bu durum

Young Boys'a ne şekilde elenileceğine göre topun ağzına gelebilir ama kredisi tükenmez

Ligde yarıştan ciddi şekilde kopana yahut Avrupa'da hakiki rezil olana kadar kredisi sürecektir. Ligde de kopma falan yaşamayız çünkü ciddi rakip yok gibi, o yüzden bu sezonun sonunu sıçmadıkça getirecektir

Yalnız sezonu kupasız, Avrupa'da rezil olmuş ve oyun olarak tatmin etmeyen bir noktada neticelendirirsek işte o vakit yolları ayırmak durumunda kalırız
Bu sene bu takımın bir tane gercekci hedefi var o da clye kalip para kazanmak. Bunu young boys gibi bir ekibe karşı başaramiyorsak birileri koltuğundan olmak zorunda.

Okan'ın son yapacağı bir iş kaldı oda Şampiyonlar liginden elenmek, bunu da başardığı zaman bu sezon bitmiş demektir.

Hoca maçtan sonra Abdül ü şikayet etti. Defansta, yerden dalarken kolların kapalı olacağını çalışmışlar. Bunun zor bir hareket ama gerekli olduğunu da söylemiş. Ama Abdül unutmuş herhalde.

Valla hocam Young Boys'a elenip üstüne 6. haftada da Fenerbahçe'ye yenilirsen hiç kusura bakma yolcudur abbas.

200-220 milyonluk kadroyla ads yi, kayseriyi vs yenmek başarı sayılamaz 3.senede ustelik yani, eğer 30 milyondan ederse bizi bedelini ödemek zorunda geçen sene 13 ten etmişti, ifb de berbat bir oyunla yenildi şampiyon olduk bir şey demedik , bu sene başı kupadan etti rezil etti yine okay dedik. Şimdi birde 30m den ederse artık hesabı ödemek zorunda kalır

Bu maçta bile savunanı olmuş inanılır gibi değil ya xg falan demişler adamlar 3 kamyon gol kaçırdılar, bari bugün yapmayın noldu bizim camia'ya böyle, fatih terim gibi biri eleştirildi bu kulüpte gözünüzü seveyim iyice fb'ye dönmeye başladık. Son 2 yıldır rezalet durumdayız bir sürü insan emek veriyor hayvan yükü maaşlar var bu kadroyu toparlamak kolay olmadı.
adamların 7 tane büyük şansı var yahu, 4 tane kaçırmışlar

adamların 7 tane büyük şansı var yahu, 4 tane kaçırmışlar

Anlatamıyoruz adamlara xg falan sayıklıyor millet adamlar 2-0 iken günayın parmak ucuyla cıkardıgı golu atsa 3-0 olcak tur gitmişti onu geçtim 93 de pozisyon bana göre penaltı onu verse muhtemel 4-2 tur yine mucizelere kalmıştı kaçan bir o kadar net pozisyonları var son anda araya girdiğimiz pozisyonları saymıyorum ilk yarıda hala çıkmışlar xg falan diyolar şaşırmış bizim taraftarlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

200-220 milyonluk kadroyla ads yi, kayseriyi vs yenmek başarı sayılamaz 3.senede ustelik yani, eğer 30 milyondan ederse bizi bedelini ödemek zorunda geçen sene 13 ten etmişti, ifb de berbat bir oyunla yenildi şampiyon olduk bir şey demedik , bu sene başı kupadan etti rezil etti yine okay dedik. Şimdi birde 30m den ederse artık hesabı ödemek zorunda kalır
öyle deme kanka rekorlar kırıyormuş

transfer tahtaları kapalı, maaş ödeyemeyen, futbolcuları bedavaya kaçan anadolu takımlarına karşı rekorlar kırıyormuş kanka öyle deme

2. Maç ile ilgili hocadan tek beklentim adaletli bir 11 çıkarsın ve şu uzun top saçmalığından vazgeçsin.

Bir de rica ediyorum duran topları artık Mertens kullanmasın. Olmuyor işte. Kör bile görecek artık bunun olmadığını.

Anlatamıyoruz adamlara xg falan sayıklıyor millet adamlar 2-0 iken günayın parmak ucuyla cıkardıgı golu atsa 3-0 olcak tur gitmişti onu geçtim 93 de pozisyon bana göre penaltı onu verse muhtemel 4-2 tur yine mucizelere kalmıştı kaçan bir o kadar net pozisyonları var son anda araya girdiğimiz pozisyonları saymıyorum ilk yarıda hala çıkmışlar xg falan diyolar şaşırmış bizim taraftarlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rakamlarla kavga etmeye devam mı kanziiiiiiiiiii :asd:

Adam 3 senede gösterdiği taktik bilgisi bu ama taraftar ligde üst üste 500 tane galibiyetten o kadar orgazm oluyor ki taktiği kimsenin taktığı yok. Ya bu adam Başakşehir hocasiyken de aynı oyunu oynuyordu dalga mı geçiyorsunuz ey forum ? Neyini düzeltecek bu adam kapasitesi belli.
o anadolu takımlarını da nasıl yendik sanki, 50 tane geçiş yiyerek ittire kaktıra kazandığımız maç çoğu maç, rakip de en az bizim kadar oyunun içinde,top bi o kalede bi bu kalede 2 yıldıır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt