Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjkden 5 yedi çıktı ders alacağız dedi, sence ders almış mı ?gördüğüm kadarıyla haklı olarak çok ciddi eleştiri alıyor
yönetimin bile önüne geçti zira yönetimin de şu sahada olanlara ilgili suçu az
bakalım buradan inatlaşarak mı çıkacak ders alarak mı
Okan hocagördüğüm kadarıyla haklı olarak çok ciddi eleştiri alıyor
yönetimin bile önüne geçti zira yönetimin de şu sahada olanlara ilgili suçu az
bakalım buradan inatlaşarak mı çıkacak ders alarak mı
Elenirsek Fener maçıni bekleyen haindir adidir. İstifa etmeyende yuzsuzdurValla hocam Young Boys'a elenip üstüne 6. haftada da Fenerbahçe'ye yenilirsen hiç kusura bakma yolcudur abbas.
Yonetim buna ne yapsın. Rahat durumda musleranin sisirdigi toplara bakin cildirmalik.
okHocam toksik ortama inat sana güveniyoruz
Yonetim buna ne yapsın. Rahat durumda musleranin sisirdigi toplara bakin cildirmalik.
Okan'ın piyasa değeri 40 milyon euro ve üstü takımlara karşı zorlanmasının sebebini buldun mu?Kendi elinde ki kadro 210 milyon euroluk 1 kadro da o yüzden 1 sorayım dedimHocam toksik ortama inat sana güveniyoruz
Böyle futbol yere batsinrekorlar kıran oyunumuz bu yapacak bişey yok
Takla atmak gülmekHocam toksik ortama inat sana güveniyoruz
Hocam Bayern menchester kaç para biraz sabirOkan'ın piyasa değeri 40 milyon euro ve üstü takımlara karşı zorlanmasının sebebini buldun mu?Kendi elinde ki kadro 210 milyon euroluk 1 kadro da o yüzden 1 sorayım dedim![]()
Yanlış derse girmişbjkden 5 yedi çıktı ders alacağız dedi, sence ders almış mı ?
Her topu mal gibi şişiriyoruzBöyle futbol yere batsin
Sırtında taşımakdehlemek çekmek çöp
Muslera çıkmasa ciddi 5liktik. Günayın kurtardığı topu kurtaramazdi. Güney geçen sene bizi bir kurtarisiyla şampiyon yapmıştı bu sene de muhtemelen clye sokacak.Her topu mal gibi şişiriyoruz
Günay isabetli atıyor Allahtan
Muslera cıkmasa 5lik olurduk