Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kadro değeri 200 milyon lafını da kim çıkardı abi

Tfmark’a göre mi söylüyorsunuz anlamıyorum ki

Ya kafalarına göre fiyat veriyorlar sen o fiyata satabiliyor musun satamıyor musun

Bu takım hiç öyle 200 milyonluk bi takım değil

200 milyon değerinde takım olsa 18 milyona oyuncu aldık diye pahalı mı bulunurdu

Akıl mantık işi değil bazı söylediğiniz şeyler
Jelert doue nin 2 kati aldık diye yazdı geçti . Önemli olan bir sey bulmak

Ekli dosyayı görüntüle 258052

Şu gol amatör kümede yenecek gol. Çıkarken topu rakibe çarptırıyor ve gol yiyorsun. Bu çok acınası bir şey.
daha acınası bizim sahaya yerleşimdeki dengesizliğe bakın oyuncular arası boşluğa bakın,golü atan adam kendi yarı sahasından koptu geldi,o bölgeye niye oyuncu yerleştirilmiyor,sahaya yerleşimimiz çoğu zaman kötü hücumda da

Ya kadro değeri 200 milyon lafını da kim çıkardı abi

Tfmark’a göre mi söylüyorsunuz anlamıyorum ki

Ya kafalarına göre fiyat veriyorlar sen o fiyata satabiliyor musun satamıyor musun

Bu takım hiç öyle 200 milyonluk bi takım değil

200 milyon değerinde takım olsa 18 milyona oyuncu aldık diye pahalı mı bulunurdu

Akıl mantık işi değil bazı söylediğiniz şeyler
Sara 20
Baris 30
Icardi 10
Jelert 10
KeremA 3
Toreyra 15
Nelson 5
Apo 3
Köhn 7
Yunus 7
Bats 10
Davinson 20
Zaha 10

Diğer herifleri de toplayınca 200 eder rts gayet doğru bir fiyatlama.

Geçen seneki sistemi Boey Sanchez ve Abdulkerimin üst düzey performansı ile bir şekilde işledi. Geçen seneden bu yana savunmamız inanılmaz erozyona uğradı. Öyle artık çift 8'li basan önliberosu olmayan ortasaha ile oynama lüksümüz yok.

Hatta Kaan torreira demirbay Sara ortasahası ve Barış İcardi(Bats) hücum hattı ile oynamalıyız.

arkadaşlar biz 11/12 sezonu kanatlar emre çolak, engin baytar ile şiir gibi oynamadık mı? evimizde taylan cicaldau ile marsilyaya gümbür gümbür oynayıp 4lemedik mi?gruptan lider çıkmasık mı?Çaycı denilen torrent barça depte babellerle taylanlarla katı defans ile maçı 0-0 a bağlamadı mı? ama bu tarihin en pahalı,en yıldızlarla dolu kadrosu nasıl bir nevi doldur boşalt oynar yahu,güzel futbol izlemek hakkımız değil mi? Okan hocayı savunanlar lütfen bunları da düşünsün,siz de bu takımın taraftarısınız,sizin de iyi futbol izlemek hakkınız,avrupada maç izliyorsanız bizim seviyemize yakın takımlar nasıl şiir gibi oynuyor görün bi,ben bu kadro ile oynayacağımız oyunu hayal bile edemiyorum ama o oyun değil topu şişir düşen topu al oynuyoruz resmen,yeter yahu.

orta saha takıma alışması, yanındakileri tanıması, kendini belli etmesi için zor bi pozisyon. büyük kalite veya fizik gücü yoksa gelip hemen takımına seviye atlatması imkansıza yakın. anca tominay gibi bi azman ya da rabiot gibi kalite olacak ki kendini hazır hissettiği ilk maçta kullanacaksın.

hatay maçına sara otururken demirbay başlatmak ve sara'ya ilk 90'ını şl elemesinde oynatmak gerçekten büyük riskti. ilk yarıda da o riskin karşılığını rezil oyunla aldık. ne torreira nerde duracağını, ne de sara topu nerede alacağını bilemedi. muslera da onların topla ne yapacağını kestiremediği için şişir babam şişirdi, hepsini de rakibe attı maşallah.

okan hocaya empati yapabileceğim tek nokta 2 yıl sonra hakikaten ciddi pasör ve top sürebilen 2 orta sahaya kavuştu. 2 sene bizi ne batıran ne de çıkaran orta sahalarla oynadı ve ligde başarılı olsak da bizim seviyemizde, bizi bozma öncelikli takımlara karşı hep yerimizde saydık. bu sene profil itibariyle de, maliyet itibariyle de ciddi risk alındı. galatasaray burdan ya ortalama üstü bi avrupa takımı olarak çıkar ya da kendi liginin bile 3. en iyi takımı olarak. ortası olacağını sanmıyorum. aynı şeyler okan hoca için de geçerli. ya terim'den sonra avrupa'nın iyi takımına transfer yapan 2. türk hoca olur ya da sergen gibi, ismail kartal gibi, son dönem terim gibi sadece kendi camiasının empati ve sempatisiyle görev bulan, arada belki bir milli takıma atanan, liglerde estirip avrupa'da dalga malzemesi olan bir hoca haline dönüşür.

Avrupa maçları - buna derbilerde dahil- ile tipik anadolu takımlarını kafasında apayrı bir sınıfta değerlendirmediği sürece her kritik virajda aynı şeyleri yaşayacağız. Bunu da en başta çok sevdiğim Kraltens'i yüksek eforlu maçlarda keserek yapmalı artık.

Hocayı en desteklediğim konulardan biri ilk yılında rakibi analiz etme konusuydu. Şimdi bu konuda aciz kalıyor.

2 senedir vurguladığım 2-3 nokta var ve hiç bir şey değişmedi.

1. Çok pasla gol atmayı öğrenmeliyiz, bu ne demek? Sete oturup sabırla top çevirmeyi ve boşluk bulmayı yapabilmek. Hızlı hücumlardaki başarı oranımız düşük ve bu bize sürekli geçiş yediriyor. Arada yapabilirsin ama her zaman değil.

2. Gerektiğinde kapanmayı ve topu rakibe vermeyi bilmeliyiz.

3. Rakibe göre oyun felsefesini benimsemeliyiz. Ligde oynadığımız oyunda yediğimiz geçişleri rakip cezalandıramıyor ama Avrupa’da her maç minimum 2 gol yiyoruz.

Bayern maçları sürekli örnek veriliyor da dakika 70 olduğunda yürüyecek hali kalmamıştı takımın, sonlarda gol yedik onda da yani saçmaydı.

Bu takım her maç minimum 115 km koşmalı, hareketli oynamalı herkes.

Bir babayiğit çıkıp her maç olduğu gibi senin götünü kurtarıyor

Bu film sıktı artık

Galatasaray kupa finalinde eziklerden beş yiyemez

Cl elemesinde bu kadar gevşek oynayamaz

Sen 6 ay önce gelmedin bu kulübe

Hakem bahanesi falan gün gün bitiriyorsun kendini

Dursun seni kovmadan italyaya mı artık nereye gidersen git

Katacağını kattın senden ancak bu kadar oluyor

Bence bu sene kalmalı. Yeni teknik direktör bir bakmışsın Icardi'yi istemiyor vs vs

2 senedir vurguladığım 2-3 nokta var ve hiç bir şey değişmedi.

1. Çok pasla gol atmayı öğrenmeliyiz, bu ne demek? Sete oturup sabırla top çevirmeyi ve boşluk bulmayı yapabilmek. Hızlı hücumlardaki başarı oranımız düşük ve bu bize sürekli geçiş yediriyor. Arada yapabilirsin ama her zaman değil.

2. Gerektiğinde kapanmayı ve topu rakibe vermeyi bilmeliyiz.

3. Rakibe göre oyun felsefesini benimsemeliyiz. Ligde oynadığımız oyunda yediğimiz geçişleri rakip cezalandıramıyor ama Avrupa’da her maç minimum 2 gol yiyoruz.

Bayern maçları sürekli örnek veriliyor da dakika 70 olduğunda yürüyecek hali kalmamıştı takımın, sonlarda gol yedik onda da yani saçmaydı.

Bu takım her maç minimum 115 km koşmalı, hareketli oynamalı herkes.
ingilteredeki manu maçını aldık ama bi manunun pozisyonlarını izlesin herkes neler kaçmış

bayernin aşırı formsuz bi dönemindeydik ama sanenin falan kaçırdıklarını bi izlesin millet

rezalet bi hal içindeyiz, bu adam ders mers almaz bu kafayla devam eder. zalgiris gibi bi takım bile içimizden geçiyordu

ingilteredeki manu maçını aldık ama bi manunun pozisyonlarını izlesin herkes neler kaçmış

bayernin aşırı formsuz bi dönemindeydik ama sanenin falan kaçırdıklarını bi izlesin millet

rezalet bi hal içindeyiz, bu adam ders mers almaz bu kafayla devam eder. zalgiris gibi bi takım bile içimizden geçiyordu
Ben şampiyon olurken de begenmiyordum zaten. Çok nadir iyi oyun gördüm bunun doneminde

Bence bu sene kalmalı. Yeni teknik direktör bir bakmışsın Icardi'yi istemiyor vs vs
Biz isteyeni getiririz. Herkes icardi gibi adamı ister. Adamdan cok verim alamiyoruz zaten. Hoca sorunu var bu takımda

Young bos ligde 5 maçtır kazanamıyor. Bu arkadaşı işi halleetti

muslera'yı savunmak gibi bir derdim yok şunu merak ediyorum rakip acaba kalecisine ne kadar döndü biz ne kadar döndük var mı acaba böyle bir istatistik.
Rts pozisyonlarda sağında solunda boş adamlar olmasına rağmen sisiriyor. Stoperler de sisiriyorlar. Apo-muslera-nelson 3lusu dün 30 civarı top sisirmisler. Bu belli ki doğaçlama veya oyuncu inisiyatifi değil direkt hocanın isteği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt