- 4 Ağustos 2009
- 90.116
- 71.024
- 5.188
Bu oranlamadan Okan hoca turu geçecek diye korktuğun anlaşılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu oranlamadan Okan hoca turu geçecek diye korktuğun anlaşılıyor.
Ben eşit olursa cezalar hazırım... %33 bende %66 onda...olm emin misiniz? Ayrica senin yaptigin iddialari hep unutuyorum ben gecen yine boyle birsey yazmistin ama ne icindi unuttum@Samet Nalbant
Sana da 1 yıl kardeş... O kadar eminsen??
Girdim ya iddiayaSen ye lan banı sen elestirmiyon mu. Niye ben 1 ay ulan
Geçersek 6 ay ben banBu oranlamadan Okan hoca turu geçecek diye korktuğun anlaşılıyor.
Yok öyle ben sana %66 veriyorum ikimiz de 1 yıl. Yerse girelim...Ben az eminim o yüzden 1 hafta
Sen kendin 1 yıl dedin normalde 1 aydı
Girdim ya iddiaya
Sen?
Öyle altı boş övmek ve ya sallamak olmaz
Sorumluluk alınmalı
AnlaştıkGeçersek 6 ay ben ban
Geçemezsek 6 ay sen ban
Kabul mü
Hatirlatin bana yoksa unuturum@Alper Altun Salı akşamı gereğini yapalım
Hocam adam okana full güveniyorum yazdıYok öyle ben sana %66 veriyorum ikimiz de 1 yıl. Yerse girelim...![]()
Geçersek bana 6 aySamet kaybederse en yüksek oranı mı yiyecek yoksa her bir birey için ayrı ayrı mı ceza yiyecek
Totalde 6 yıl falan oluyor herhal
Ne alakası var yaw biz bire bir girdik. Onlarla ayrı giriyorsan ust uste toplayacaksin. Kıvırmaya başladın ama anlasma yapıldı adminler affetmezler.Geçersek bana 6 ay
Geçemezsek murat,kerem,deniz 6 şar ay
Ben öncesini hiç okumadım iddia gelince eli yükselttim. Eee bu kadar kötü olduğuna eminsen sen de yükselt iddiayı. Gse tagını da ben istemedim verilen bir tagdır o. Ama bu konuyla alakasını anlamadım.Hocam adam okana full güveniyorum yazdı
Ben de ne kadar güveniyosun diyerek iddia koydum ortaya,normalde kendimi de katmayabilirdim ona rağmen 1hafta da kendime süre biçtim
Sonra sen gaza gelip 1 sene yaparım dedin ok dedim şimdi de iddiayı değiştirmeye çalışıyosun
Gs turu geçsin de ben 1 sene banlanıyım,o gse tagını da bırak lütfen boşuna taşıyormuşsun
Emre ne zaman karanlık tarafa geçti yav azılı bir okan buruk tutkunuydu oOkan hoca düşmanlarını teker teker yokedecegiz. Sametten sonra sıra Emre Baride.
18 yemen lazım sanki üstad ama takıldığım konu başkaGeçersek bana 6 ay
Geçemezsek murat,kerem,deniz 6 şar ay
Inanma ya skorlar geldiği için rol yapıyordu. İki maç takılınca maskesi düştü.Emre ne zaman karanlık tarafa geçti yav azılı bir okan buruk tutkunuydu o
Bizim iddia suya düştüNe alakası var yaw biz bire bir girdik. Onlarla ayrı giriyorsan ust uste toplayacaksin. Kıvırmaya başladın ama anlasma yapıldı adminler affetmezler.