Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupada izlediğim en rezalet Galatasarayı sayesinde izlemiş oldum, müthiş sistemiyle

İsterse 5 sene üst üste şampiyon olsun, hiçbir Galatasaray taraftarının şöyle saçma sapan futbol izlemeyi, saplantılı hareketler görmeyi hak etmiyor. Biz aynı oyunu oynayacağız diye kendini şartlayacağın, sosyal medyada gördüklerinle inatlaşacağın bir yer değil Okan hocam Galatasaray. Rakibine göre, elinde bulunan oyuncu grubuna göre bir şekilde kendini adapte edemezsen olmaz hocam. Fatih Terim'e bile bir yere kadar sabır gösterdi taraftar. İnşallah turu geçeriz, inşallah sen de bir çözüm bulur bizi yine mutlu edersin.

Devre arasında Instagram'da karı laykla şimdi.

Bu takım ne oynuyor? Fatih Terim e laf ederdik böyle çağ dışı futbol görmedim ben.

5 dakika hapsedemedik rakibi. 1 tane pozisyon yok. Rakip 8 tane pozisyon buldu. 1 gol attı ofsayt sayılmadı.

Senin ben gülerek laflarına... Defol git bu takımdan.

Senden daha genç ve fiziksel olarak daha üstün bir takıma karşı onların taktiğiyle oynamak çok anlamsız be hoca

images

Ziyechi fizikli adamın karşısına atıp ne düşündün acaba

hani kapalı savunmayı açamıyoruz deniyordu ya arkadaşlar, bence biz geçiş te yapamıyoruz, adamlar karagümrük te 11 e giremeyen adamla nasıl kontra yapıyor

Net şekilde son dönem FT ışığı veriyor bu futbolu ile

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hadi hocam bekleme yapma devam sen hatalarını körü körü savunan bi adama dönüştün bizimle yol yürüyemezsin belli oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gece senin gidiş fermanın yazıldı. Maçtan çıkıp git bavulunu topla

Takim sahaya siciyor.

Tribunden daha net izliyordur eminim.

Yedeklerde hucumcu yok mu al oyuna hocam.

Nelssonu cikar mertensi falan al

Taraftara Real’i Barça’yı tutmalarını önereceğine işini yap. Rezil ettin bizi rezil.

Götü kalkmış der geçeriz
Öyle böyle kovulmamali bu yav.2 sene şampiyon yaptı diye başımızı sisirdiler. Ulan bu adam şampiyon yaptığında da birşey oynatmiyordu.

Resmen acı çektim şu maçı izlerken. Topu alıp götürecek bir barış var onuda beke hapsetti

Birde daha ne oynadigimizi bilmiyorlar diyip dalga geciyordu.

Çift forvet, solda kerem, sağda ziyek muthis bir şey. Yuh sana yuhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt