Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi gecen sene kopenhag bayern maclarini falan dusunuyorum.Ne yasatti takimada bu kadar dustu takim.Oyuncular su oyunu oynamak istemiyor gormuyor musun.Ne oynatmaya calisyorsun neeeee

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen ne yaşıyorsun gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Az buçuk iyi dizilen rakibe karşı takım 0 0 0. Ne çalıştınız abi siz kaç gündür.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13.bitiren takimin oyun anlayişi vardi.Yemin billah.O yeteneksiz kadroyla bile.Ondan bile kötü.

Erden Timur sayesinde bir şeyler yapıyormuş gibi göründü. Erden gitti, kel göründü. Galatasaray teknik direktörlüğü yapacak kapasitede, ağırlıkta, cesarette biri değil.

İsterse 5 sene üst üste şampiyon olsun, hiçbir Galatasaray taraftarının şöyle saçma sapan futbol izlemeyi, saplantılı hareketler görmeyi hak etmiyor. Biz aynı oyunu oynayacağız diye kendini şartlayacağın, sosyal medyada gördüklerinle inatlaşacağın bir yer değil Okan hocam Galatasaray. Rakibine göre, elinde bulunan oyuncu grubuna göre bir şekilde kendini adapte edemezsen olmaz hocam. Fatih Terim'e bile bir yere kadar sabır gösterdi taraftar. İnşallah turu geçeriz, inşallah sen de bir çözüm bulur bizi yine mutlu edersin.
Suna hoca demeyin lütfen rica ediyorum

Uzun zamandır böyle garip bir takım izlemedim la

5 büyük ligin ilk 8 sıra takımları olsa karşımızda ilk yarı 4-0 dı

Bundan daha kotu bir teknik direktörlük performansı izlediğimi hiç hatırlamıyorum.
Butun hucum oyuncularını ayni anda oynatmak cesaret degildir; takim berbat oynarken devre arası olmadan degisiklik yapmak cesarettir.
Kendini beğenmişlik yapmaktan sahadaki oyunu okuyamaz olmuş.

30 milyon kafadan para yazsak nolacak ona da 2 tane alakasız adam aldırıp hiç edecek zaten. ne yapacak yanına antrenör mü getirecek 2 tane ben bu işi beceremiyorum diye.

bugün turu geçersek günü kazanırız, takımın başına işini ciddiye alan, profesyonel ve çalışkan bi taktisyen getirirsek geleceği kazanırız. sene ortası şl geliri olmayınca maaşta sıkıntı yaşanırsa göstersin orda hocalığını da. oyuncuları kendini diri diri yerken elin gariban yabancısına büyük takım hocalığı dersi vermeyi iyi biliyodu.

''
sabır önemli. oyunun nasıl gideceğini bilmiyoruz.
''

Netflix izliyor güzel hocamız, 1 haftayı bahane aramakla geçirmiş herhalde

krediyi yedin bitirdin afiyet olsun, şu turu geçsen de diken üstünde olacaksın hep

Sahada bir takım ve bir oyun yok.

Sahada hiçbir şey yok. Ziya Doğan olsa bu maça daha iyi hazırlardı.

Rezil.

Acizliğimiz canımızı çok sıkıyor. Sanırım layık değiliz CL'ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt