Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.686
- 1.500
- 1.538
Futbolcular da anlamamış galiba.
Zahanın verdiği taktiği bile daha çok anlamış olabilirler …
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcular da anlamamış galiba.
Topmoynattırdığını uzun zamandır görmedim inşallah oynattırır Kasımpaşa’ya falanAdamların 21 numaraları bu herifin 2 şampiyonluğunun ne kadar boş, ne kadar değersiz olduğunu yüzümüze vura vura gösterdi. 7 8 kişiyi uçak gibi çalımlayıp geçiyordu. Şu forumda bas bas bağıran abilerimiz var bu ligin değeri yok kanmayın bu ligin başarısına diye. Takım iyi olsa prag'a elenmezdi takım iyi olsa hazırlık maçında parma'ya ezilmezdi. Haftaya gidecek kasımpaşa'ya kayseriye top oynatttıracak hepiniz bugünü unutacaksınız yapmayın etmeyin her şey ortada.
iyi bir hoca kismina kesinlikle katilmiyorum.İyi bir İNSAN
iyi bir HOCA
iyi bir GALATASARAYLI AMA
Kredini çok hızlı tükettin hocam ÇOK ÜZGÜNÜM
hocam fifa 22 alıp psg ile 4 2 4 neymar mbappe messi di maria yapsın bizi de salsınİtalya'da falan top oynayıp da bu kadar futbolu öğrenememek büyük başarı. Futbol pozisyon oyunu artık konsol oyunu oynar gibi kadrolar çıkarıp bir de utanmadan sistemimizi anlamıyorlar falan diyorsun. Maalesef şansın yaver gitmeyince foyan meydana çıktı.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan gitsin diyosan kal?@Samet Nalbant usta ban alacaksam sıkıntı yok kaybettik. Keyfim zaten 3 ayda yerine gelir. Umarım Okan gider.
Maradonagilllerden buİtalya'da falan top oynayıp da bu kadar futbolu öğrenememek büyük başarı. Futbol pozisyon oyunu artık konsol oyunu oynar gibi kadrolar çıkarıp bir de utanmadan sistemimizi anlamıyorlar falan diyorsun. Maalesef şansın yaver gitmeyince foyan meydana çıktı.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gitsin usta. Benim gözümde kredisi vardı. Artık yok. Şu takımı Young Boys karşısında ŞL'ye sokamayan adamın takımda işi yok. Prag maçı bile kırmızıdan gitti salakça. Bu maçlar direkt fiyasko.Okan gitsin diyosan kal?
ne gelddiyse başımıza tabelacilardan geldi.kimse 102 puan cart curt demesin, şampiyon olurken de beğenmiyorduk zaten eleştirenlerin çoğu, biz iyi oyunla kazanmak istiyoruz okancılar, tarihin en pahalı kadrosu kabız top mu oynar, maçların %90ı böyle 2 yıldır yetti artık.
iyi bir hoca kismina kesinlikle katilmiyorum.