Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitsin usta. Benim gözümde kredisi vardı. Artık yok. Şu takımı Young Boys karşısında ŞL'ye sokamayan adamın takımda işi yok. Prag maçı bile kırmızıdan gitti salakça. Bu maçlar direkt fiyasko.
Mithat seni taniyamiyorum demiştin. İşte bugünleri görüyorduk. Yoksa GS başarısız olsun kim ister. Vasat bir hoca bile değil bu. Ne izledigini bilmiyor

3 lu orta saha ve tek forvet ile başlasaydı elerdik young boysu. Gerçekten ileri görüşlülüğü yok bu adamın. Yardımcısı voltz muydu neydi o yönetiyormus takımı onu anladık artık

neden neden neden
son 20 dakika 2 gole ihtiyaç varmış gibi 11'le başlıyorsun?
iki uyumsuz çift forvet, sağ kanatta son 20-30 dk topcusu ziyech, arkasında savunma nedir bilmeyen barış. rakip rahat rahat merkezi geçiyor, barış'ın olduğu tarafa uzun vurup kaleye iniyor. takım boyu 100 metre, oyuncular başı kesik tavuk gibi 3. vitese geçmeden acele ile 5. viteste oynamaya çalışıyor. neyin paniği, neyin taktiği bu?

madem çift forvetle çıkcan sağa sara'yı at merkeze berkan'ı koy daha dengeli dur dönen topları al.
10 milyon maaşlı zaha ortalarda yok, ziyech denen sarhoşun ayık olmasını bekle, 11 milyon verdiğin çubuk gibi beki oynatma. rezalet planlama. sorumlusu hoca ve yönetimdir.

Mithat seni taniyamiyorum demiştin. İşte bugünleri görüyorduk. Yoksa GS başarısız olsun kim ister. Vasat bir hoca bile değil bu. Ne izledigini bilmiyor
Usta ben düz adamım. Turu geçtiğimiz sürece, şampiyon olduğumuz sürece eleştirmem. Turu geçemediğimiz an istifa isterim.

Transfer dönemi boyunca yönetim şöyle iyi, elinden geleni yapıyor zaten bizim kadromuz iyi diyerek durdun Okan Hocam, şimdi o çok övdüğün yönetim mi seni kurtaracak?

İyi bir maraton hocası olmayı başardı, ama çok kötü de bir eleme maçları hocası oldu. Bu gerçekle yüzleşip duruyoruz.

Eleme maçları oynamakla lig oynamak aynı şey değil. Real Madrid gibi dünyanın en atlet takımı bile elemeli maçlarda bu kadar riskli oyun oynamıyor.

Sen halen istifa etmedin mi?
Ne zaman edeceksin?

Beşiktaş tan 5 yedin,
YB ye karşı 2 paralık top oynatamadın 4 yedin,

6. hafta Fener'den 7 tane yiyince mi?

Gururu varsa istifa eder yoksa tazminatini alip oncom sevdi tstile cikar

Sampiyonlugu hala buna mu yaziyorsunuz yav.
Allah aşkına ziyech orta sahadan vurup kaç kere gol atti. Bir anlatın.
Icardi cıkip ben buradayim dedi, kerem çıktı maç çözdü, barış boğusarak vurdu asist yaptı.
Mertens eski mertensi kaç kere yasatti bize abi.

Abi şunların hiç birinde organize bir atak yoktu.
3 pas yapip gol attigimizi hatirlamiyorum bu kadar acı bir olayi olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt