Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden ağabey De Zerbi dedi Rose dedi dinletemedi bu eşşeklere

Şimdi milyonlarca avroyu da garantiledin bu eşşekleri savunup durman normal Sn. Buruk

Ama senin devrinin de sonu gelecek

rose cenk ve dursunun hedefiydi ikna edemediler sonra metin okani dayattı

erden timur için hep Terim deniyordu

yanlış hatırlamıyorsam

Tamam evet sinirliyiz kızgınız haklısınız.........
Ama bi sakinleşin bi durun öncelikle. 2 seneden beri 102 puanlarla müthiş futbollarla şampiyon olmadık mı ? O da tatmin etmedi mi bayern muniche man utd kök söktürmedik mi ? Hoca formsuz takım formsuz ama toparlayacağız. Lütfen sevmeseniz de nefret etseniz de GS makamlarına saygınız olsun rica ediyorum.

fener bizim icimizden gecer 6.hafta. Anlasildi kendisi hoca olmamakla beraber yuzsuz bir herif oldugunu da kanitladi. Sorumlusu benim benim benim diyor ama istifa etmiyor.

Bir muhabir de istifa etmeyi dusunmuyor musunuz demiyor?

Ama bi sakinleşin bi durun öncelikle. 2 seneden beri 102 puanlarla müthiş futbollarla şampiyon olmadık mı ? O da tatmin etmedi mi bayern muniche man utd kök söktürmedik mi ? Hoca formsuz takım formsuz ama toparlayacağız. Lütfen sevmeseniz de nefret etseniz de GS makamlarına saygınız olsun rica ediyorum.
muthis futbol mu? abi siz troll falan misiniz? Baslayacagim artik 102 puan toplamisiz gibi sacmaliklara. Bu takim bir bok oynamiyor.

Okan hoca’yi herzaman destekledim

Bugun icin yapilan elestirilere herhangi bir yanit verilemez cünkü super kupa ve cl den elenerek basarisiz oldu

Sorumluluk bende diye aciklamasini da yapti zaten

5-0 dan sonra mental ve özgüven olarak dönmek zor olacakti zaten ve gördügümüz gibi dönemedik

Taraftar ile bag tamamen koptu zaten

Bakalim nereye kadar dayanabilecek bu kaos ve baski’ya

Keşke şu united ve bayern ile eşleşmeseydik ya x partililerin en azından yol yaptılar köprü yaptılar argümanıda ki köprüye döndü manu ve bayern 😄

Tek yolu var

Önümüzdeki beş maçta hem 3 puanı alacağız hem de oyun iyiye gidecek

Yoksa elveda deriz

senin fener maçında yaşattığın rezilliği telafi etmek için her şeyini vermen gerekiyordu,aksine üstüne ekleyerek devam ediyorsun

burada ne hocalar şampiyon oldu bu kibri hak edecek adam değilsin, icardi olmasa senin de bu kadrolarla neler yapacağını görürdük ya neyse

Bayern muniche kim kök söktürmüştür öyle ? 102 puan toplamadık mı abi niye başlıyorsun daha eksik alsan şuan fb şampiyonluk kutluyordu işte. Önemli bir şeydi.
iyi ki bayerne 70 dakika kok sokturduk. Sonra fener evimizde bizi yendi, sparta prag eledi, besiktas 5 atti ve young boys bizimle resmen alay etti.

102 puan topladik bravo bize.

1.70 cm altı boy ve savunma becerisi zayıf, oyun zekası düşük adamların listesi filtreleniyor. Bu takıma transfer/oyuncu şoku değil, mantalite şoku lazım. Takım bağıra bağıra onu istiyor, hala ısrar ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt