Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Başladığınız kadroyu hatalı buldunuz mu?

Okan Buruk: ''Son maça göre Galatasaray'ın 2 forvet oynaması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Fiziksel olarak temaslı oyunda Barış Alper'i arka planda kullanmak istedik, Ziyech'i oyun kurmada kullanmak istedik. Aklımdaki oyun buydu.''

Ya abi harbi bu nedir, en iyisi yatıp uyumak.

Daha ne transferi istiyosun acaba? Sana verilen imkanlar tarihte kimseye verilmedi. Maaşları ödeyebilirlerse dua et sen. Hala bayern manu maçı diyor hayallerde yaşayanı gerçekte severler hocam.

Maçtan 1 gün önce : Sabırlı olmalıyız, maç 90 dakika.

İlk 11:
Screenshot_1.webp

- Başladığınız kadroyu hatalı buldunuz mu?

Okan Buruk: ''Son maça göre Galatasaray'ın 2 forvet oynaması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Fiziksel olarak temaslı oyunda Barış Alper'i arka planda kullanmak istedik, Ziyech'i oyun kurmada kullanmak istedik. Aklımdaki oyun buydu.''

Ya abi harbi bu nedir, en iyisi yatıp uyumak.

Aklında başka oyun yok ki
Aynı oyunu farklı oyuncularla, özelliklerini, kabiliyetlerini ve fiziklerini zorlayarak oynatmaya çalışmayı farklı oyun sanıyor
Algı anlayış bu kadar

Aslında durum cidden çok vahimdi
Ben ilk 1-1,5 sene ısrar ediyor sanıyordum
Molde 2. maç sonrası ısrara kızdım, acaba demeye başladım, çok eleştirdim
Sezonun ikinci kısmında skor aldığımız maçlarda bile aynı oyuna devam ve maçı riske sokmalardan sonra emin oldum
Takım istese de kontrollü oynayamıyor, topu bıraktığında sağlam defans yapamıyor, az adamla organize atak, gerektiğinde top çevirme yapamıyor, başka bir oyunu kesinlikle oynayamıyordu
Biraz düzgün, sistemli ve çok koşan hareketli rakip olduğunda bunlar bariz görülüyordu
fener maçında 10 kişiye karşı kendi evimizde yarı sahayı geçemedik, iyice ayyuka çıktı
bjk maçında alarm verdi
YB ilk maçta köprüden önce son çıkış dedi
Bu maçta da bitmemiş köprüden aşağı uçtuk
Bu sezonu kurtarmak istiyorsak 2-3 hafta içinde hoca değişmeli, oyunu yine değiştiremeyeceğine göre bu travma ve güvensizlik başka türlü pek geçmez

Son düzenleme:
Istifa etmesinin takima hiçbir faydası olmaz, sezonun sonuna kadar takimin başında kalmalı.

Daha ne transferi istiyosun acaba? Sana verilen imkanlar tarihte kimseye verilmedi. Maaşları ödeyebilirlerse dua et sen. Hala bayern manu maçı diyor hayallerde yaşayanı gerçekte severler hocam.

Kovulmadan konu küllenirse yeni sezon yeni şansa oynuyor
Algıyla kalmayla çalışıyor
Sanki gruptan çıktı da manu bayern diyor
Yahu manu deplasmanda adamlar 10 kişi ve biz öndeyken yine kontralar yakaladı, az daha yiyorduk
bayerne karşı takımın pilini 35 dk.da bitirdi, adamlar sonra rahatça geçti
35 dakikalık oynatırsan o koşmaya tabi kaparsın 3-4 top

Su yorumu yapan insan ya futbolu iyi analiz edemiyordur ya da millete yalan satiyordur.

Okan Buruk: "İki senelik dönemde en çok derbi kazanan biziz. Manchester United'ı yenen bu takım. O grupta sonuna kadar şansını devam eden bu takım. Konsantrasyon eksikliği yaşadık. Rakibi kolay görürsek, sıkıntı olabiliyor. Geçen sene Fenerbahçe maçında rakip 10 kişiyken de bunu yaşadık. Bayern Münih'e çok iyi oyunlar oynadık. Bazı maçlarda rakipler kadar istemedik, mücadele etmedik. En büyük sıkıntımız bu."

Hala rakibi kolay gorursek falan filan diyor. Ya ilk once sen rakibi kolay goruyorsun, oyunculari suclamayi kes. Cift santrafor, kanatlarda Kerem ve Ziyech, arkalarinda Torreira ve Sara, beklerde Baris ve Kohn ile cikiyorsun. Sorun sadece isimler degil, bu cocuklara da haydi saldirin diyorsun ama top cevirme, set oyunu falan hic birsey yok. Oyle sahaya saliyorsun bunlari. Top rakipteyken nasil defansi saglama aliriz diye bir plan yoktu bu macta.

Sonra rakibi daha ciddiye almamiz lazim diyorsun , peki sen bunu yapmazsan oyuncular nasil yapsin? Daha maca cikmadan kolay rakip, ezer geceriz mesaji veriyorsun ama?

Neden kritik maclarda takimi hazirlayamiyorsun? Mental olarak oyuncular hazir gozukmuyor, rakipler bizden daha guclu ve sert oynuyor. Taktik desen yok, topu alip cevirmeyi gectim soyle 10 saniye rahat nefes bile aldirmiyorsun bize, her top kaybi kalemizde gol pozisyonu. Bunun konsantrasyonla ne alakasi var? 90 dakika boyunca mac boyle gider mi hic ya sanki Real Madrid veya M. City'den futbol dersi aliyoruz.

Neyse yoruldum yatacam artik.

Şuradan itibaren okuyun abi. Şöyle yaptı böyle yaptı diye aynı rezillikleri yaşarken hocamda hocam, ders verir hocam diye tarafımıza hakaret ediyordunuz.

Şurada da ikinci kez uyardım ama anlamadınız.

Cidden psikolojik olarak bu takımı izlemekten yoruldum.

Biri de sormamış ki rakibi kolay görmemeyi, konsantrasyonu, rakip kadar istemeyi sağlamak kimin görevi diye
Kovulmamak için laf bahane

rose cenk ve dursunun hedefiydi ikna edemediler sonra metin okani dayattı

erden timur için hep Terim deniyordu

yanlış hatırlamıyorsam
Hayır erden reis rose yada zerbiden birini getirmek istiyordu olmayinca metinin dedigi okan tdmiz oldu o donem hocayı dusuk maliyette tutup yıldız oyuncular getirdi iste strateji degistirdi orada bir nevi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt