Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıntılı taktiği yüzünden tüm final maçlarını kaybettik. Adam anadolu takımına oynadığı taktiği zorlu takımlara karşı uyguluyor şaka gibi. M.city misin ulan sen

Dursun'un kafa calissa bugun bunu kovardi. Farkinda degil ki, kendisini de goturecek. Ben devre arasi olaganustu genel kurul bekliyorum. Buyuk ve kucuk kuslar bizden cok daha iyi oynuyorlar.

Saniyorlar ki, iki sene ust uste sampiyon olduk diye cok kredimiz var.

Erden Timur hakli olarak bunlara son darbeyi vuracaktir.

Saat sabahın altısı oldu sayende uyuyamıyoruz ve hala kovulmadın inanılır gibi değil nasıl kovulmaz bunca kötü sonuca hezimete rezilliğe rağmen daha ne olması lazım kadıköyde 8 tane yemek mi ben anlamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kovulur nede istifa eder; zaten şu anda Istifa etmesi rakiplerin isine yarar, bize bir faydası olmaz.
Umarim bugun son kez sacmalamistir, bundan sonra haddini bilir, tekrardan ilk senesindeki Okan Buruk olur.

Dursun da bunun yüzünden suçlanıyor, geçmiş sayfalarda renkdaş'ın biri güzel bir yazı paylaşmıştı 40 tane topcu alınmış verilmiş eline, paşamız ne istediyse yapılmış, 2 aylık lig arasında her uzatılan mikrofona o irite edici gülümseyişi ile beni kadrom yeterli diye diye geziyordu işler istediği gibi gitmeyince yönetimi suçlamaya başladı 2 transfer daha lazımmış paşaya bak sen her sene sana kadro mu dizmek zorunda bu adamlar. Bir senede 2 tane sol beki katlettin sen çapsız. Dursun özbeğin bu saaten sonra sana alacağı her oyuncu kendisine eksi kredi yazar hak ediyor musunda adamlar gecesini gündüzüne katsın sana oyuncu getirsinler. Adamlar gitti senin gibi birine 20 milyon ödeyip ortasaha aldılar sen ne yüzle transfer istiyorsun daha?

Okan Buruk'un Galatasaray'da zirve dönemini geride bıraktığını ve takımı artık ileriye taşıyamadığı baki. Sürekli aynı taktiklerle oynatıyor ve bu durum Avrupa'da başarısızlığa yol açıyor. Yeni bir hocanın ne yapabileceği konusunda şüphe duyanlara, iyi bir teknik direktörün takımı kısa sürede değiştirebileceğini hatırlatmak isterim. Okan Buruk'un repertuarı kısıtlı ve taktikte yenilik yapmıyor. Bu saatten sonra ona destek vermenin art niyetli olduğunu düşünüyorum; istifa etmeyecekse, tazminatı ödenip gönderilmeli. Başka bir takıma giderse de, bu anlayışla başarılı olma şansı yok.

Sinirden uyuyamadık gene. Orta sahaya alakalı onca eleştiriye gözünü kapayıp bizi İsviçre ligi sonuncusu karşısında kepaze ettikten sonra hata bende deyip kenara çekilmek çözüm değil.

Kelle gitmeli. Hem futbolcu hem teknik ekip hem de yönetimden.

Öz eleştiri yap. Olayın hakem olmadığı, takımın formsuz ve yanlış oyun oynadığını gör.

Geçen sezon iyi oynanan maçlarda Torreira'nın yanında mücadeleci adamlar (Berkan-Kaan) oluyordu. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Lakin hocamız gidip 10 numara pozisyonunda oynayacak mücadeleden gücünden yoksun herifi 8 numara olarak aldırdı. Kafayı yiyeceğim. Transfer döneminin başında direkt Amrabat'ı çekecektik.

Dünkü maç yüzünden ne kadar içtiysem kafam çatlıyor resmen. Okan senin yüzünden stresten, alkolden ölüp gideceğim valla.

Dedim dün gece istifa eder yarın yeni bir güne başlarız.

Etmemiş. Üstelik transfer istemiş.

Hani kanat oyuncuların yeterliydi. Hani orta saha alırsan 12 kişi mi oynayacaktın. Hani kadronun kalanı yeterliydi. Transfer istemiyordun.

Dün gecenin asıl sorumlusu ilk sensin sonra da yönetim.

Dün 3 orta saha tek forvet çıksan o becereksiz yönetime rağmen turu geçip bugün senin için çok farklı şeyler konuşabilirdik. Yönetimi gönderip senin kalmanı konuşurduk.

Şimdi ise tek diyeceğim düş artık şu kulübün yakasından. İstenmiyorsun anla artık. Kendini de bizi de rezil ettin. İstifa etmeyi bırak kulübün kapısından girmemen gerekirdi bu sabah.

Eninde sonunda ilk sen sonra da senin koruduğun yönetim bu yıl defolup gideceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt