Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş geçmişte kaldı hoca, başarılar da yüzde 90ı senin değil bireysel yıldızlarındı ve diğer faktörlerindi. Kalman için bi sebep yok yani. Çanlar senin için çalıyor. Edebinle git uzatma.

Bu hala Florya'ya cagrilmadi mi rapor icin? Bu rezalet futbolun aciklamasini derhal yonetime aciklamasi lazim.

Okan hocama 10 transfer daha gerekli yoksa avrupa liginde mac kazanamaz. Suclu Zaha maalesef.

Galatasarayı Galatasaraylılar yönetmeli.Dursunla beraber defol git

Hala gitmedi mi ya. Yönetim de kovmaz simdi.

Artik güvenimin olmadigi TD'yi takimimin basinda görmek benim hayatta en sevmedigim seylerden bir tanesi. Simdi mac heyecani falan da kalmadi artik, lanet olsun.

Baskanda omurga yokki, antrenörde olsun.
Baska teknik direktör olsa, istifasini sunup, cekip gider.
Sanirim bizim TD yillik 3 Milyon € maasi kaptiktan sonra anca tazminatini alarak gider.
Tesekkürler Dursun Özbek. Erdensiz düstügün halleri unutma, yakin zamanda sende giris kapisini göreceksin....

Dün sahada oyuncuların hal ve hareketlerini görünce vazgeçtim. Bu takımın bu halde olmasının sorumlusu Okan Buruk değil, yönetimdir.

Futbolcular barut gibi, gergin belli ki arkada iyi gitmeyen şeyler var. Maç sırasında Kerem herkese el kol yaptı mesela, Muslera saçma sapan davranıyordu, Barış sürekli ellerini açıp saydırıyordu. Köhn rakibin üstüne giderken ihale bana kalmasın korkusuyla hareket ediyordu.

Çok belli abi, iyi yönetilmiyor kulüp, dün 14 yıldır saçmalamayan Muslera’nın saçmalamasından belli. Buruk’un iki ana suçu var. 1-yönetimi korumaya çalışması, ki o zaman da dedim. Yapma bu beceriksizler seni hedef tahtasına koyar diye. Şimdi kimse yönetim istifa demiyor, Okan Buruk istifa diyor. Çünkü süreci doğru yönetemeyip, tepkileri kendi üstüne çektin. 2- Aynı oyuncularla, aynı sistemle oynayıp değişik sonuç beklemesi

Elindeki kozlarinin hepsini kafadan sokup all-in basladi.
Gol gelmeyince oyunu degistirecek alternatifi kalmadi kulübede. Durum 0:0 iken berkan ve demirbayi sokuyorsan oyuna, demeki kafadan bazi seyleri yanlis yaptin. iki senedir 442 ile baslamadin, kulübe böyle önemli bir macta deniyorsun.

Bu malubiyet kendininde dedigi gibi okana yazar.

Geldi geleli onana ve zahanin aldigi manchester maci harici, hic bir zor avrupa maci alamadik. zoru birakip bunlari kesin yeneriz dedigimiz takimlari bile yenemiyoruz artik.

Galatasarayin hedefi anadolu takimlarina karsi 100 puan toplamak olmamali. lig herzaman avrupa icin bir arac olmali bizim icin.

okan kesinlikle eldeki malsemeyi iyi kulanamiyor ve bence formayi hakli dagitmiyor.

Hocam sisteminle iki şampiyonluk geldi iyi güzel de artık bu sistemle olmuyor çözüldü çünkü çöp anadolu takımları değerlendiremiyor ama sistemli Avrupa takımları senden kat kat zayıf da olsa değerlendiriyor futbolda zamanı geldiğinde değişim elzem olur ben değişmem deyip bildiğini okursan hüsrana uğrarsın fatih hoca gibi mourinho gibi sonra başarıya şampiyonluğa muhtaç kalırsın kloop bile baktı olmuyor çözüldü gegenpressi bıraktı başka oyuna geçti sen de artık başka bir plana geçmelisin Avrupa çözdü yakında ligdekiler de çözüp çöp de olsalar canını yakar

Okancım yapamadın.3 sene çok çok yeterli bir süre. 3 yıldır berbat oynattığın ama şansına geçtiğin UCL ön elemelerinde sonunda adalet yerini buldu. Elazığdan Karagümrükten kovulan adamlardan oluşan köy takımına rezil olarak elendik.
Derbilerde rezilleri oynuyorsun 2 yıldır.
Takım ve oyuncular üzerinde hakimiyetin kalmadı.
KONTROLÜ AYLAR ÖNCE KAYBETTİN.
HADİ CANIM HADİ ASLANIM SANA GÜLE GÜLEE

Hayatımda gördüğüm en rezil Galatasaray teknik direktörü kendisi olacak sanırım bu gidişle. Çünkü bir insan hatasından des almıryosa hainlik yapıyor demektir. 10 tane yıldız oyuncu alınıp leş gibi ligde şampiyon olunca bi taraflaı kalkıyo malesef bizim insanımızın. Gerçekler Avrupa arenasına çıkınca yüzümüze çarpıyor tabi.

tjk dan 5 yedirdin stadi bahane ettin sanki onlar baska yerde oynamis gibi

young boys a ilk mac sonrasi saçma sapan rezalet bi hakem konusmasi yaptin

basin mensubu final maclarinda winner olan takimi looser yaptin diyor,ama 13.olan sezondan sonra geldim 2 yıl samp yaptim diyosun kurulmuş oyuncak bebekler gibi

o. sahada zaafiyetimiz var deniyor gidip 12.kisiyle mi oynayacagiz diyosun

topcularla didistin tarihin en maliyetli kadrosunda topculari küstürdün

hadi bak yoluna yordun birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt