Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okadar hucumcuyla oynayıp doğru dürüst pozisyona giremedi komik herif.

Hem kötü antrenor hem kötü insan

Okadar hucumcuyla oynayıp doğru dürüst pozisyona giremedi komik herif.

Hem kötü antrenor hem kötü insan

açıklamalarını dinledikçe cinnet getireceğim. Young boyslu oyuncular hayatında böyle oynamamıştır falan demiş. Ulan rezil herif senin gibi rezalet top oynatan hocaya denk mi gelmişler ki oynasınlar. Resmen akıl tutulması yaşıyor diyeceğim de pek akıllı olduğuna dair emareler önceden de vermemişti.

Galatasaray'ın winnerlığını da bitirdi herif.

Tüm ölüm kalım maçlarında ölüyoruz. Sıka sıka anadolu maçı kazanmaktan başka yaptığı hiç bir halt yok. Oda bireysel oyuncuların götümüzü kurtarması.

Yine söylüyorum şerefin varsa istifa et. Bu sene de ligde şampiyon olalım yine bir şey değişmeyecek, avrupa da bir hiçiz.

Mazereti yok. Taktik anlayışında çok büyük bir değişime gitmezse, bu sene sonunu görebileceğini de düşünmüyorum açıkçası.

Acaba yazın Bodrum'da Çeşme'de filan plaj voleybolu oynarken kafasına sert bir darbe aldı da böyle mi oldu?

Maç önü hele hele maç sonu açıklamaları insanı sinirden ağlatır veya katil eder. Şaka gibi de dozaj gittikçe artıyor hep.

ona buna gülerek olmuyor disiplin yok takımda belli gitmeli bir an önce ve disiplinli bir teknik direktör gelmeli

Canım Hocam! Seni çok seviyoruz ama orta sahasız oyundan ve Ziyech, Mertens sevdandan vazgeç artik. Yoksa biz senden vaz geçeceğiz. Dön 4 3 3'e, elindeki Sergio bile Porto günlerine döner. Hediye olarak da sol bek+kanat alsın yönetim sulh olalım. Yoksa çilesini çektiğin kadronun sefasını Terim Hocam sürer, bilemeyecek kadar saf olamazsın.

Bu hala Florya'ya cagrilmadi mi rapor icin? Bu rezalet futbolun aciklamasini derhal yonetime aciklamasi lazim.
Futbolcularla bağı koptu bence özellikle icardi de inanılmaz bir isyan vardı maç içinde sürekli onlibero gibi oynadı ve dikkat edin hep sitem etti sövdü
Okanda istenmedigni hissedecek ana iş işten geçmiş olacak misal icardi mertens gibi adamlar direkt yüzüne söyleyecekler bence senin sistemin ağzımıza etti diye
Dün akşam istifa etse şampiyonluk umudumuzu koruduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt