Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcularla bağı koptu bence özellikle icardi de inanılmaz bir isyan vardı maç içinde sürekli onlibero gibi oynadı ve dikkat edin hep sitem etti sövdü
Okanda istenmedigni hissedecek ana iş işten geçmiş olacak misal icardi mertens gibi adamlar direkt yüzüne söyleyecekler bence senin sistemin ağzımıza etti diye
Dün akşam istifa etse şampiyonluk umudumuzu koruduk
Bende oyle dusunuyorum. Icardi konusundaki son mesaja bak, attigim video. Adam sinirden tepki olarak faul yapmaya gitti cunku diger oyuncular oyle izliyor sadece.

ya ali bence durum tam senin anlattığın gibi de değil

yani okan buruk hiçbir şey yapmıyor sadece şanslıydı da denemez

bugün kötüyüz ama bugünün karamsar gözlükleri ile geçmişi de kötü görmemiz gerekmiyor

okan buruk geldiğinden sonra geçen sene ikinci kopenhag maçına kadar işleyen bir sistem kurdu ve ben sahada rakibi okumuş ona göre de karşılayan ve presi ayarlayan bir takım görüyordum

ama o maçtan sonra ve bir istanbulspor maçından sonra çözüldü bu oyun ve okan buruk kırılmayı yapamadı

ayrıca şimdi okan hoca kötü diye geçen sene yaptığımız transferlerde doğruydu okan çöp etti de diyemeyiz

hala geçen sene transfer döneminin götü başı dağıttığımız dönem olarak görüyorum ki burada erden timur dursun özbek ve okan buruk toptan sorumlu

ancak şimdi geldiğimiz noktada dün özelinde bariz hoca suçu var ama bizim düşüşümüzü daha geniş değerlendirmek lazım

hala iyi bir kadromuz var ve gerekeni yaparak yolumuza devam etmeliyim
Bence de zaten buradan toparlayabilir hala

Benim o postta demek istediğim biz bu oyun anlayışıyla bir gün 5-6 tane yeriz eli yüzü düzgün bir rakipten derken iki senedir böyle diyodunuz yemiyoruz işte olmayacak duaya amin diyosunuz falan deniyodu. Nitekim acı şekilde gerçekleşti. Gerçekleşe gerçekleşe de Man Utd, Bayern, Molde, Kopenhag, YB vs. değil Bjk'ye karşı gerçekleşti hem de

son 3 ay deyip uzun süre geçmiş gibi göstermeyeyim. son 10 resmi müsabakada kulübün kimyasıyla oynamıştır. neredeyse şampiyonluğu verip bizi fener travmasına sokacaktı. bu kadro sahada bu kadar aciz olamaz. bir barış alper'i kazandı diyoruz o da hikaye bireysel çalışma sayesinde yükseldi. genç oyuncu monte etmek yok fener bile arda, ferdi yolunu buluyor bu iyice hazırcı oldu. adama bek dayanmıyor.

Tdlikle alakası olmayan bu şahıs son 1 ayda bizi 60m euro zarara uğrattı

Transferde 30m çöpe attırdı
Şlye sokamadı 30m euroyu da alamadık

Prestij kaybıdır,elaleme güldürmesidir,2.5 senedir oynattığı rezil futboldur,winnerlığımızı ele ayağa düşürmesidir,bjkden 5 yemesidir,köy takımlarına ezilmesidir,fbye 10 kişi yenilmesidir bunları hariç tutuyorum

Hocam inat etme inat ettiğin kişiler kim ya bugün sana yarin baskasina yapacaklar . orta sahanın olmasi gereken dizilimi belli.

Anlat bakalım hangi taktik OKAN hoca. Hani hiç kimse anlamıyormuş ya..
Hani 12 kişiyle mi oynayacakmışız ya..
Anlat hadii ne oynuyorsun sen??
Molde kopenhag prag young boys bjk fb vb maçları bir anlat biz de öğrenelim futbolu..

Hocam hadi s git burdan hadiii

Dün sahada oyuncuların hal ve hareketlerini görünce vazgeçtim. Bu takımın bu halde olmasının sorumlusu Okan Buruk değil, yönetimdir.

Futbolcular barut gibi, gergin belli ki arkada iyi gitmeyen şeyler var. Maç sırasında Kerem herkese el kol yaptı mesela, Muslera saçma sapan davranıyordu, Barış sürekli ellerini açıp saydırıyordu. Köhn rakibin üstüne giderken ihale bana kalmasın korkusuyla hareket ediyordu.

Çok belli abi, iyi yönetilmiyor kulüp, dün 14 yıldır saçmalamayan Muslera’nın saçmalamasından belli. Buruk’un iki ana suçu var. 1-yönetimi korumaya çalışması, ki o zaman da dedim. Yapma bu beceriksizler seni hedef tahtasına koyar diye. Şimdi kimse yönetim istifa demiyor, Okan Buruk istifa diyor. Çünkü süreci doğru yönetemeyip, tepkileri kendi üstüne çektin. 2- Aynı oyuncularla, aynı sistemle oynayıp değişik sonuç beklemesi
Hocam ben de arada yazarım Okan Burukcu sayılırım ama dünkü mağlubiyet önce kesinlikle Hocaya yazılmalı. Transferleri geciktiren, takımın çimentosu Erden Timur'u devre dışı bırakan yönetim bile ikinci planda.

Dün ilk yarı çıktığımız 11'in hiçbir makul açıklaması yok. Sabırlı olmalıyız açıklamalarından sonra bu kadar zıt hareket edilmesi tam saçmalıktı. Yönetimin muhtemelen yüzü yok çağırıp hesap sormaya ama birileri aga napıyon demeli artık.

İyi antreman yaptırmadığı o kadar belli ki takımda ikili mücadele kazanabilen oyuncu yok. Bireysel çalışan bir kaç oyuncu harici gelen oyuncular hep geriye gitti.

İlk maçta senden 6 km fazla koşmuş fizik olarak her türlü üstün bir takıma karşı çift forvet çıktı.

Ligde Anadolu takımlarına bile böyle çıkarsa puan bırakması olasıyken ŞL play off maçına bunu akıl etmiş 5 gün analiz edip.

Maç başı-sonu açıklamalar ayrı fiyasko.
Final maçlarındaki yetersizliğini YB maçlarıyla kanıtlamış oldu artık şüphesiz.

Arkasında artik taraftar yok. Sonu belli olan hikayeyi uzatıyor şuan sadece.
Dün çok güzel bir yorum okudum maç sonunda.

"Yönetim, futbolcu, taraftar" üçlüsünden yönetimi seçtiği gün bitti aslında.

Futbolcularla bağı koptu bence özellikle icardi de inanılmaz bir isyan vardı maç içinde sürekli onlibero gibi oynadı ve dikkat edin hep sitem etti sövdü
Okanda istenmedigni hissedecek ana iş işten geçmiş olacak misal icardi mertens gibi adamlar direkt yüzüne söyleyecekler bence senin sistemin ağzımıza etti diye
Dün akşam istifa etse şampiyonluk umudumuzu koruduk
İcardi 2 tane asist yaptı. Biri kereme biri batsuhaiye

Bidaki mac sucukcu tayfa bunu kesin tribune falan cagiracak, bari isliklayanlarda olsa en azindan ama lanet olasi milli ara girecek. Cogu bu kotu oyunu ve skorlari unutmus olur zaten.

Kabadayılık yapmadığı için, basın toplantılarında şekil şukul yapmadığı için, her yenildiğinde hakemlerle kavga edip kaçmadığı için iki sezondur yaptıkları ve elde ettiği başarılar hiç ediliyor. Seni yedirmeyeceğiz Okan Buruk. Birilerinin hazıra konmasına izin vermeyeceğiz.
-ownq1m.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk bu takımı iki sezon art arda rekorlar kırarak Şampiyon yapmıştır. Takımın bu durumunun tek suçlusu Dursun Özbek, Metin Öztürk ve İbrahim Hatipoğlu'dur. Erden Timur kalsaydı bu takım bu halde olmayacaktı. Suçlu arayan Başkanı suçlasın. Hocamızı yedirmeyiz.
-i309r2.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı bjkli ve fbli arkadaşlarla izledim

Daha dk 10 civarı falandı; bu takımın hali ne, niye kimse pas almaya boşa çıkmıyor, birbirine kimse yakın oynamıyor, sürekli dan dun ileri vuruluyor, kimsenin koşacak hali yok dediler.

bunlar normalde maç falan izlemez, o adamlar bile 10-15 dkda reçeteyi koydu. bizim hocamız da soru soran gazeticeye sövmekle meşgul :tbr:

açıklamalarını dinledikçe cinnet getireceğim. Young boyslu oyuncular hayatında böyle oynamamıştır falan demiş. Ulan rezil herif senin gibi rezalet top oynatan hocaya denk mi gelmişler ki oynasınlar. Resmen akıl tutulması yaşıyor diyeceğim de pek akıllı olduğuna dair emareler önceden de vermemişti.
Herkes hayatının maçını bize oynuyor zaten. 40 metre boşluk var topcularin arasında. Nasıl bir herifin eline düştük. Lafontenden masallar anlatiyor

Maçı bjkli ve fbli arkadaşlarla izledim

Daha dk 10 civarı falandı; bu takımın hali ne, niye kimse pas almaya boşa çıkmıyor, birbirine kimse yakın oynamıyor, sürekli dan dun ileri vuruluyor, kimsenin koşacak hali yok dediler.

bunlar normalde maç falan izlemez, o adamlar bile 10-15 dkda reçeteyi koydu. bizim hocamız da soru soran gazeticeye sövmekle meşgul :tbr:
O pas almayı birtek sara yapıyor zaten

açıklamalarını dinledikçe cinnet getireceğim. Young boyslu oyuncular hayatında böyle oynamamıştır falan demiş. Ulan rezil herif senin gibi rezalet top oynatan hocaya denk mi gelmişler ki oynasınlar. Resmen akıl tutulması yaşıyor diyeceğim de pek akıllı olduğuna dair emareler önceden de vermemişti.

Dele bashiru bunun sayesinde kendi futbol yeteneklerinin farkına vardı lazioya transfer yaptı :D karşısındaki rakip topçular için bulunmaz bir fırsat bu herif. millet kendini keşfediyor bunun karşısında :D zalgirisli adını unuttum bi forvet vardı neler yaptı ne çabuk unutuluyor :D:D:D:D:D::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt