Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu ben söyleyince niye kimse takmadı la beni

Ben de ikinci 11'imde dübüa dışında aynısını demiştim ama bu kadronun her türlü çift forveti kaldırcak yapısı yok bence

3lü defans işi de Avrupa'ya uygun ama lige uygun değil

Günay
Jelert Nelson Kaan Dübüa
Torreira Berkan
Barış Sara Kerem
Şuayip

Icardi'yi kesemem diyorsan

Günay
Jelert Nelson Kaan Dübüa
Barış Torreira Sara Berkan
Şuayip Icardi​

twitter istifa yangını başladı, umarım sadece yönetim için değildir veya 1-2 yönetici istifa edince şiir gibi top mu oynayacağız, komple paket halinde olsun değişim illa yönetim gitsin deniyorsa, yeni yönetim yeni hoca

Ben de ikinci 11'imde dübüa dışında aynısını demiştim ama bu kadronun her türlü çift forveti kaldırcak yapısı yok bence

3lü defans işi de Avrupa'ya uygun ama lige uygun değil
3 lü defans işine Okan girerse komple avuçlarız, baya eziyetli bir sistem. 2 li çıkacağı isviçredeki maç bittiği an belliydi ama inadım inat diyerek devam ettirdi.

Terim bunun yaşindayken Milan gibi bir takımda maldini ile vs uğraşiyor teknik direktörlük yapiyordu ya :asd: böyle bir saçmalada anca yiğitten beklenirdi zaten

Bir de bizim takımda öyle bir şey var ki bir kırılma yaşandıktan sonra geri toparlıyamıyoruz. Ligde 1-2 puan kaybı gelirse bu sefer ligde bile geri dönüş yapamayız

desteğimiz devam edecek hocaya.

zor ama umarım toparlar

zor ama umarım toparlar
Bu zamana kadar kendisini savunan biri olarak söylüyorum dünkü tablodan sonra kendisini asla desteklemeyeceğim. Burası Galatasaray sen akıl tutulması yaşayamazsın burda. Şampiyon da olsa devam edilmemelidir. Bütün kritik maçlar ya diken üstü şansa bala kazanıldı ya da hezimet oldu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zor ama umarım toparlar

Toparlayamaz. Cok inatci. Daha önceden dersini cikarmistir diye düsündügüm hatalarinin hepsini tekrarliyor. Bjk macinda ortasahayi bosaltmasi falan.

Futbolculari da kaybetti bence. Hic birinin ona inandigini düsünmüyorum artik. Torreira, Baris bile bitik görünüyor yahu.

Bu takima acil yeni hava lazim.

Fb derbisinde fark yedikten sonra yolcu

Bakalim tazminat konusunda nasil davranacak

Görecegiz Galatasarayliligini Okan efendi

Fener maçının erken olması iyi oldu ak göt kara göt belli olacak. Bakalım o über taktitğine devam edecek mi? yoksa o takttiğin geçen sene son derece formda olan savunma oyuncuları (boey sanchez apokerim nelson) sayesinde yürüdüğünü ne zaman kavrayacak.

Kendisinin istifa etmesi bize yararlı olacak mı emin değilim. Çünkü yeni gelecek hocayı Dursun Özbek seçecek…

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt