- 20 Ağustos 2017
- 23.723
- 16.123
- 1.838
8 de kapani 18 deBir de bizim takımda öyle bir şey var ki bir kırılma yaşandıktan sonra geri toparlıyamıyoruz. Ligde 1-2 puan kaybı gelirse bu sefer ligde bile geri dönüş yapamayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 de kapani 18 deBir de bizim takımda öyle bir şey var ki bir kırılma yaşandıktan sonra geri toparlıyamıyoruz. Ligde 1-2 puan kaybı gelirse bu sefer ligde bile geri dönüş yapamayız
Bu nasıl bi çar ya
Mac oncesi konusmasi buBen izlemedim açıklamasını, hala gülebiliyor ise durum bir facia. Gerçekten kopuk bir kadro ve futbolla Galatasaray'ı şarampole yuvarlayan birisi için fazla rahat görünüyor.
Maç önü açıklaması buBen izlemedim açıklamasını, hala gülebiliyor ise durum bir facia. Gerçekten kopuk bir kadro ve futbolla Galatasaray'ı şarampole yuvarlayan birisi için fazla rahat görünüyor.
İddiamıza uyacak mısın?Bu sabah lig için kalsın diyordum
Sonra fb ve bjk hezimetlerini hatırladım ve tansiyonum yine tavan yaptı.
Yönetimle beraber defolup gidin. Her maç iki gol yiyen Young Boysa kendi evinde tek gol bile atamadın ve az kalsın 3-4 tane yiyordun
Artık benim gözümde bittin
Tabi hocamİddiamıza uyacak mısın?
bu takımın biraz atlet olan her takıma ve oyuncuya zorlanması hocanın taktiğinden kaynaklandığı kadar bizim oyuncu kimliğimizden de kaynaklanıyor bence.
çok fazla fiziksel defosu olan oyuncumuz var. takım kaldıramıyor bu kadar sorunlu adamı. bence sadece icardi'yi taşımalıyız.
hoca kendini düzeltsin ama o tek başına yetmeyecek. takıma 1-2 takviye lazım
Tabi hocam