Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-2-4 çıkarken her zamanki gibi kadrodaki oyuncuların kalitesine güvenip nasıl olsa atarız diye düşünüp bizi madara etti. O taktik İstanbulspor'a karşı tutuyor da Avrupa'da olmuyor işte.

Taktik İstanbulspor'a karşı bile tutmuyor beyler ne tutması ya en son ne zaman rahat maç aldık? İlk yarıyı önde kapattık, son anlarda ulan yemesek bari diye düşünmeden maç izledik? Yok abicim bu sorularının cevapları yok ve oynadığımız rakiplerin kadrosu, maaş bütçesi bizim 10 da 1'miz bile belki değil bunları düşünürken.

Ben izlemedim açıklamasını, hala gülebiliyor ise durum bir facia. Gerçekten kopuk bir kadro ve futbolla Galatasaray'ı şarampole yuvarlayan birisi için fazla rahat görünüyor.
Maç önü açıklaması bu

1 gün önceki basın toplantısında da şöyle bi şey yaşandı

Soru:gergin görünuyosunuz
Cevap:traş oldum
Psikolojisi bozuk bu adamın

Hocanın şaftı kaymış bu belli oldu.

Artık bu saatten sonra da düzelmez.

Bu şartlarda senden daha iyisi gelmeyeceği için ben yine senden tarafım hocam..Yeter ki artık kafanı biraz sahaya ver..

Bu sabah lig için kalsın diyordum

Sonra fb ve bjk hezimetlerini hatırladım ve tansiyonum yine tavan yaptı.
Yönetimle beraber defolup gidin. Her maç iki gol yiyen Young Boysa kendi evinde tek gol bile atamadın ve az kalsın 3-4 tane yiyordun

Artık benim gözümde bittin

Bu sabah lig için kalsın diyordum

Sonra fb ve bjk hezimetlerini hatırladım ve tansiyonum yine tavan yaptı.
Yönetimle beraber defolup gidin. Her maç iki gol yiyen Young Boysa kendi evinde tek gol bile atamadın ve az kalsın 3-4 tane yiyordun

Artık benim gözümde bittin
İddiamıza uyacak mısın?

bu takımın biraz atlet olan her takıma ve oyuncuya zorlanması hocanın taktiğinden kaynaklandığı kadar bizim oyuncu kimliğimizden de kaynaklanıyor bence.

çok fazla fiziksel defosu olan oyuncumuz var. takım kaldıramıyor bu kadar sorunlu adamı. bence sadece icardi'yi taşımalıyız.

hoca kendini düzeltsin ama o tek başına yetmeyecek. takıma 1-2 takviye lazım

Ya gerçekten aklındaki Galatasaray oyunu tamamen değişti ya da isimli oyunculara kafayı taktı Okan Hoca

İlk geldiği sene takım oyunuyla fark yaratan mücadele gücü yüksek korkunç hücum presi yapabilen takım şimdi ikili mücadele kazanamayan koşu mesafelerinde hep geride kalan inanılmz kopuk topu sürekli Muslera ve 2 stoperi arasında dolaştıran topu hücuma bile götüremeyen bir takım izliyoruz

bu takımın biraz atlet olan her takıma ve oyuncuya zorlanması hocanın taktiğinden kaynaklandığı kadar bizim oyuncu kimliğimizden de kaynaklanıyor bence.

çok fazla fiziksel defosu olan oyuncumuz var. takım kaldıramıyor bu kadar sorunlu adamı. bence sadece icardi'yi taşımalıyız.

hoca kendini düzeltsin ama o tek başına yetmeyecek. takıma 1-2 takviye lazım

saha yerleşimi oyuncu profilinden de büyük problem. 70 metrede top oynuyoruz, fernando-ndiayeli takımı da getirsen bu takım kaybettiği her topta geçiş yiyecek. ha şimdi orta sahada 10 atağın 2'sini durdurabiliyolar, onlar olsa belki 4'ünü durdurulardı, 6 hücum gene allaha emanet. avrupa'nın çok takımı oyunu bu şekilde oynuyor, çapa 6 filan kalmadı artık çok takımda ama adamlar o kadar yakın oynuyorlar ki stoperleri de orta saha, bekleri de hücum kanadı, santraforları da 10 numara.

biz geçen sene kaan'ın ayak yeteneği ve oyun aklıyla bayern-manu'dan biile yemedik young boys'tan yediğimiz kadar geçiş atağı. elinde hala kaan da var, 18 milyon verip aldığın orta saha da. sen eklemeye rağmen takımı geri götürüyosan demek ki transer de senin kurtuluş reçeten değil.

Yahu kıçı kırık Torrent bile birazcık şans olsa barça eliyordu. Hoca ya sen nerede olduğunu unuttun ya da küçük olsun benim olsun diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt