Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.525
- 66.628
- 5.003
Çünkü hocamız geride oyun kurmayan takıma bile 50 kişiyle pres yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bir sebep ile, Kalmamalıgalatasaraya roger schmidt filan ayarında bir hoca gelmeyecekse ve yerli getireceklerse mutlaka kalsın
Hiç bir sebep ile, Kalmamalı
3. lig takımı bile böyle rezil bir şekilde dizilmez
peki adamlara bak, adamlar nasıl dengeli yayılmış sahaya,presten çık sola at direk karşı karşıya çaprazdanBu nasıl bir diziliş öyle? Herkes kafasına göre takılıyor gibi.
HADİSE çıkaracak bi yayılım3. lig takımı bile böyle rezil bir şekilde dizilmez
Kalması bir ödül olur egosu da zaten her istediginin olması, ligde ki abartilan serilerden vesaire şistikce şişti düne rağmen hala kalırsa tamamen egosunu tavana vurur şuan degmeye az bir halde zaten. Adam ayrıca koskoca camianın finallerdeki kırılmamasının içinden geçti oradan kültürümüze bile hasar bırakan bir adam nasıl kalabilir yav.terim hamza ve ne bileyim başka yerliler gelecekse kesin kalmalı
doymuş buraya son sözleşme için gelecek yabancı gelecekse yine kalmalı
ralf rangnick istiyorum ben imkansız olduğunu da düşünmüyorum Avusturyaya oynattığı futbolu yarısını bize oynatsa ihya oluruzgalatasaraya roger schmidt filan ayarında bir hoca gelmeyecekse ve yerli getireceklerse mutlaka kalsın
En iyi yaptığımız baskı oyununu bile oynayamaz hale geldik artık. Young Boys gayet geride topla oynaması gerektiği anlarda gayet güzel topu indirdi pas oyununu da oynadılaradamlar nasıl güzel geçiş yapmışlar, yok neymiş biz kapanan savunma açamıyoruz, hayır bence biz geçişi de berbat yapıyoruz.