Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eveeeet

Geldik yol ayrımına;

Ya 6. Hafta istifa edecek
Ya sezon sonunu tüm sorunların altından kalkmayı başarmış bir şekilde bitirecek

Bakalım hangisi

Eveeeet

Geldik yol ayrımına;

Ya 6. Hafta istifa edecek
Ya sezon sonunu tüm sorunların altından kalkmayı başarmış bir şekilde bitirecek

Bakalım hangisi

İmkanı yok oynanan oyun ortada ligin son iki haftası hazırlık maçları y.boys maçları ve lig maçları he unutmuşum bide 3 tane transfer yapıp bize 5 atıp kupa alan bjk maçı bu oyunla bu düşünce yapısıyla daha doğrusu bu hocayla başarılı olma şansımız sıfır he diyceksiniz ki 2 sene şampiyon yaptı hayır 2 sene kadro kalitesiyle şampiyon olduk ilk senesindeki içerdeki bjk maçında berabere kalsak zaten kovulcaktı icardi şapkadan tavşan çıkarmasa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İmkanı yok oynanan oyun ortada ligin son iki haftası hazırlık maçları y.boys maçları ve lig maçları he unutmuşum bide 3 tane transfer yapıp bize 5 atıp kupa alan bjk maçı bu oyunla bu düşünce yapısıyla daha doğrusu bu hocayla başarılı olma şansımız sıfır he diyceksiniz ki 2 sene şampiyon yaptı hayır 2 sene kadro kalitesiyle şampiyon olduk ilk senesindeki içerdeki bjk maçında berabere kalsak zaten kovulcaktı icardi şapkadan tavşan çıkarmasa
Futbolda sadece oyuncu kalitesiyle şampiyon olamazsın. Bir sürü faktör var. Oynadığımız oyun ligin antitezi gibi ve kotarılabiliyor maçlar. Bir üst seviyede ise revize istiyor. Şu revize etme işini, buna göre kadro mühendisliğini yapamadılar. Yeni bir yönetim, doğru bir sportif direktörle bu devrimi de yapabilirsin. Sürekli hoca gönderme işi en kolayı. Senelerdir de hiç bir şeyi değiştirmeyen bir kolaylık hem de.

Futbolda sadece oyuncu kalitesiyle şampiyon olamazsın. Bir sürü faktör var. Oynadığımız oyun ligin antitezi gibi ve kotarılabiliyor maçlar. Bir üst seviyede ise revize istiyor. Şu revize etme işini, buna göre kadro mühendisliğini yapamadılar. Yeni bir yönetim, doğru bir sportif direktörle bu devrimi de yapabilirsin. Sürekli hoca gönderme işi en kolayı. Senelerdir de hiç bir şeyi değiştirmeyen bir kolaylık hem de.

Kardeşim bende diyorum ki fiziği iyi biraz pas yapmasını bilen her takım bizi içerde dışarda yener bu takımın hocası yok yönetimi yok evet bildiğin oyuncu kalitesiyle şampiyon olduk şu takımdan icardiyi çıkar son 2 senede şampiyon falan olamazdı bu hocayla

Sergio
Angelinho
Zaniolo
Zaha
Yusuf Demir

Eklenecek varsa ekleriz.. Bu adamlar bugün takıma fayda veremiyorsa sebebi Okan Buruktur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim bende diyorum ki fiziği iyi biraz pas yapmasını bilen her takım bizi içerde dışarda yener bu takımın hocası yok yönetimi yok evet bildiğin oyuncu kalitesiyle şampiyon olduk şu takımdan icardiyi çıkar son 2 senede şampiyon falan olamazdı bu hocayla
Real Madrid'den Vini veya Bellingham'ı çıkar o da şampiyon olamaz o zaman La Liga'da. Böyle bir mantık mı var.

Bu işi tek boyutlu ele alamazsın. Ben sorun da yok demiyorum ki Okan Buruk'u 2 senedir oyun ile ilgili çeşitli sebeplerden maç maç eleştiriyorum.

Fizikle ilgili problem varsa, "kadro mühendisliğini doğru yapamıyor" eleştirisi getirebilirsin ki buna ben de katılıyorum zaten. Erden Timur da "oyuncuları ben seçmiyorum al diyorlar alıyorum" demişti. O zaman burada bir Sportif Direktör boşluğu var demek daha doğru. Mevcut teknik ekip kadro mühendisliği sınavından geçemiyor. Ama elindekilerle ligde tarihin en değerli şampiyonluklarından birini de kazanabiliyor. O zaman burada tespiti doğru yapmak gerekiyor.

Önce kulübe negatif enerji pompalayan ve tüm camiayı geren mevcut yönetimden kurtulmak gerekiyor. Erden Timur'u kulübe başkan olarak getirip kaliteli bir Sportif Direktöre bırakmak gerekiyor kadro mühendisliği işlerini. Şunu yapsak mevcut düzen belki Avrupa'da da sırıtmayacak.

Kısacası Okan Buruk'u da doğru ve iyi bir yönetim geliştirmek gerekiyor. Daha önce de yazdım. Yeni bir potansiyel Fatih Terim bulmuşken geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmasın. Tespit doğru yapılsın oralar düzeltilsin.

Real Madrid'den Vini veya Bellingham'ı çıkar o da şampiyon olamaz o zaman La Liga'da. Böyle bir mantık mı var.

Bu işi tek boyutlu ele alamazsın. Ben sorun da yok demiyorum ki Okan Buruk'u 2 senedir oyun ile ilgili çeşitli sebeplerden maç maç eleştiriyorum.

Fizikle ilgili problem varsa, "kadro mühendisliğini doğru yapamıyor" eleştirisi getirebilirsin ki buna ben de katılıyorum zaten. Erden Timur da "oyuncuları ben seçmiyorum al diyorlar alıyorum" demişti. O zaman burada bir Sportif Direktör boşluğu var demek daha doğru. Mevcut teknik ekip kadro mühendisliği sınavından geçemiyor. Ama elindekilerle ligde tarihin en değerli şampiyonluklarından birini de kazanabiliyor. O zaman burada tespiti doğru yapmak gerekiyor.

Önce kulübe negatif enerji pompalayan ve tüm camiayı geren mevcut yönetimden kurtulmak gerekiyor. Erden Timur'u kulübe başkan olarak getirip kaliteli bir Sportif Direktöre bırakmak gerekiyor kadro mühendisliği işlerini. Şunu yapsak mevcut düzen belki Avrupa'da da sırıtmayacak.

Kısacası Okan Buruk'u da doğru ve iyi bir yönetim geliştirmek gerekiyor. Daha önce de yazdım. Yeni bir potansiyel Fatih Terim bulmuşken geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmasın. Tespit doğru yapılsın oralar düzeltilsin.

Fatih terim gibi olması için önce bir maçın devre arasında icardiyi çıkarabilcek cesareti göstermesi lazım kendisinde bunu yapabilcek cesaret asla yok o yüzden terim gibide asla olamaz. Ben şahsen oynattığı oyundan zevk almıyorum özellikle son 7-8 aydır oynadığımız oyun çin işkencesi gibi geliyor bana. Angelinhoyu aldım defansı kötü oynatma onu aldım fizik kalitesi kötü oynatma zahayı aldım taktiğimi anlamadı oynatma e baba o zaman git realde hocalık yap madem sen dünyanın en iyi oyuncularıyla kadro yap. Ama pardon y.boys da real madriddi içimizden geçtiler çünkü saçma sapan saha içi dizilimleri saçma sapan oyuncu tercihleri saçmalıktanda öte maç taktiği biz mesela ne oynadık 2 maçta yada ne oynamaya çalıştık kimse anlatamıyor çünkü kimse anlamadı ben 6 aydır anlamıyorum

Fatih terim gibi olması için önce bir maçın devre arasında icardiyi çıkarabilcek cesareti göstermesi lazım kendisinde bunu yapabilcek cesaret asla yok o yüzden terim gibide asla olamaz. Ben şahsen oynattığı oyundan zevk almıyorum özellikle son 7-8 aydır oynadığımız oyun çin işkencesi gibi geliyor bana. Angelinhoyu aldım defansı kötü oynatma onu aldım fizik kalitesi kötü oynatma zahayı aldım taktiğimi anlamadı oynatma e baba o zaman git realde hocalık yap madem sen dünyanın en iyi oyuncularıyla kadro yap. Ama pardon y.boys da real madriddi içimizden geçtiler çünkü saçma sapan saha içi dizilimleri saçma sapan oyuncu tercihleri saçmalıktanda öte maç taktiği biz mesela ne oynadık 2 maçta yada ne oynamaya çalıştık kimse anlatamıyor çünkü kimse anlamadı ben 6 aydır anlamıyorum
Hala teknik taktik cevap yazıyorsun. Boş ver dostum alıntılaşmayalım.

yazdıklarının tamamına katılıyorum.

ve son maçlarda gördük ki artık halatlarını bile görmüyor ve her mağlubiyette bir bahane buluyor.

okanin kaldığı her haftayı zarar olarak görüyorum.

Dayı hiç bir bok yapamıyorsan kaanı beke koy önüne barışı at tam ortalarına da jelerti koy sağa sola bassın topu alınca dikine yardırsın.
Aynı şekilde diğer tarafada köhn için bunu yap, topla çıkış yapabilen bek oynamış belirli bilinçte 2 tane adamla oyna onların arkasına da oyun kurulumu için demirbay yada sara koy. Formsuz, yaz kampında içinden geçtiğin torreirayı da az dinlendir.

Olm şu turu geçmek çok kolaydı rakibe rakip gibi oynayacaktın.

Elindeki kadroyu evirip çevirip öyle oyun oyayan bir takım çıkarırsın ki sen bile şaşırırsın.

Üşeniyorsa al bu ikisini uygula.
yedeksiz ham kadro yazıyorum bazı adamları değiştirmek senin elinde
1:
4-3-3
muslera
kaan-davinson-nelsson-dubois
jelert—sara— köhn
Barış- İcardi- Kerem

2-
3-4-3

Muslera
sanchez-torreira-nelsson
Jelert—sara—berkan—-köhn
Barış——-İcardi—-Kerem

Sanchez yoksa abdülkerimi koyarsın yanına dengeli ve çevik herif koyarsın farkı kapatırsın.
Savunma yaparken berkanı geri çekersin toreeirayı öne koşturursun, atak yaparken toreirayı geride alan süpürücü olarak kullanırsın. Libero mantığında.

Denemesi gereken oyuncuları farklı yerlerde dnemekti.
Orta sahada bir tane adam top süremiyor sürmeye korkuyor elinde bunu yapmaktan çekinmeyen 4 tane adam var ikisi hücumcu ofansif oyuncu 2 si bek olarak oynayan adam zaten.

Beklerini ileri çıkarınca bir bok olmuyor orta aha kayboluyor o halde bekleri ortaya çeker top sürdürürsün. Bekler geride karşılar en fazla orta sahayı geçer. Zaten oradan da oyun kurabilen ve ileri çıktıklarında da düzgün orta yapabilen adamlar bunlar. Bunlar ileri gittiğinde ortadaki adamları geriye alırsın eksik yakalanmazsın.

Abi hazırcı herifle bizim çok işimiz var orta sahayı boşaltmak yerine çeşitleştirse mal gibi atak da yemeyeceksin.
Ceza sahası önünde top süpürebilen adam orta sahada takibe basıyor. Aynı oyunu 2 sene önce mertens ile oynatıp bok gibi görünmesine sebep olduk ne zaman doğru yere monte etti herif yaşıyormuşum dedi. O gitsin bu gelsin, sonra bunlar gitsin başkası gelsin devam sana lazım chelsae direktörlüğü 50 adamdan her hafta farklı olanı dene zaten 20 maç falan sürer.

Arkadaşlar galiba 3’lü savunmaya dönüyoruz, antrenmanlarda çalışılmaya başlanmış haberi geldi

Hayırlısı ile ben dinlenmeye çekiliyorum. Hocanın da dinlenmeye ihtiyacı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt