- 27 Ocak 2010
- 139.089
- 105.355
- 5.648
bein sports yorumcusu olarak görürüz 3 haftaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eveeeet
Geldik yol ayrımına;
Ya 6. Hafta istifa edecek
Ya sezon sonunu tüm sorunların altından kalkmayı başarmış bir şekilde bitirecek
Bakalım hangisi
Futbolda sadece oyuncu kalitesiyle şampiyon olamazsın. Bir sürü faktör var. Oynadığımız oyun ligin antitezi gibi ve kotarılabiliyor maçlar. Bir üst seviyede ise revize istiyor. Şu revize etme işini, buna göre kadro mühendisliğini yapamadılar. Yeni bir yönetim, doğru bir sportif direktörle bu devrimi de yapabilirsin. Sürekli hoca gönderme işi en kolayı. Senelerdir de hiç bir şeyi değiştirmeyen bir kolaylık hem de.İmkanı yok oynanan oyun ortada ligin son iki haftası hazırlık maçları y.boys maçları ve lig maçları he unutmuşum bide 3 tane transfer yapıp bize 5 atıp kupa alan bjk maçı bu oyunla bu düşünce yapısıyla daha doğrusu bu hocayla başarılı olma şansımız sıfır he diyceksiniz ki 2 sene şampiyon yaptı hayır 2 sene kadro kalitesiyle şampiyon olduk ilk senesindeki içerdeki bjk maçında berabere kalsak zaten kovulcaktı icardi şapkadan tavşan çıkarmasa
Futbolda sadece oyuncu kalitesiyle şampiyon olamazsın. Bir sürü faktör var. Oynadığımız oyun ligin antitezi gibi ve kotarılabiliyor maçlar. Bir üst seviyede ise revize istiyor. Şu revize etme işini, buna göre kadro mühendisliğini yapamadılar. Yeni bir yönetim, doğru bir sportif direktörle bu devrimi de yapabilirsin. Sürekli hoca gönderme işi en kolayı. Senelerdir de hiç bir şeyi değiştirmeyen bir kolaylık hem de.
Bu haramilerin ,hocayı tutma kovmama nedeni bence ,yapılan hırsızlıklara olanın göz yummasi dile getirmemesi
Real Madrid'den Vini veya Bellingham'ı çıkar o da şampiyon olamaz o zaman La Liga'da. Böyle bir mantık mı var.Kardeşim bende diyorum ki fiziği iyi biraz pas yapmasını bilen her takım bizi içerde dışarda yener bu takımın hocası yok yönetimi yok evet bildiğin oyuncu kalitesiyle şampiyon olduk şu takımdan icardiyi çıkar son 2 senede şampiyon falan olamazdı bu hocayla
Real Madrid'den Vini veya Bellingham'ı çıkar o da şampiyon olamaz o zaman La Liga'da. Böyle bir mantık mı var.
Bu işi tek boyutlu ele alamazsın. Ben sorun da yok demiyorum ki Okan Buruk'u 2 senedir oyun ile ilgili çeşitli sebeplerden maç maç eleştiriyorum.
Fizikle ilgili problem varsa, "kadro mühendisliğini doğru yapamıyor" eleştirisi getirebilirsin ki buna ben de katılıyorum zaten. Erden Timur da "oyuncuları ben seçmiyorum al diyorlar alıyorum" demişti. O zaman burada bir Sportif Direktör boşluğu var demek daha doğru. Mevcut teknik ekip kadro mühendisliği sınavından geçemiyor. Ama elindekilerle ligde tarihin en değerli şampiyonluklarından birini de kazanabiliyor. O zaman burada tespiti doğru yapmak gerekiyor.
Önce kulübe negatif enerji pompalayan ve tüm camiayı geren mevcut yönetimden kurtulmak gerekiyor. Erden Timur'u kulübe başkan olarak getirip kaliteli bir Sportif Direktöre bırakmak gerekiyor kadro mühendisliği işlerini. Şunu yapsak mevcut düzen belki Avrupa'da da sırıtmayacak.
Kısacası Okan Buruk'u da doğru ve iyi bir yönetim geliştirmek gerekiyor. Daha önce de yazdım. Yeni bir potansiyel Fatih Terim bulmuşken geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmasın. Tespit doğru yapılsın oralar düzeltilsin.
.Hocam yapma, ne alakası var şimdi? Bilet meselesi mi?
Hala teknik taktik cevap yazıyorsun. Boş ver dostum alıntılaşmayalım.Fatih terim gibi olması için önce bir maçın devre arasında icardiyi çıkarabilcek cesareti göstermesi lazım kendisinde bunu yapabilcek cesaret asla yok o yüzden terim gibide asla olamaz. Ben şahsen oynattığı oyundan zevk almıyorum özellikle son 7-8 aydır oynadığımız oyun çin işkencesi gibi geliyor bana. Angelinhoyu aldım defansı kötü oynatma onu aldım fizik kalitesi kötü oynatma zahayı aldım taktiğimi anlamadı oynatma e baba o zaman git realde hocalık yap madem sen dünyanın en iyi oyuncularıyla kadro yap. Ama pardon y.boys da real madriddi içimizden geçtiler çünkü saçma sapan saha içi dizilimleri saçma sapan oyuncu tercihleri saçmalıktanda öte maç taktiği biz mesela ne oynadık 2 maçta yada ne oynamaya çalıştık kimse anlatamıyor çünkü kimse anlamadı ben 6 aydır anlamıyorum
Fatih terim gibi olması için önce bir maçın devre arasında icardiyi çıkarabilcek cesareti göstermesi lazım kendisinde bunu yapabilcek cesaret asla yok o yüzden terim gibide asla olamaz. Ben şahsen oynattığı oyundan zevk almıyorum özellikle son 7-8 aydır oynadığımız oyun çin işkencesi gibi geliyor bana. Angelinhoyu aldım defansı kötü oynatma onu aldım fizik kalitesi kötü oynatma zahayı aldım taktiğimi anlamadı oynatma e baba o zaman git realde hocalık yap madem sen dünyanın en iyi oyuncularıyla kadro yap. Ama pardon y.boys da real madriddi içimizden geçtiler çünkü saçma sapan saha içi dizilimleri saçma sapan oyuncu tercihleri saçmalıktanda öte maç taktiği biz mesela ne oynadık 2 maçta yada ne oynamaya çalıştık kimse anlatamıyor çünkü kimse anlamadı ben 6 aydır anlamıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar galiba 3’lü savunmaya dönüyoruz, antrenmanlarda çalışılmaya başlanmış haberi geldi