Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu oyun kurgusu ile biz riga depte bile zorlanırız, suni çimde savunma arkası atılan toplara yetişmeye çalışan abdülkerimi görür gibiyim : ) top bi o kalede bi bu kalede : ) ya oyun kurgusunu değiştircek hoca,daha takım boyu kısa,hücum organizasyonları olan bi takım kurcak veya hoca değişecek

1725370231707.webp

umarım garip garip inatlarınla gene ezdirmezsin sahada bu kadroyu da

şu lafı cebime koydum geçen gün yazıldığından beri.

bakalım bu lafın arkasında durabilecek mi takım.

arkadaşlar eğer aynı oyun planı devam edecekse,öyle bi oyun planı var ki riga depte bile ben kesin kazanırız diyemiyorum, riga şuan letonyanın en iyi takımı, hani geçen sene depte 2-2 kaldığımız,siyahi forvetinin karşı karşıya pozisyanlar kaçırdığı zalgriste litvanyanın en iyisiydi ve yine suni çimdi,ben riga depi bile garanti görmüyorum eğer aynı oyun mentalitesi devam edecekse,savunma arkasına sarkan siyahi oyuncuları görür gibiyim

3'lü oynatacaksa özendiği inzaghi gibi lig avrupa, deplasman iç saha ayırmadan oynamalı. zaten elinde sistemle yükselttiği bi oyun yok, ne hücumu ne de savunmayı yeterince yaptıramıyor. geçen yıl kazandığımız beşiktaş deplasmanı dahil son 6-7 final maçında gerekli anda değil skor, pozisyon bile bulamıyor. bu sene hiçbir maçında 2'den aşağı yememiş young boys seviyesinde takıma evinde organize bi tehlike yaratamıyor, 2. ligde tutunmak için çabalayacak adana kadrosuna 5 attığı maçta bile tonla geçiş ve pozisyon veriyor.

o yüzden geçelim bu ligde takımlar zaten kapanıyor bizde 3'lü oynanmaz işlerini. elinde barış-jacobs gibi 2 yüksek motorlu herif, sara gibi yanına 2 orta saha alınca çok yaratıcı orta saha, osimhen-icardi-batshuayi gibi 3 santraforun, hatta en azından icardi kendini bulana kadar da mertens gibi 10 numaran varsa her türlü 3'lü savunma da oynatılır. büyük takım gol atarak değil kaleyi kapatarak olunur. oynattığı oyun bence rezalet de olsa ancelotti bile en azından yapamayacağı işleri zorlamayıp hurra toptan kaçınıyor ve tüm kupaları domine ediyor.

ziyech'e kanatta güvenerek, köhn'den 4'lünün sol beki olur ya diye inat ederek, sanki sistem sayesinde gol atıyoruz diye kendini kandırarak kupa finalinde tarihi rezalet yaşattı ve takımını 30 milyon euroluk garanti gelirden mahrum bıraktı. aynı şeyde ısrar ederse eline değil osimhen, bellingham da versen en dişlisinden anadolu takımlarını bile hasbelkader yenip tüm final ve büyük maçlarda batıran yapısına devam eder. seneye de alır kalan 3 milyonunu bozdurur bozdurur harcar kariyerinin devamında.

Danso'yu veto mu etmiş yok artık yaw o kadar da değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt