Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftardan tekme tokat dayak yerken, hoca olup olmadığı tartışılırken tam da bu sırada acunun düğüne gitmesi tam bir fail

kafası çalışan adam basurum azdı der mazeret uydurur. ha çok seviyosan zaten yakında kovulduktan sonra bol bol plaj voleybolları oynarsınız o tayfa

Şu doğruysa ki inanıyorum doğrudur. Bu adam bu akşam kovulmalı.

Şöyle düşünüyor sanırım. Solbek alıp kapatacağız transferi heralde.

———Kaan—Sanchez—Abdülkerim
———(Metehan, Nelsson, Jacobs)
Barış—————————————Jacobs
(Jelert)————————————-(Jelert)

————Sara—Torreira—Mertens——-
——(Kerem, Berkan,Yunus/Ziyech)————-

—————Osimhen—Icardi———-—
————(Batshuayi, Mertens)————

bj maçını göz göre göre sabote ettin
yboys rövanşını sırf batshuayi uzaktan beleş bi gol attı oynatmam lazım diye bile bile verdin
şimdiden 1 kupa ve clden ettin bizi abuk subuk hareketlerinle
istediğin adam alınınca ne pahasına olursa olsun oynatıp diğer türlü ne pahasına olursa olsun harcama gibi bir huy mu edindin acaba
inş takımı adam edersin yoksa yazıldığı üzre ifb maçı sonun olur

Eylül ayında hem Zaha 'nın hem Kerem 'in gitmesine izin verip Osimhen ile çok değişik bir maceranın içine attı kendini. Bundan sonra kariyerinde hiç denemediği bir üçlü defans düzeninde oynatmaya çalışacak takımını

Dönme İtalya'dan sakın dönme. Senin bu kulüpte artık yerin yok. Şerefinle istifa et

suyu kaynadı artık buhar fışkırıyor

Umarim 3-5-2 sistemini iyi calistirirsin yoksa bu sezonu bitirmen zor. Yönetim ilk seni kurban edecek, gör bak.

Zahayi niye gönderdin abi sen. Sen niye böylesin yaa. Nasıl başladın nereye gidiyor bu işler.

Bugün itibariyle anladım biz İsmail Kartal vizyonusuzu karşısında seni elmas sanmışız. Karşına dişli bir iki adam gelince defoların kabak gibi ortaya çıktı hoca. Bugüne kadar seni savundum ama yeter.

Bir Galatasaray maçı sonrası Tudor bu takıma yakismiyor diye giydiriyordun. Şimdi ben soruyorum sana sen bu takımın başında kalmaya yakisiyor musun ?

FaceTime dan müsait olursan cevaplarsın!

Hoca o kadar çok sevilirken kendinden nasıl böyle tiksindirdin ya. Futbolcu küstürme makinesi haline geldin , kibirin kabardı, inatlaşmaya başladın, yönetimi her defasında kollamaya başladın. Ya bırak bu huyları yada yolun açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt