Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 maçtır paslı oyun yerine sürekli defans arkasına uzun top attırıp gol pozisyonuna girmeye çalışıyoruz. Pas isabetli olursa pozisyona giriyoruz rakip karşılarsa da gegen pres ile topu kapmaya çalışıyoruz ve kalabalık olmuş oluyoruz topun olduğu bölgede.

Aklınca geçiş oyununu böyle engellemeye çalışıyor gibi duruyor ama büyük takım gibi oynayamıyoruz maalesef.

Sarayı neden çıkarıyorsun her maç ya adam asist yapmış gol atmis akıyor bırak niye engel oluyorsun

2-3 maçtır paslı oyun yerine sürekli defans arkasına uzun top attırıp gol pozisyonuna girmeye çalışıyoruz. Pas isabetli olursa pozisyona giriyoruz rakip karşılarsa da gegen pres ile topu kapmaya çalışıyoruz ve kalabalık olmuş oluyoruz topun olduğu bölgede.

Aklınca geçiş oyununu böyle engellemeye çalışıyor gibi duruyor ama büyük takım gibi oynayamıyoruz maalesef.

Bu oyunu oynayacaksak Davinson-Mete ile oynamalıyız. Apo bir pas atıyor, kamera yakalamıyor.

Valla bugün ki oyunu beğenmiyorsanız hocanın da dediği gibi gidin City falan destekleyin..Biz böyle vura vura gideceğiz..Sende somurta somurta galibiyetlerimizi izlemeye devam edeceksin belli ki..
Hangi iyi oyun? Adamlar Maci birakmis heralde üstün oyniyacaksin. Hele dur hocan bir iyi takim görsün karsidinda nasil panikle ali ayaga karisiyor, süper ligde bu derbiler disinda gerceklesmiyecek ama avrupada gör bak fiziki bizden üstün takimlar nasil futbolu ile bizi ezecek.

Eskiden derbilerde bu şikeciler adını görünce tirsardi şimdi biz tirsiyoruz hocam ya özüne dön ya da ufaktan güle gule

Hangi iyi oyun? Adamlar Maci birakmis heralde üstün oyniyacaksin. Hele dur hocan bir iyi takim görsün karsidinda nasil panikle ali ayaga karisiyor, süper ligde bu derbiler disinda gerceklesmiyecek ama avrupada gör bak fiziki bizden üstün takimlar nasil futbolu ile bizi ezecek.
Öyle olursa sende mutlu olursun işte fena mı..Belli ki aldığımız her galibiyet seni rahatsız ediyor..

Derbi maça önem addetmiyorum, derbi maçı öncesi kulüp üzerindeki negatif havayı biraz daha azaltmanın en iyi yolu taraftarı maça bağlamaktır bulduysan atacaksın ne freni.
Ne çabuk unutuyoruz bu takımın 1 gol averaj yüzünden şampiyonluğu kaybettiğini? Ne tesadüf o sezon da bunun hocası inatla penaltı Akbaba'ya kullandırmıştır
İyi de Cihan, mesajımda belirttiğim gibi 3 gün sonra bir maçımız var ondan 4 gün sonra bir maçımız daha var..O maçlarda yorgunluktan puan kaybetsek bu maçta attığımız fazladan 2 gol ne işimize yarayacak?

Öyle olursa sende mutlu olursun işte fena mı..Belli ki aldığımız her galibiyet seni rahatsız ediyor..
Neden rahatsiz etsin ? Okani sevmiyorum diye ne diye Galatasarayin yenilmesini isteyim? Ben ne yönetim.ne hoca ne futbolcu tanirim, benim icin önemli olan Galatasaray dir. Gerisi bügün var yarin yok

Salı günü maçımız var. Skoru alınca maçın iyilerini çıkardı zaten. Bu normaldi.
Real Madridlemi arsenalle mi benficaylami maç kafasında bu adam 60 dan sonra oyundan çıkar var her maç 60 dan sonra çıkarıyor bırakmıyor adam oyuna takım arkadaslarina alışsın kendini gelistirsin

Maç sonu aslında bayağı detaylı açıklama yapmış oynatmayı düşündüğü taktik varyasyonlar çift forvet için 352 3412 geri geldiğinde 343 gibi sistemler üzerine çalışmak gerektiğini ifade etmiş

Ortasaha için elindeki oyunculardan daha iyi bir profil transfer etmeye çalışıldığını ama gerçekleşmediğini söyledi demek ki orta saha istemiyor saftısı yalan

Önümüzdeki birkaç maçlık süreç çok önemli bir sınav olacak umarım Avrupa öncesi sistemine oturtabilir

Fener maçına da ben çok acımasız yaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum umarım oradan puan çıkartabiliriz sürpriz bir galibiyet onları zaten tamamen kaosa götürür

Hocam hadi yine iyisin kadro kaliten seni kurtarıyor şimdilik.
Açık konuşmak gerekirse beklentim çok düşük, inşallah yanılırım ama umarım derbiler ve Avrupa maçlarında fark yaratır, geçen sezonki inatlarından vazgeçersin.

3’lüye dönmedi, görünen o ki kolay kolay da dönmeyecek. Ama sisteminin açığını bilir ve ona göre önlemler alırsa bu sistem zaten bizi 2 yıl şampiyon yapan sistem.

Yine 4-2-3-1 oynadın ama doğru pres kurgusu ile 2’lü orta saha, 2’li defansın açıklarını kapatırsın. Ama Davinson ile oynayabildiğin şeyi Nelsson ile oynamaya kalkarsan çuvallarsın.

Ayrıca korkusuzca yeni gelenleri sahaya atınca nasıl sinerjiye dönüşüyor olay. Aman Batshuayi kırılmasın, aman Berkan üzülmesin diye yapınca 5-0 kazansan bile taraftar seni eleştiriyor. Umarım böyle devam edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt