Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3’lüye dönmedi, görünen o ki kolay kolay da dönmeyecek. Ama sisteminin açığını bilir ve ona göre önlemler alırsa bu sistem zaten bizi 2 yıl şampiyon yapan sistem.

Yine 4-2-3-1 oynadın ama doğru pres kurgusu ile 2’lü orta saha, 2’li defansın açıklarını kapatırsın. Ama Davinson ile oynayabildiğin şeyi Nelsson ile oynamaya kalkarsan çuvallarsın.

Ayrıca korkusuzca yeni gelenleri sahaya atınca nasıl sinerjiye dönüşüyor olay. Aman Batshuayi kırılmasın, aman Berkan üzülmesin diye yapınca 5-0 kazansan bile taraftar seni eleştiriyor. Umarım böyle devam edersin.
Forvet yok usta? Nasıl dönecekti?

Forvet yok usta? Nasıl dönecekti?
Bence dönecek olsa Bats’ı aldığında dönebilirdi. Hem maç rahattı, test ettik ayağına mesajı verirdi.

Bu arada mutlaka dönmeli de demiyorum. Sadece oyuncularının profilini ve açığını bilip önlem alman lazım. Mesela Jakobs ile Jelert aynı tipte değiller, bu maç Jakobs’un yaptıklarını, Jelert’ten beklememelisin. Önlem almalısın, mesela ya arkasına apo yerine hızlı stoper koyarsın ya da orta sahadan +1 ile arkasını kapatırsın. Ben bundan bahsediyorum.

4-3-1-2’de denemeli. Barış yanında osimhen olunca çok rahat oynar orada, özellikle fb maçında

Muslera
Kaan davinson Abdül jacobs
Torreira Berkan sara
Mertens
Bay osimhen.

Hangimiz fb maçını içi rahat izleyebilecek...

Adanaya rizeye 5 tane atmak kolay bu takimla ki oshimen denen bir canavarın var ama adama 5 gol attığın maçta 1 gol dahi attiramiyorsun. Ne desek faydasız

Sezon başı kamplarında takımı çalıştırmadığı için Zaha Lyon'da oynayamıyor.

Real Madridlemi arsenalle mi benficaylami maç kafasında bu adam 60 dan sonra oyundan çıkar var her maç 60 dan sonra çıkarıyor bırakmıyor adam oyuna takım arkadaslarina alışsın kendini gelistirsin
Yanlış pencereden bakıyorsun. Yedektekileri de forma sokmak ve görmek istiyor olabilir. Kerem, Berkan, Yusuf, Nelsson gibi. Yusuf daha erken girmeliydi hatta.

Sezon başındayız ve 20 günde 5 maç yapacağız. Skoru almışsın, Okan Buruk veya X biri, bunu yapanı eleştirmem. Kim olsa benzerini yapardı. 80 dakika aynı takımla oynasa bu defa skoru aldın yedektekileri küstürüyorsun, sahadakiler yoğun tempoda sakatlanırsa ne olacaktı denecekti.

Buruk'u eleştirmek için 40 neden sayarız da dünkü değişikliklere laf etmek yersiz olur.

Ortasaha için elindeki oyunculardan daha iyi bir profil transfer etmeye çalışıldığını ama gerçekleşmediğini söyledi demek ki orta saha istemiyor saftısı yalan
Orta saha için eskiden istemiyordum ama Osimhen gelince iki forvetli sistemleri düşünmeye başladık o yüzden artık lazım diyor. 4-4-2'nin 4-2-3-1'inden çok farklı olmadığı düşünülünce 3-5-2 oynatmak istediği anlaşılıyor. Bakalım nolacak

Young Boyslar Sparta Praglar Kopenhag Beşiktaşla Fb Maçlar'ı Maşallah çokm üstünlük kurmuş reis yav :D
IMG_6234.webp

Bu rezalete ne dedin
Ha pardon foruma girmemiştin

Korkma Fatih hocanı geçecek diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt