Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene de ilk şampiyonluk sonrası göndermez isek halimiz Trabzon'un durumu gibi tepetaklak olur demiyormuydun? Peki güncele bakarsak hoca ile başkan arasında olan yeni kayıtlar varmı?
Evet kesin demisligim vardir, ama karsisinda hoca olmayan bir rakip cikinca yine bir sekilde bireysel yeteneklerin sayesinde sampiyon olduk, ilk gercek sinavi bu yil olacak, besiktas fena degil fener de mou rüzgari ile birseyler yapacaktir. Elimizdeki kadro hala ne kadar eksikleri olsada Süper ligin cok üstünde bir kadro, yani takimin basinda hoca olmasa bile sampiyonluk icin oyniyacaktir. Baskan zaten ilk basarisizlikta kendini kurtarmak adina ilk hedefi okan olacaktir, gerci bu hamlesi gec olacak ondan dolayi da kendide gidecektir.

Sallai takıma katıldığında umduğumuz katkıyı verirse, merkezdeki direnci artırmak için de mesela Berkan' ı ana planda Torreira' nın partnerii olarak düşünürse, fizikalitenin artmasıyla birlikte üçlü ile de dörtlü ile de, çift forvetle de defolar azalacaktır diye düşünüyorum.

Valla ben sizi bilmem ama bu Rize maci beni hic rahatlatmadi. Aksine daha cok endiselendirdi.

Yine ayni dizilis. Yine ayni oyun anlayisi. Yine bireysel kaliteyle atilmis goller. Yine sacma sapan rakibe giden uzun toplar.

Okan Buruk icin asil test Avrupa maclari olacak. Merakla bekliyorum.

Şu forvete gol attıramama olayı hala devam ediyor.İcardi hareketsiz diye bahane sunuluyordu osimhen gibi her yerde olan oyuncuda 1e1 kalacak pası atmıyorlar.

Orta saha için eskiden istemiyordum ama Osimhen gelince iki forvetli sistemleri düşünmeye başladık o yüzden artık lazım diyor. 4-4-2'nin 4-2-3-1'inden çok farklı olmadığı düşünülünce 3-5-2 oynatmak istediği anlaşılıyor. Bakalım nolacak
3412 gidecek bence
Mertens icardi osimhen olur ileri üçlü
Sara torreira yine ikili orta saha

Zor maçlarda ben olsam torreira Kaan yada berkan yapıp sarayı öne atardım

Çok iyi bir takım yapmak üzereyiz. Boşuna telaş yapmaya gerek yok. Çok iyi transferler yaptık. Fener maçında müthiş bir patlama bekliyorum. Hele İcardi geldiğinde, Avrupada ses getirecek bir takımımız olacak. Osinhem i en iyi destekleyecek oyuncu İcardi olacaktır. Kerem e attığı pasları, maskeli bela kolayca bitirecektir.

fb maçında fazla bahanen yok
adamlar sil baştan kadro ve hoca işine girdiler
3 puanı al, biz de sana yeni bir kredi açalım

Son şansı fener maçı eğer şu portekizli aykuta yenilirse floryaya gelmeden istifa etmeli ,bukadar netim umarım eskiden olduğu gibi derbileri ciddiye alir

Oyle de garip bi durum degil aslinda. 40 senedir aktif futbolun icindesin. Bi 30 yildir da oyle veya boyle taraftarin gozu onundesin. Sanki ilk defa birileri seni tenkit ediyor, ilk defa akil vermeye calisiyor. Nedir bu afra tafra arkadas?

nerde sil baştan kadro kurdular ya

bugün sadece 2 transfer vardı onlarda

bizim değişikliğimiz çok daha fazla

sil baştan biraz abartılı ifade ama hoca ve sistem olarak reset attılar

kadro güncellemesi çok farklı olmasa da okan hocanın 3. senesine giriyor olması kendisi için bir avantaj

bunu kullanması gerekiyor

(bizim değişikliklerin de pozitif katkı veriyor olması gerekir. yoksa bu kadar para çöp mü oldu derler adama)

Tarihin en kötü fbsi

Tarihin en iyi gs kadrosu

Çıkıp rahat rahat oynayıp 3 atıp 1 saymamız gereken bi maç olmalı

Bakalım bu duruma yine engel olacak mı

Şerefsizleri basıp geçerse tekrardan güven tazeler. En kötü yenilmemesi lazım.

Ya sacma sapan kendi egonuzu tatmin etmek icin yorumlar yazmayin

20 sene cok iyi kadrolarla kazanamadigimiz bir deplasman da kadro degerleri belki de esit durumdayken rahat kazanmamizi bekleyenler var

Daha önce okan hoca döneminde rahat kazandik evet

Hedef yine kazanmak olmali tabiki elinden geleni de yapacaktir,kaybetmemek de önemli gecen sezon orda kaybetmedigimiz icin sampiyon olduk

Hic kimse kaybetmek istemez üzücü bir durum olur bunu defalarca da yasadik

Ya sacma sapan kendi egonuzu tatmin etmek icin yorumlar yazmayin

20 sene cok iyi kadrolarla kazanamadigimiz bir deplasman da kadro degerleri belki de esit durumdayken rahat kazanmamizi bekleyenler var

Daha önce okan hoca döneminde rahat kazandik evet

Hedef yine kazanmak olmali tabiki elinden geleni de yapacaktir,kaybetmemek de önemli gecen sezon orda kaybetmedigimiz icin sampiyon olduk

Hic kimse kaybetmek istemez üzücü bir durum olur bunu defalarca da yasadik
Hayatta tek amaçları Galatasaray'ı yenmek deyip dalga geçtikleri Fenerbahçe taraftarından tek farkları tuttuğu takımın renkleri..Boşuna yorma kendini..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt