Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben sizi bilmem ama bu Rize maci beni hic rahatlatmadi. Aksine daha cok endiselendirdi.

Yine ayni dizilis. Yine ayni oyun anlayisi. Yine bireysel kaliteyle atilmis goller. Yine sacma sapan rakibe giden uzun toplar.

Okan Buruk icin asil test Avrupa maclari olacak. Merakla bekliyorum.
Çok iddialı konuşmayı sevmem ama dün Rize çok kötüydü, bizim ligde aldığımız skorlar çok yanıltıcı oluyor. Sonra sağlam bir rakip çıkınca çözüm üretemiyoruz. Bireysel kalitemiz yüksek ama ben zaten Okan Buruk ile Avrupa'da başarıyı zor görüyorum. Umarım bazı şeyler değişir ve yanılırım.

Çok iddialı konuşmayı sevmem ama dün Rize çok kötüydü, bizim ligde aldığımız skorlar çok yanıltıcı oluyor. Sonra sağlam bir rakip çıkınca çözüm üretemiyoruz. Bireysel kalitemiz yüksek ama ben zaten Okan Buruk ile Avrupa'da başarıyı zor görüyorum. Umarım bazı şeyler değişir ve yanılırım.

Bu takımın ne olduğu paok maçında az buçuk belli olur, eğer young boys maçı gibi olursa hocaya teşekkür edip devam edilmeli

Bazi seylere bu kadar sartlanmak hem kendinize zarar verir stres yaptiginiz icin taraftar olarak

Hem de sosyal medya araciligi ile takimi baski altina alir

Ligin 6. Haftasinda simdilik 4 te 4 yapmis belki de 5 te 5 cikacak olan bir takim 6. Hafta kaybettigi bir senaryo da lige havlu atmaz

En azindan buna biz sebep olmayalim böyle bir hava yaratmaya da hic gerek yok

2 sene sampiyon olmamiza ragmen hoca hala ip üstünde gidiyor bu dogru,baski altinda olmak iyidir ama abartmadan olmali Galatasaray icin dünyanin sonuymus gibi davraniliyor

Takim da hoca da elinden geleni yapacaktir ve istedigimiz skoru alacagiz,ilk olarak antep macini alalim sira fenere de gelir elbet

Bazi seylere bu kadar sartlanmak hem kendinize zarar verir stres yaptiginiz icin taraftar olarak

Ligin 6. Haftasinda simdilik 4 te 4 yapmis belki de 5 te 5 cikacak olan bir takim 6. Hafta kaybettigi bir senaryo da lige havlu atmaz

2 sene sampiyon olmamiza ragmen hoca hala ip üstünde gidiyor bu dogru,baski altinda olmak iyidir ama abartmadan olmali Galatasaray icin dünyanin sonuymus gibi davraniliyor

Takim da hoca da elinden geleni yapacaktir ve istedigimiz skoru alacagiz,ilk olarak antep macini alalim sira fenere de gelir elbet

Avrupa maçları hocaya karşı olan güveni çok azalttı hocam bunu kabul etmek lazım.Galatasaray paoku vura vura yener diyebiliyor muyuz ? Okan hoca hala yerel bir adam, bu sezon avrupada bahanesi olmadan iş yapmalı yoksa benim gözümde abdullah avcının iyisi olarak yer edecek.Ha avrupada hocalık yapacaksa bunu düzenli 2-3 sene yapmalı, ne hocalar var avrupada senelerdir birşeyler gösteriyor ama sıçrama yapamadılar daha..

Konu sadece bu mac degil

Bu takim zorluk derecesi yüksek maclarin hepsinde ezildi Kopenhag macindan beri

Son iki derbi tarihimizin en rezil maclarinin arasina girdi

Artik büyük maclarda bir reaksiyon göstermesi lazim hocanin

Sürekli Galatasaray topçularını kötülüyor, tarihin en iyi kadrosu diyor. Fener topçularını övüyor, tarihin en kötü Fener kadrosu diyor. Trollüğün dozunu abarttı usta.
Böyle yazıyosun sonra kaybettiğin iddiadan sonra bağışlayayım diye sezercik gibi hareketler yapıyosun hiç yakışıyo mu

Gözünün yaşına bakmasam 3 ay banlıydın o yüzden önce bi elini ayağını indir,saygını belirt,teşekkürlerini bi ilet,vefanın sadece semt adı olmadığını bi göster

İddiayı yürürlüğe koymayayım diye ustandım şimdi trol mü oldum

Böyle yazıyosun sonra kaybettiğin iddiadan sonra bağışlayayım diye sezercik gibi hareketler yapıyosun hiç yakışıyo mu

Gözünün yaşına bakmasam 3 ay banlıydın o yüzden önce bi elini ayağını indir,saygını belirt,teşekkürlerini bi ilet,vefanın sadece semt adı olmadığını bi göster

İddiayı yürürlüğe koymayayım diye ustandım şimdi trol mü oldum
Girdiği triplere bak adamın. Arap Sado sanmış kendini. Ben herkese usta derim, senin ederinle bir alakası yok.

Okan Buruk nefretinle duvar yumruklamayı bırakmalısın usta.

Sürekli Galatasaray topçularını kötülüyor, tarihin en iyi kadrosu diyor. Fener topçularını övüyor, tarihin en kötü Fener kadrosu diyor. Trollüğün dozunu abarttı usta.
Bu herife ses cikartmazsniz azar.
Konustukca haddini bildirmelisin dostum. Foruma ve takima soven uyeleri burada istemiyoruz.

14617.jpg

Konu sadece bu mac degil

Bu takim zorluk derecesi yüksek maclarin hepsinde ezildi Kopenhag macindan beri

Son iki derbi tarihimizin en rezil maclarinin arasina girdi

Artik büyük maclarda bir reaksiyon göstermesi lazim hocanin

Bir reaksiyon göstermeli buna katiliyorum daha iyi hazirlanmali

Ama zorluk derecesi yüksek maclarda gecen sezon icin evet,ilk sezon icin hayir

5 bjk macinda 3 galibiyet 2 maglubiyet

4 fb macinda 2 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet

4 trabzon macinda 3 galibiyet 1 beraberlik

Lig icin katilmiyorum ama avrupa icin evet kopenhag maci bir final maciydi ve kaybettik

Veya bu sezon young boys maclari icin de katiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt