Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı yapma ben de bugün fifada 4-1den maç vermiştim.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sallaiyi niye çıkardın. Yunusu çıkartıp kaani sokarak ne yapmak istedin. Demirbayi görmedin herhalde sahanın en kotusuydu

Yazık lan derbi bir halta yaramadı hele 3-0 dan maç vermek takımı tedirgin edecek

2. Yarı atagimiz yok yav. Sanki Real Madrid'le oynadık

Feneri ve beşiktaşı şampiyonluk yarışına tekrar ortak ettin hoca bozuntusu, tebrikler. Seni bjk maçından sonra kovmayan yönetim de derhal istifa etsin

Bugün yaptığın yapmadığın değişiklikler ilk değil ki sezonun yarısında bunları yapıyorsun boktan süper ligde göze batmıyor işte

Kafayı yiyeceğim vallahi kafayı yiyeceğim arkadaş. 3-0'dan evinde Kasımpaşa'ya puan bıraktın, şaka gibi ya. Abuk subuk fantaziler denemesi beni benden alıyor. 2+2=4'e inatla 5 diyen bir hocamız var.

Bir takım kendi sahasında nasıl 2. yarı ezilir çık anlat millete.Bireysel oyuncu tdsi başka birşey değil.Hoca aramaya başlayın.

Hocam sezon sonu şampiyon yapacak, en geç 1 ay sonra Osimhen ile ebem de şampiyon yapardı mesajları göreceğiz farkındasınız değil mi :asd:
Yok Osimhenin 3-0'a getirdiği Okan hocanın bir puanı kurtardığı Kasımpaşa maçında geldi deriz şampiyonluk büyük hoca dokunuşu

1727546799219.png

Rotasyon yapılacak maç değildi. Sana yazar hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt