Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyon mesele değil kim daha çok gol atarsa kazanır benim oyuncularım daha iyi futbolu oynatıyor, bu formasyon ve oyuncular bunu gösteriyor. İlk yarı da bir gol bir karşı karşıya var, böyle iş olmaz.. Takımda denge menge kayboluyor bu şekilde.

Bu sezon şampiyon olacak, 5. yıldızı da alacak. Hatta geçen seneden daha rahat bir şampiyonluk bile olabilir ama ben böyle saçma sapan fantazilere, plansızlığa, sahada bu kadar başıboş biz ne yapıyoruz şimdi modunda bir futbola dayanamıyorum. Şu maç 3-0 olmuş ama gram heyecanlandırmadıysa ve 3-0'da bile bir gol yersek adamlar maçı döndürebilir dedirttiyse kendi evimizde, çok da üzerine konuşulacak, savunulacak bir şey yok.
inan bana maç 3-1 ken ''şu 4üncü golü atalım da rahatlayalım'' diye düşündüm,evimizde anadolu takımına karşı niye böyle düşünüyoruz acaba

Havan sönmüştür hocam. Ayağına yere bassın.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inan bana maç 3-1 ken ''şu 4üncü golü atalım da rahatlayalım'' diye düşündüm,evimizde anadolu takımına karşı niye böyle düşünüyoruz acaba
Çünkü attığımız 3 gole rağmen 1 tane doğru düzgün organize atak yapamadık, topu ayağımızda tutmak. Özellikle geçen sezon başladı bu, gol atmak isteyen her rakip bir şekilde bize karşı baskı kurabiliyor

Her zaman her şeyi herkesten iyi biliyor hiçbir hatadan ders çıkardığı falan yok

2 senedir medya taraftar değişiklik yapmıyor diye bas bas bağırdık hala aynı tas aynı hamam gram gelişme yok bu maçla da hiçbir şey değişmez sırf bu değişiklikler yüzünden 2 3 maç daha veririz bu sezon

Gereksiz yere rakibi küçümseme de zira. Geçen sene feneri küçümsedi önceki sene 3-0 0-3 maçları gibi olacağını sandı iso kartal geldi evinde yendi gitti şampiyonluk kursağımızda kaldı o hafta.
Kasımpaşaya ne rotasyonu yapıyorsun abi sen? Avrupa maçında bayernle mi oynayacaksın saçma sapan kadro çıkarıyorsun ne demirbayı oynat işte torreirayı senede 900 maç oynuyor herif 899 olsa ne değişecek ne kazandık

Simdi ne güzel fenerlilerin aglama Videolarini izleyip keyif yapacaktim, simdi neyini bakayim? Adamlar kesin bizle dalga geciyorlardir. Bir hafta sonumuz vsr onuda rezil ettin.

maca nelson yerine metehanla baslasak suan 5-1 di mac

Sonuc? Istifa mi edeceksin? Yoksa yuz kere artik ders cikaracagim dedigin maclarda. Sonra tekrar ayni hatalari devam mi edeceksin? Tabiki edeceksin, cünkü sen sikintiya gelemeyen bir insansin. Stres aninda tamamen kontrolü kaybediyorsun yarim yamalak bilgin bile o an buhar olup gidiyor

Okan Buruk: "Davinson Sanchez olmayınca savunmanın gerilemesi sorununu çok yaşıyoruz.

Sakatlık geçmişi olan bir oyuncu, 4 maç üst üste oynayınca onu bugün oynatmak istemedik. Onu koruduk.

Nelsson iyi bir savunmacı. En iyi olduğu yer topu kullanmak değil ama karar aşamasında sorun yaşıyor."

Sonuc? Istifa mi edeceksin? Yoksa yuz kere artik ders cikaracagim dedigin maclarda. Sonra tekrar ayni hatalari devam mi edeceksin? Tabiki edeceksin, cünkü sen sikintiya gelemeyen bir insansin. Stres aninda tamamen kontrolü kaybediyorsun yarim yamalak bilgin bile o an buhar olup gidiyor
Öyle deme okan hocayı eleştirmek yasak yoksa sahte galatasaraylı oluyoruz 102 puan falan aldı 2 şampiyonluğu var

Az önce de yazdım yine yazacağım, ders aldık falan demiş hocam yine. Şu cümleler bile başlı başına rezillik. Kazandığımız maçlarda da bugün olandan farklı bir şey olmadı bu sezonun çoğunda, o kazanmana rağmen eksikleri iyi analiz edip dersini alacaksın ki bugün bu saçma sapan rezilliği camiaya yaşatmayacaksın. Bu beceriyle, düşünce yapısına sahip değilsen zaten biz ayvayı yemişiz canım hocam.

Hocaaam düşmanlarına boydan gireyim canını sıkma beğenmediğin kim varsa yollar yılbaşında sil baştan yeniden kadro kurarız sonra onları da 1 2 ay yedekte oturtursun

Bu sezon en büyük rakibimiz kendisi.
Bu maçtan ders çıkaracağını kimse beklemesin.

Okan:Sorumluluk bende

Taraftar:Ee nolacak yani?

Okan:3m euromu cebe indirip takıma da izin vericem biraz dinlenelim

Şaka gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt