Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istifa yürüyüşü yapalım icim sogumayacak

Korner kulandik mi biz. Herifler doğru dürüst faul bile yapmadı.

Çuvaldizi kendine batirmamasi da ilginc..hep bi bahanesi var...şıctım batırdım de bir kerede.

Fikstür diye agliyor ya... 3-0 öne gecmissin kendi evinde oynuyorsun ve puan birakiyorsun ne fikstürü???
yahu fikstür daha ne kadar kolay olcak, avrupa maçı sonrası 8 maçında 7sinde evimizdeyiz, bjk mesela 8 maçın hepsinin dönüşünde depte, fikstür konusunda avantajlıyız

hocam sen maç 3-3 olunca gidip kulübene oturduğun bir an var. biz onu 3-2 olunca yaşadık. kalkamadık da böyle olacağı çok belliydi ya. insan sahaya girer bir şey yapar. gerekirse sakatlık numarası çekersin, bitirirsin. 95'te gol yemek ne ya?

Maçtan önce 11 başlığında yazmıştım. Gol yeriz ama kaç olur bilmem demiştim. Bu adam hoca falan değil.

Fikstür bahanesi skandal ötesi. Demek birde bjk gibi her Avrupa dönüşü deplasmanda olsak nasıl ağlayacaktı?

Okan beyin telefon numarasi yokmu yaw bi icimi döksem rahatlasam

Bu maçı 3-2 yensek şu yorumların %80 i yapılmayacaktı şu skor taraftarlığı işi baydı artık ya çok övüyorsunuz ya çok gömüyorsunuz ortanız yok

ne yapıp edip bir yolunu bulup bir maçta çok ağır sıçmayı başarıyorsun

Bu maçı 3-2 yensek şu yorumların %80 i yapılmayacaktı şu skor taraftarlığı işi baydı artık ya çok övüyorsunuz ya çok gömüyorsunuz ortanız yok
Diyene bak

O dediğinin en babasını sen yapıyorsun

Bu yorumların neredeyse tamamı yapılırdı bence

Taraftar öndeyken 1 gol yiyip diken üstünde dk 90a kadar tek kale atak yiyen gs izlemekten bıktı 2 senedir aynı terane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt