Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka? Neredeyse herkes 3 - 0 3 - 1 iken yazdıBu maçı 3-2 yensek şu yorumların %80 i yapılmayacaktı şu skor taraftarlığı işi baydı artık ya çok övüyorsunuz ya çok gömüyorsunuz ortanız yok
Mobil uygulama yerine tapatalk ya da tarayıcı kullan üstat bizde mesajların bozuk gözüküyor
Dogru. 3-0 iken Kpasanin 4 isabetli sutu vardiNe alaka? Neredeyse herkes 3 - 0 3 - 1 iken yazdı
2. Yarı biz kaleye gidemedik gitseek atardık zaten keşke tenis maçı gibi olsaydiBizim her maçımız niye tenis maçı gibi ya? Neden top hep bir o kalede bir bu kalede? Neden orta sahayı tutmayı bir türlü beceremiyoruz. Neden oyuna hakim değilken bile Icardi takımı hücum prese falan çağırıyor ve iyice açıklar veriyoruz? Neden ?
Senin maça gitmen faciayı getirmiş Okan hocaya suç bulmatribünde olanlar görmüştür
büyük bir teknik direktör faciası yaşandı
Oyuna aldıkları varlık gösteremedi de Demirbay'ı sahada tutmak asıl rezaletti bence. Oyuncu gününde olmayabilir hadi ona da abartı yüklenmeyeyim şimdi ama hocanın gidip bir de Sara'yı oyundan alması tüy dikti.bu maçta değişiklikle alakalı bişey yoktu bana göre
sadece jölerti kanada koyacağı yere çıkarsa daha iyiydi
geçen maç paok gelirken değiştir değiştir dedik demek adam değişse onu da kazanamıycaktık
davinson ve osimhenin olmadığı 11ler sahada ezilmeğe mahkum. zira hoca geçen sene de dahil olmak üzre konsistant bi oyun oturtamadı o heyete.
İkinci yarı zaten tamamen baskı yedik. Ben maöın hakimi olduğumuz daha doğrusu öyle göründüğümüz anlardan bahsediyorum. Mesela bugünkü ilk yarı.2. Yarı biz kaleye gidemedik gitseek atardık zaten keşke tenis maçı gibi olsaydi