Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maçta değişiklikle alakalı bişey yoktu bana göre
sadece jölerti kanada koyacağı yere çıkarsa daha iyiydi
geçen maç paok gelirken değiştir değiştir dedik demek adam değişse onu da kazanamıycaktık
davinson ve osimhenin olmadığı 11ler sahada ezilmeğe mahkum. zira hoca geçen sene de dahil olmak üzre konsistant bi oyun oturtamadı o heyete.
İkinci yarıya başlarken Mertens değil de Torreirayı alsa maç 5e gidecekti.

hocam yani EPL iziliyorsun.

city / arsenal o şu bu böyle skorla önde olunca - sahasında sakin sakin top çevirir pas yapar , karşıya kolay top vemrez, tempo düşürür - karşıyı soğtur, rolanti oynadığı oyunlada 4 5 e gider.

bizde dan dün bam güm -
demribay cebelelşir
berkan girer defanif aksiyonda görmeyiz
sağ beke ilk defa 11 verdiğin adam sol açığa geçer (çok kanadımız var ya )
top yere inmez
torreira 20 dklığına bile oyuna girmez

yani ne diyelim ya - herkesten önce bilmen lazım maç 90 dakika , salınmaz bu kadar ama ya

İkinci yarı zaten tamamen baskı yedik. Ben maöın hakimi olduğumuz daha doğrusu öyle göründüğümüz anlardan bahsediyorum. Mesela bugünkü ilk yarı.
Rakip 10 kişiyken bile bizim orta saha bir saniyede falan geçiliyor.
Bu takımın üst düzey bir hocaya ihtiyacı var. Rekorlar filan herşeyi görmeye engelliyor. Bu takım daha iyisini oynar okadar eminim

okan gitsin diye ağlıyorsunuz da kim gelcek abi

en kötü sezon sonuna kadar sabredeceksiniz işte. burda ağlamanın anlamı yok. yabancı td geldiği an şampiyonluk gider şu anda. sezon başı getireceksin yabancı hocayı

uzun lafın kısası; okanla devamkee

Oyuncular rollerini reddediyor bazen sonradan girerken saha dışında biraz daha sert olmalı sadece saha içinde agresifliğini göstermemeli onun dışında bu seneki sınavı daha çok mental anlamda olacaktır şimdiden yolun açık olsun hocam

hocam yani EPL iziliyorsun.

city / arsenal o şu bu böyle skorla önde olunca - sahasında sakin sakin top çevirir pas yapar , karşıya kolay top vemrez, tempo düşürür - karşıyı soğtur, rolanti oynadığı oyunlada 4 5 e gider.

bizde dan dün bam güm -
demribay cebelelşir
berkan girer defanif aksiyonda görmeyiz
sağ beke ilk defa 11 verdiğin adam sol açığa geçer (çok kanadımız var ya )
top yere inmez
torreira 20 dklığına bile oyuna girmez

yani ne diyelim ya - herkesten önce bilmen lazım maç 90 dakika , salınmaz bu kadar ama ya
Son yediğimiz gol bile bunun ürünü. Paşa haldır haldır top oynasa veya baskı yapsa yorgunduk karşılık veremedik diyeceğim öyle bir şey de yok. Ortada hiçbir şey yokken yedik golleri.

Bu takımın üst düzey bir hocaya ihtiyacı var. Rekorlar filan herşeyi görmeye engelliyor. Bu takım daha iyisini oynar okadar eminim
Zaten bundan daha kötü futbol oynatmak istiyorsan bildigin art niyetli olman gerek. Iyi bir hoca bu takimi aslinda ucurur. Eger gün gelir okan kovulup yetine iyi bir yabanci hica gelince diyecegi ilk sey bu takim hic birsey calismamis olacaktir.

3 lü ortasaha düşmanı olduğu için okan buruk takımları hiçbirzaman oyun kontrolünü ele geçiremiyor ve takım savunması kötü oluyor

A parti giderse kim gelecek b partisi gelirse ne olacak.Ülkenin özeti.Hem futbol hem siyaset.Boşta bir sürü teknik direktör var.Jelerti aldıkları gibi td ararlarsa tabiki iyisini getiremezsin.Geçen 4-5 teknik direktör yazmıştım buraya benim yazdıklarımı getirmeyeceklerine göre bu rezaleti izlemeye devam.

3 0 dan sonra maç vermek ne abi
Bütün olumlu giden havanın içine sıçtın!!!

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Bugün ikinci yarı olan skandal bambaşka bir seviye. konu skor, oyuncu performansı bile değil. Bugün kendisinin ikinci yarı yaptıkları için eleştirecek o kadar saçmalıklar var ki, uzun uzun yazmaya kalksak günler sürer. 45 ile 60 arası gol yememek futbol şansının bizim yanımızda olduğunu gösterdi. sonrasında değişiklik yaptığı duyunca hele şükür oyunu okuyup aksiyon alıyor dedik ve demirbay-torreira beklerken berkan-demirbay değişikliğine okeydik. ama öyle bir şey saçma iş yaptı ki, 45-60'da yanımızda olan futbol şansı bile kurtaramazdı artık. Gitti orta sahada tek iş yapan parçayı da çıkarıp, orta sahayı rezil hale getiren adamı saha tuttu. devamında jelert'i sol açığa atmak gibi absürtler'de eklenince artık ne kaleye gitme şansımız kaldı, ne de oyunu kopartma şansı. 2 tane var olmasına rağmen 6 dakika gibi piyango uzatma verdi hakem ona rağmen hakemin 6 dakika hediyesi bile kurtaramadı okanı. Maç bitimi utanmadan bahaneler uyduruyor hala. Bir çuval inciri mahvettim, sorumlu benim özür dilerim dese yeterliydi.

Böyle puan kayıpları özgüven de kaybettirir. Çok moral bozucu bir gün

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt