Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini gelse yeter defansı öğretir. Sen Okan hocayı begenebilirsin ona birşey diyemem
Okan’ın zamanında gelmesini isteyen de benim, iki senedir en çok eleştiren de benim. Siz şakşak diye sevinirken bu takım sayısız geçiş yiyor, top kapan orta saha alınmalı diyen de benim onun üstüne playmaker 8ler aldırıp duran da Okan, okay mi?

Senin gibi boş yapmıyorum öyle gitsin böyle gelsin diye, argüman göster diyorum istemiyorsan.

Mancini yani üst düzey hoca, napacak Mancini gelince peki, anlatsana bir

Screenshot_23.jpg

20240928_195217.webp

Bu saatten sonra hoca değişikliği en saçma iş olur lig başlamış Avrupa başlamış ligde en zor derbiyi deplasmanda kazanmışsın bugünkü iş kazası her sezon en az bir kere oluyor önümüze bakmamız lazım geçti gitti bu maç
Hatalarından gereken dersi alması en önemlisi olur bir daha bu denli bir rotasyon yapmaması gerektiğinin, sanchez ve torreriadan en az birini mutlaka oynatması gerektiğinin, demirbayı pek de düşünmemesi gerektiğini ve asla rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle oynanması gerektiğinin farkına varıp gerekli dersleri almışsa zaten bugünkü sıkıntıyı bir daha yaşamayız

Okan’ın zamanında gelmesini isteyen de benim, iki senedir en çok eleştiren de benim. Siz şakşak diye sevinirken bu takım sayısız geçiş yiyor, top kapan orta saha alınmalı diyen de benim onun üstüne playmaker 8ler aldırıp duran da Okan, okay mi?

Senin gibi boş yapmıyorum öyle gitsin böyle gelsin diye, argüman göster diyorum istemiyorsan.

Mancini yani üst düzey hoca, napacak Mancini gelince peki, anlatsana bir
Yav şu ustte dediklerini bende dedim ne diyelim yani Okan hoca kalsin ondan iyisini bulamayız mi diyeyim. Mancini diyorum o napacak diyorsun. Defansif tarafı çözer diyorum işte. Bu takım kevgir gibi deliniyor durmadan. Ne bekliyonki derin analiz mi yapayım. Okadar profosyonel degilim

Evet ya çıldıracam bu inadından dolayı. Ya tamam Demirbayı ileri atsın madem Mertensin yerine, ona da razıyız ama yok. İlla 9 kişi oynayacak takım.
Adamın tek bildiği şey pres futbolu. 3-0 öne geçen takımın nasıl oyunun kontrolünü elde tutacağını bilmiyor. Bu şekilde avrupada rezil ederler bizi

Bu arada çalışıp çalışmadığı maçlar kabak gibi ortaya çıkıyor herifin. Baya baya sallamıyor bazı maçları.
Ne olur diye bir düşüncesi yok o an ne varsa aklında onu uyguluyor.

Sportif direktörü bu sebeple istiyorum işte işine her maçta asılarak çalışmalı.
Akışına bırakınca icardi, osimhen gibi adamlarla zaten gol atıyorsun sorun diğer tarafta başlıyor işte.

Misal Metehan gibi adamları kazanacaksan bu maçlarda kazanacaksın. İlk yarı takım iyi skor almış olabilir de iki forvetini de çıkardığında zaten sınırlı hakkını çöpe atıyorsun. Ağır sakatlık olmadığı sürece gerekiyorsa birisi sahada yürüyecek.
Mesela her daim kanattan topla mesafe kat edecek adamın sahada olmalı. O olmuyorsa yaratıcı bir herif oynamalı.

Kaan bek değil. Bunu da anla artık koy orta sahaya gerekiyorsa oynasın. Takımı çorbaya çevirmeye gerek yok yani.
Gerekiyorsa kanatları Jacobs barış yapacaktın. 1 bek jelert devam edecekti orta sahaya kaanı kaydırıp berkanı da sol bek oynatacaktın. En azından bir yerden rakibi kilitlemiş olurdun. Bu adamların hepsi sahada olduğunda farklı yerde oynattığında oyunu ucubeye çeviriyorsun.

Ne diyeyim çok yanlış işler bunlar. Orta sahada oyun kurabilecek tek herif kaandı takımda sen bu adamı bekte harcadın. Üstüne atak yapamadın ve sonuç olarak aptalca 2 gol yedin. Yazık ne diyeyim.

Ders alacağız falan diyor da inanıyorsam ne olayım. Sen ders falan almazsın kimseyi kandırmaya gerek yok yani.

Çok kötü bir maç çıkardı burası kesinlikle net ama neden yedek oyuncuları kullanamadığını ve belli bir kadroda ısrar ettiğini görmüş olduk bu maçla birlikte. Bu takımın artık ideal 11'i belli olmalı ;

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Osimhen Icardi

Icardi ve Osimhen'i bir arada kullanmak zorundayız bu ikiliden birisi yedek olmayacak buna göre planlama olacaktır. Yoksa Mertens'li bir düzenin daha ideal olabileceğini düşünüyorum ama bu ikiliyi bir arada oynatmaya alıştırmalıyız.

Tek yapması gereken, osimhen yerıne bats'ı alıp devam etmekti. 3-1 sonuç almışsın, sistemi neden bozarsın ? bats 3 yıl bizle ve 3 milyon euro alıyor. bu kadar mı kolay adamın özgüvenini bitirmek ? Bu basit iş yerine ne fantaziler yaptı delirmemek elde değil.

Çok kötü bir maç çıkardı burası kesinlikle net ama neden yedek oyuncuları kullanamadığını ve belli bir kadroda ısrar ettiğini görmüş olduk bu maçla birlikte. Bu takımın artık ideal 11'i belli olmalı ;

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Osimhen Icardi

Icardi ve Osimhen'i bir arada kullanmak zorundayız bu ikiliden birisi yedek olmayacak buna göre planlama olacaktır. Yoksa Mertens'li bir düzenin daha ideal olabileceğini düşünüyorum ama bu ikiliyi bir arada oynatmaya alıştırmalıyız.
Zor takımlara karşı böyle çıkamayız. Torreira bile kurtarmaz.

Yav şu ustte dediklerini bende dedim ne diyelim yani Okan hoca kalsin ondan iyisini bulamayız mi diyeyim. Mancini diyorum o napacak diyorsun. Defansif tarafı çözer diyorum işte. Bu takım kevgir gibi deliniyor durmadan. Ne bekliyonki derin analiz mi yapayım. Okadar profosyonel degilim
Ne farkın var olm senin Okan’dan o zaman

Mancini son şampiyonluğunu alalı 15 sene oldu kulüp takımında. Getirdik ekibiyle 10 m euro maliyete girdik tutmadı, napacaksın peki o zaman?

Neyi söylüyorsun ben senin bir tane teknik analizini okumadım, Mertens kötü gitsin, Okan kötü gitsin, Kerem defolsun, yazdıkların hep bu minvalde.

3-0 dan mac mi verilir aga inanilmaz bi olay ya.. kendimi bildim bileli Galatasarayin her macina bakmisimdir hazirlik maci lig maci vs vs ama 3-0 dan puan kaybeden bi hoca aklima gelmiyor ya. Olamaz böyle birsey..

Hocanın nesini savunuyorsunuz? Daha oyunu okuyamıyor. Jelerti neden sol açıkta oynatmış açıklamasını yaptı mı?

Yok: fikstür suçlu, hakem suçlu, sakatlıklar falan filan. Her seferinde aynı hikaye.
adam yok diye oynadi hesabını yönetim versin. ama adam yok diyede gidip sag bekini sol açığa koymazsin yani. Düşündükçe duvarlari yumruklayacak duruma geliyorum

Okan Buruk: "Galatasaray formasının ne kadar değerli olduğunu herkese daha iyi anlatacağım."

bu sözü kerem ve batşuayi için söyledi sanırım kerem'i bi daha oynatmaması daha hayırlı olur

Hocanın nesini savunuyorsunuz? Daha oyunu okuyamıyor. Jelerti neden sol açıkta oynatmış açıklamasını yaptı mı?

Yok: fikstür suçlu, hakem suçlu, sakatlıklar falan filan. Her seferinde aynı hikaye.
Ne yaptığını bilmiyor ki. Takımı çorba yaptı, jelert boşta kalınca sola geç dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt