Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Galatasaray formasının ne kadar değerli olduğunu herkese daha iyi anlatacağım."

bu sözü kerem ve batşuayi için söyledi sanırım kerem'i bi daha oynatmaması daha hayırlı olur
Batşuayip büyük hayal kırıklığı yalnız. Biz bu adamı pres yapsın mücadele etsin diye aldık adam yürüyor. Sen zaten bitirici ve teknik bir adam değilsin ki bu ne rahatlık

Ne farkın var olm senin Okan’dan o zaman

Mancini son şampiyonluğunu alalı 15 sene oldu kulüp takımında. Getirdik ekibiyle 10 m euro maliyete girdik tutmadı, napacaksın peki o zaman?

Neyi söylüyorsun ben senin bir tane teknik analizini okumadım, Mertens kötü gitsin, Okan kötü gitsin, Kerem defolsun, yazdıkların hep bu minvalde.
Ben mertens defolsun demedim kötüde demedim bu arada. Ekonomik kullanmanız gerektiğini her maç 11 olamaz dedim. Keremin bile gitsin demedim yedek olsun dedim triplerini görünce gitsin dedim

Okan buruk şampiyon olduğunda bile ben eleştirdim herkes 2 kere şampiyon oldu diyip duruyordu. Ben geçen seneden beri beğenmiyorum zaten. O gitsin bak. Ne uzar ne kısalıriz Okan beyle.

Jelerte 10 verdik boşuna verdik. Maliyet mi dusunecez mancininin maliyetinimi düşüneceğiz.

Batşuayip büyük hayal kırıklığı yalnız. Biz bu adamı pres yapsın mücadele etsin dşye aldık adam yürüyor. Sen zaten bitirici ve teknik bir adam değilsin ki bu ne rahatlık
3. Santrafor durumuna düşmek acayip moralini bozmuş gibi duruyor hal ve hareketlerinden prof futbolcuya yakışmayacak hareketler

Okan hocanin degisik bi huyu var kötü oynayan adami sahada tutuyor devamli.. oyunu okuyamiyor diyoruz ama hep ayni hatayi yapamaz bi insan. Bunu bilerek yapiyor bence oyuncu belki daha iyi oynamaya baslar dklar gectikce diye ama kötü oynayani cikarmasi gerektigini ne zaman anlayacak? Kötü oynayan adam gününde olmayabilir, belki özel hayatinda problemler vardir vs vs yaw oyundan cikar hem oyuncu küfür yemesin hem puan kaybetmeyelim be bilader.

Cok sinirliyim, bi turlu gecmiyor da

Okan Buruk: "Galatasaray formasının ne kadar değerli olduğunu herkese daha iyi anlatacağım."

bu sözü kerem ve batşuayi için söyledi sanırım kerem'i bi daha oynatmaması daha hayırlı olur
Önce kendi ögrenmeli, ömüründe belki bir daha bu denili bir takim. Ve kadro.ile calismiyacak, iki yildir ne yapmis okan buruk? Neyi gelistirmis acaba? Sirtini icardi gibi futbolculara dayayip aslanlarim kocum benim terim vari konusmalar yapmistir. Ve basariyi yakakamis, önce kendisi bu formanin büyüklügünü anlamaliydi

ne biz ne fener taraftarı hocalarına güvenmiyor işin sonu ne olacak çok merak ediyorum ,güveni hakediyorlarmı bence hayır

Ben mertens defolsun demedim kötüde demedim bu arada. Ekonomik kullanmanız gerektiğini her maç 11 olamaz dedim. Keremin bile gitsin demedim yedek olsun dedim triplerini görünce gitsin dedim

Okan buruk şampiyon olduğunda bile ben eleştirdim herkes 2 kere şampiyon oldu diyip duruyordu. Ben geçen seneden beri beğenmiyorum zaten. O gitsin bak. Ne uzar ne kısalıriz Okan beyle.

Jelerte 10 verdik boşuna verdik. Maliyet mi dusunecez mancininin maliyetinimi düşüneceğiz.
Bırak laf salatasını

Şöyle sağlam bi taktik analiz yap bakiyim takımla ilgili okuyalım

Kero haklı hep sorun tespiti yapmakla olmaz arada çözüm de sunabilmek lazım

Maliyet düşünücen tabii Okan soktu diye başkaları da mı soksun

Old school hocaların çoğu rezil oldu, genç ve dinamik oyun oynatan hocalar revaçta.

Elindeki kadroya bakarsın, bütçene bakarsın ona göre hoca seçersin, bul desem bulamazsın bile şu an.

Mancini şu takıma gelse 10 tane adam ister, Icardi’yi ikinci hafta yedek bırakır.

Okan hocanin degisik bi huyu var kötü oynayan adami sahada tutuyor devamli.. oyunu okuyamiyor diyoruz ama hep ayni hatayi yapamaz bi insan. Bunu bilerek yapiyor bence oyuncu belki daha iyi oynamaya baslar dklar gectikce diye ama kötü oynayani cikarmasi gerektigini ne zaman anlayacak? Kötü oynayan adam gününde olmayabilir, belki özel hayatinda problemler vardir vs vs yaw oyundan cikar hem oyuncu küfür yemesin hem puan kaybetmeyelim be bilader.
Bence net oyunu okuyamıyor. Başarısının sebebi iyi maç öncesi planları. Plan tutmayınca, maç zora girince ne yapacağını bilmiyor. Geçen sezon 10 kişi kalmış fb ye karşı bile oyunun momentumunu lehimize çeviremedi.90 dakika rezalet izledik

Batşuayip büyük hayal kırıklığı yalnız. Biz bu adamı pres yapsın mücadele etsin diye aldık adam yürüyor. Sen zaten bitirici ve teknik bir adam değilsin ki bu ne rahatlık
Paok macinda bile girince rezil vari bir mac cikardi, ücüncü forvet olmak heralde onu baya bozdu

Old school hocaların çoğu rezil oldu, genç ve dinamik oyun oynatan hocalar revaçta.

Elindeki kadroya bakarsın, bütçene bakarsın ona göre hoca seçersin, bul desem bulamazsın bile şu an.

Mancini şu takıma gelse 10 tane adam ister, Icardi’yi ikinci hafta yedek bırakır.

Bavaşla ikili diyaloğa girip laf anlatmaya çalışman hem üzdü hem güldürdü

Bu adam milli araya kadar dediğin gibi presi vardı golleri vardı. osimhen gelince adamı halil dervisoğlu statüsüne indirince okan buruk, bütün özgüveni ve hırsı gitti adamın. fenerbahçe maçı öncesi paylaşım yapan adamı 1 dakika bile oynatmadı, şu maç osimhen çıktığında oyuna atması gerektiği adam bast'ı ama almadı. böyle böyle özgüvenini ve hırsını bitiriyor işte. ben başkan olsam, 3 yıl her sezon 3 milyon euro verdiğim adama yaptığı şu muameleğinin hesabını sorardım.

O kadar sinirliyim ki tribündeki birini koysak bu kadar çaresiz oyunu izlemezdi yani Demirbay'ın üst üstte yaptığı pas hatalarından sonra anında çıkarması gerekirdi direk Torreira + Sanchez'i sahaya atmalıydı.

3-0'dan 3-2 olmuş tüm ivme rakibe geçmiş çaresizce 3-3 olacağını az çok herkes maçı izlerken tahmin ediyordu.

Bence net oyunu okuyamıyor. Başarısının sebebi iyi maç öncesi planları. Plan tutmayınca, maç zora girince ne yapacağını bilmiyor. Geçen sezon 10 kişi kalmış fb ye karşı bile oyunun momentumunu lehimize çeviremedi.90 dakika rezalet izledik
Okan okuyamiyor diyelim yanindaki elemanlar ne güne duruyor? Ben teknik direktör olsam yanima yardimci olarak benim acigimi kapatabilecek kisileri secerim, mesela oyunu okuyamiyorum ama yardimcim oyunu okumada uzman. O da yok bizim teknik ekibde.
Yok sinirden bu gece uyku haram

Ben hoca bulmak zorunda değilim zaten. Kulübün profesyonelleri var onlar bulsun. Ben yiyeceğim yemege bakarim.

Bu adamın maç içi performansı ve hamleleri düzelmedikçe avrupada başarı gelmez. Ligde sadece iyi maç öncesi plan yetiyor çoğu zaman ama bazen böyle patlıyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt