Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.624
- 66.731
- 5.003
Dünyanın en büyük ortasaha düşmanı. 4-4-2 oynadığı maça 2 tane 8 numara ile çıkıyor ve torreira oynatmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha saçma olanı iyi oynayan 8'i çıkarıp, kötü oynayan diğerini sahada tuttu.Dünyanın en büyük ortasaha düşmanı. 4-4-2 oynadığı maça 2 tane 8 numara ile çıkıyor ve torreira oynatmıyor
Bi de Sara yı çıkarıp Demirbay sahada tutuyor. Hahahaahahah delirecem yav.Dünyanın en büyük ortasaha düşmanı. 4-4-2 oynadığı maça 2 tane 8 numara ile çıkıyor ve torreira oynatmıyor
O zaten normal. Doğru değişiklik yaptığı nezaman görülmüş. İhtiyaca göre değişiklik değil, ezbere ve hiyerarşiye göre değişiklik yapıyor. Aman o kızmasın o küsmesin. Demirbay kim yavDaha saçma olanı iyi oynayan 8'i çıkarıp, kötü oynayan diğerini sahada tuttu.
Evet durum daha çok ’yetersizlik’ gibi duruyor. Sürekli kendime güveniyorum demesi de düşündürücü.maçın döneceğini ve puan kaybedeceğini hoca anlıyor bu arada anlamıyor değil. yüzüne far tutulmuş tavşan gibi maça bakıyor bön bön elini çenesine götürüp sağa sola tedirgin bakıyor. o anı hatırladınız mı ? çok net bir ifadesi oluyor.
o anı kitlenip kalıyor doğru reçeteyi de yazamıyor tabi oyuncular bireysel birşeyler yapmazsa
İlk yarı 3-1'ken yine 45'de kaçırdıkları net gol pozisyonunda da apo kaçırdı adamı. İşte Okan buruk öyle saçmaladı ki, bu konulara gelemiyoruz bile.Penalti harici diger iki gol bence Apokerim'in hediyesi. Adamlar dalga dalga geldi patir oatir sut cektiiler ama yine de galip gelebilirdik ama Apokerim aagolsun izledi.
Ekibinde de yok o ışık. Hepsi tavşan gibi birbirine bakıyor. Bu ekibi değiştirmediği sürece bir adım ilerleme kaydedemez hocalığında da. Başakşehir’i, Rize’yi, Akhisar’ı iade ettiğin adamlarla Galatasaray’ı ileri götürme şansın yok.maçın döneceğini ve puan kaybedeceğini hoca anlıyor bu arada anlamıyor değil. yüzüne far tutulmuş tavşan gibi maça bakıyor bön bön elini çenesine götürüp sağa sola tedirgin bakıyor. o anı hatırladınız mı ? çok net bir ifadesi oluyor.
o anı kitlenip kalıyor doğru reçeteyi de yazamıyor tabi oyuncular bireysel birşeyler yapmazsa
Aklıma geldikçe çıldırıyorum.Daha saçma olanı iyi oynayan 8'i çıkarıp, kötü oynayan diğerini sahada tuttu.