Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rotasyonla açıklanabilir bir puan kaybı değildi bence bu. son dakikalarda kullandığımız duran topa neden gole ihtiyacı olan bizmişiz gibi herkesi ileriye gönderdin ki. durum 3-2. muslera da kötü kullandı ve golü yedik. durduk yere yahu istersen 55 kisi rotasyona sok oradan maçı veremezsin. kasımpaşalıların bile maçı bitirdiği zamanda…

Mertens i ne akla hizmet soktun anlamıyorum önde olduğun maçta. Gerçekten ürkütücü bunu göremiyor olması.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır İcardi'yi mertens gibi oynatmak için onbire aldı kendisi öyle anlatıyor. Ama osimhen çıkarken mertens giriyor çok alakasız bir iş. İcardi var zaten sahada, osi yerine batshuayiyi alsa oyuncu da küsmezdi rol dağılımı sıkıntısıda olmazdı.

Sürmenaj mı oluyor nedir bazen kendisiylede celişen zekasız işler yapabiliyor hoca. Çok fazla travmatik kayıp yaşıyoruz böyle. Okan buruk mental olarak yorgun.

"Davinson sakatlık riski ve geçmişi olan bir oyuncu. Dört maç üst üste oynadı ve beşinci maçı oynatmak istemedik, onu koruduk.''

Bu açıklamayı da anlamadım. Adamı dinlendirdim dersin de sen bildiğin kronik muamelesi yaptın. Oyuncu sakatlanmasın ve maç kaçırmasın derken maç kaçırmış oldu ve puan bırakmış olduk.

Madem dinlendirme planın var, RFS maçında dinlendir veya Torreira-Sanchez'i aynı anda kesme kadrodan.

dün bizim takıma ikinci yarı bi şey oldu, ilk yarı %84 pas isabeti, ikinci yarı %68 e düştü, en iyi oyuncular bile yanlış paslar attı baya garipti

Takım üzerinde otoritesi yok gibi hep mazlumları çıkarıp papaz olanları oynatıp çıkarmıyor.
Yanına bir yardımcı almak lazım ama kabul etmez.
İki senedir diken üstünde maç izlemeye alıştık

girdikce buraya gelip bu adama laf söyleyesim geliyor en iyisi bugün hiç futbol izlememek konuşmamak düşünmemek

Dakika 90+3 mü ne. Rakip yarı sahasında sol kanatta frikik kazandık, sanki gerideymişiz ve gole ihtiyacımız varmış gibi iki stoperimizde rakip ceza sahasına koştu. Neden?

Neden yahu neden.

Sonra o topu salak salak yana mı geriye mi ne kullandılar stoperler boşu boşuna öne koştu. Sonrada golü yedik zaten

okan buruk çıkın dedi orada gördüm

kaana da gidin dedi

Okan Hoca'da benim gördüğüm yaptığı yanlıştan oturup ders çıkarması için muhakkak kötü bir sonuç görmemiz gerekiyor. Ben eminim şu maçı 3-2 filan kazanmış olsak açıklamaları da çok pozitif olurdu sıradaki maçlarda da böyle saçma rotasyon denemeleri saçma oyuncu tercihlerini filan izlemeye devam ederdik

Şimdi mesela formanın değerinden, sonradan giren oyuncuların verimsiz olduğuna kadar bir şeylere değinebiliyor. Bu kadar rotasyonun fazla olduğuna yaptığı değişikliklerin hata olduğuna değiniyor

Bilmiyorum umarım bu puan kaybından sonra bu konuyu çözersin hocam, lig çok kalitesiz olsa da her şey bu kadar da kolay geçmeyecek

Şu da bir avantaj bana kalırsa Okan Hocayı ilk defa oyuncular üzerinde böylesine sinirlendiğini, bazı oyuncuların formanın değerini anlaması gerektiğini hatta bazın oyuncular için ders olacağını filan bahsettiğini görüyorum

Umarım bu konuda bir şey yapılır artık

dün bizim takıma ikinci yarı bi şey oldu, ilk yarı %84 pas isabeti, ikinci yarı %68 e düştü, en iyi oyuncular bile yanlış paslar attı baya garipti
Takımda pas yapan, top kaybetmeyen 3 adam vardı üçünü de çıkardı, yerlerine top kaybı makinesi Mertens, Bats ve Barışı aldı ne olacak. Bir diğer top kaybı makinesi Kerem'i de 100dk oyunda tuttu.. Düşman olsa yapmaz böyle hamleler..

Teknik direktörlük kabiliyeti, kriz anlarında sergilenen yönetimden, elindeki az sayıda ve yetersiz futbolcudan aldığın verimden anlaşılır.

Sahaya Osimhen'i Icardi'yi Torreira'yı Davinson'u atıp ben de yenerim garibanları.

Ama hoca ne zaman garanti isimlerden çıkıp kendi inisiyatif alıyor, işte o an ağız üstü çakılıyoruz.

Oyuncu değişiklikleri inanılmaz kötü. Verdiği her karar inanılmaz kötü. Beşiktaş maçında en kötü 2-0 2-1 yenilecekken maçı farka götüren de Okan hoca. Dün Kasımpaşa karşısında maçı 3-0'dan 3-3'e çevirten de Okan hoca.

Çoğu kişi bu detayı atlıyor ama elimizde inanılmaz bir kadro kalitesi mevcut. Bu kadrodan ideal 11'i çıkararak Süper Lig'de onu bunu zaten yenersin. Ortada bir teknik direktörlük başarısı göremiyorum ben.

a planı yapmadığında yada tutmadığında Okan Buruk orada bitiyor mahalleden rastgele çevrilip hoca yapılmış birine dönüşüyor!!

öyle bir moda soktu ki şimdi herhangi maçta 2-3 farkla öne geçsek ulan acaba yine aynısı mı olacak diye düşüneceğim şahsen daha önce bunu hiç yaşamamıştım sağolsun hocam bunu da yaşattı. Rekorların hocası aslan hocam'ın büyük takım hocası olmadığını 2 sezon önce ki Konyaspor maçında yaptığı değişikler ile anlamıştım zaten. Arkadaşa verilen imkanlar daha önce kimseye verilmedi buda bizim şanssızlığımız. Bir şeyi 1 kere yaparsın hatadır bu 2-3-4-5-6 .. diye devam ediyorsa hata degildir sictigi 10larca maç var ama 3 puan gelince kör olundu. Avrupa'dan herhangi bi dandik takımın maçını izliyorum ulan adamlar skoru korumak için top tutuyor tempoyu düşürüyor oyunu soğutuyor ama bunu biz yapamıyoruz. 3-1 öndesin ayağında top tutan ne kadar adam varsa oyundan aldın yerlerine soktukların fiyasko. Adamlar gelmeye başladı geniş alan verecekler ikinci yarı rakip kaleye gidemedik. İlerde 1 tane hücum tehdidi yok adamlar rahat rahat geldiler niye çekinsinler ki valla bunun son olacağını da düşünmüyorum bunu daha çok yaşayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt