- 27 Ocak 2010
- 139.125
- 105.396
- 5.648
forumdan olabilir mi merak ettimadam zaha'yı gönderttiğini düşünüyor gerçekten de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumdan olabilir mi merak ettimadam zaha'yı gönderttiğini düşünüyor gerçekten de.
Farkindaym renktaş inanki doldum. Tam 6 saat hafta içi. 6 saat de haftasonus maç için gitti. Stada git gel derken. Çok doldum kusuruma bakmayın. Jelerti nelssonu izlerken. Paok maçında mertens yoruldu bağırıyoruz kulağının dibinde hocanın golü yedikten sonra değişti.Bu nasıl üslup?
@Cafer Güney diye düşünüyorum bu cocukforumdan olabilir mi merak ettim
Sövsen daha iyiydi@Cafer Güney diye düşünüyorum bu cocuk
Yok sevdigim bir gardasimsinSövsen daha iyiydi
Metehan oynasın Nelson yerine. Önünde Torreira yokken Nelsson oynamaz. Baş altı büyük ligde oynayan takım oyuncusu Nelsson. Koy Leicester a oynasın mesela. Ama burda olmuyor geçen sene kritik müdahaleler bilmem ne rakip beceriksizliği bi şekilde idare etti ama artık cezanın kesilmesi lazım. Geçen sene de bizi ŞL den ediyordu bu adam. Üçe beşe bakmadan çıkılmalı. Davinson veya Marcao tarzı çevik iyi oyun kuran genç bir stoper takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.Eyvallah nelson geri kaçıyorda arkadaş gönder o zaman bu adamı.
Ben nelsonun çok abartıldığını hep söylerim.Bize bu yüzden laf sokuyorlardı burada.
Şimdi herkes nelsonu çöp yapıyor.
O kadarda değil arkadaş.Ne yani sadece nelsonmu hatalı sahaya yayılma konusunda.
Ona göre oyna o zaman.Orta sahayı güçlendir.Daha geride bekle nelsonda yıldız olsun.
Arkadaş bu adamlar inanılmaz paralar kazanıyorlar.Bunlarıda bir zahmet düşünsünler yapsınlar..
Maç sonları ve bazı anlar amatör takım kıvamında kimin ne yaptığı belli değil ..Yahu hadi geride olsak ne bileyim berabere olsa anlarım.Yahu iki farklı öndeyken oluyor bunlar.
Yemin ederim öndeyken son 10 dakika şu saha kenarında üç kuruşluk bilgimle ben olsam o takımı belki saha kenarında çıldırarak tek tek anlatmaya çalışırım ama o takımı geride genede sahaya doğru yayılmasını sağlarım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaraylı kimliğini bir kenara koyarsak geçen sene içerideki fb maçı ve bu maç hiç iyi kokular vermiyor kimse kusura bakmasın.Biz 2. Yarı atak yapmadık. Hiç oyuncu değiştirmeyen hoca 70 lerde değişikliği bitirdi. İlginç bir durum
Derbileri kim.aldi dur ben söyleyeyim yendik o yüzden ölçü alamayız. biz hakaret alay begenmeme ölçüsünde kendimizle tatmin olan insanlarız3-0 dan kendi evinde maç veriyorsan senden büyük takım hocası olmaz bir önceki sene 50 puan fark attığın defansı patates olmuş takımdan 5 tane gol yersen senden büyük takım hocası olmaz yb gibi şampiyonlar liginde averaj takımına elenirsen ezilerek hemde senden büyük takım hocası olmaz kasımpaşa gibi vasat bir takıma 3-0 dan maç verirsen senden hoca falan olmaz gelirsin burda skor taraftarlarını kandırırsın anca
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kendini bilmen güzel fakat hep böyle sürmez üstad. biz hakaret alay begenmeme ölçüsünde kendimizle tatmin olan insanlarız
Osmanda yavaş yavas denize kafaya takmaya başladı. 3. Dünya savaşı burda çıkacak sanırım.kendini bilmen güzel fakat hep böyle sürmez üstad
Biraz çeki düzen ver kendine
Daha sağ duyulu eleştiriler yapabilirsin
Tmm ve saygılar
Fatih hocan 10 maç galibiyet alamazkenSosyal medyada Okan'ın kredisi bu kadar mı diyerek savunanları gördüm.Diğer Avrupa'daki takımları örnek vermişler.Takım berabere kalabilir ama hangi büyük takımın hocası kendi sahasında 3-0 gibi 1 Skorla havaya girmişken 3-3 Skorla eleştirilmemiş.Şu Maç 1-1 olsa pek eleşitilmezdi ama şu Skor'u normal bulanları gördükçe bu taraftarlara Burak Elmas gibi başkanların yakıştığını söylüyom ben yav![]()
Tamam dostum en iyi oyunu siz okuyorsunuzBiz feldkampları, fatih terimleri, geretesleri gördük
kötü tdlerde gördük skibbe gibi
ortalama tdlerde gördük tudor gibi rijkaard gibi
ama bnun kadar oyunu okuyamayanını hiç görmemiştim yeminle
bana gs tarihinde bundan daha kötü oyunu okuyan bir td gösteremezsiniz!
Kendine çeki düzen ver demeniz bile nasıl bir ozguvende olduğunuz u gösteriyorkendini bilmen güzel fakat hep böyle sürmez üstad
Biraz çeki düzen ver kendine
Daha sağ duyulu eleştiriler yapabilirsin
Tmm ve saygılar