Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
İsvicre çikolatası mi yedirecen
Bilet ve Otel masrafımı öderse ben gelirim İstanbula bu arada onuda belirteyim
İyi bir çikolata olmuş 10 euro ya
ne çıkolotası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsvicre çikolatası mi yedirecen
hatalarından ders çıkarttığı sürece okan hocama güvenim tam
Mesele bu zaten: ders cikarmiyor.
Bu yüzden artik tutmuyorum kendisini.
Fatih hocan 10 maç galibiyet alamazken
Hocayla ölümüne diyordun
Adamcı olmayın Galatasaraylı olun
Okan değil
Okan Buruk ya da Okan hoca
Saygı göstermiyorsanız bu sizin karakterinizin ne kadar düşük olduğunu gösterir
Hem benim karakterime laf edip 1-2 ay öncesinde takımın hocasının Beşiktaşlı olduğunu söyleyip beraber laf atıyoduk şimdi de böyle mi diyosun dönek herifya da Beşiktaşlı olduğu içindir?
Tamam dostumHem benim karakterime laf edip 1-2 ay öncesinde takımın hocasının Beşiktaşlı olduğunu söyleyip beraber laf atıyoduk şimdi de böyle mi diyosun dönek herif![]()
Eleştiriye, hatta yerin dibine sokmaya bile eyvallah bu maçtan sonra ama mevcut başkanımız Dursun Özbek kanks yavSkor'u normal bulanları gördükçe bu taraftarlara Burak Elmas gibi başkanların yakıştığını söylüyom ben yav![]()
En azından şampiyonlukları varEleştiriye, hatta yerin dibine sokmaya bile eyvallah bu maçtan sonra ama mevcut başkanımız Dursun Özbek kanks yav![]()
Burak Elmas Işıtan Gün ile değil Erden Timur ile gelse onun da şampiyonlukları olurmuş net. Çalıştığı ekip çok tırt çıktı.En azından şampiyonlukları varO yüzden Dursun Burak'a göre daha iyi 1 başkan deyip kaçarım ben kanks yav
![]()
Erden başkanla bile başarı gelmezdi benceBurak Elmas Işıtan Gün ile değil Erden Timur ile gelse onun da şampiyonlukları olurmuş net. Çalıştığı ekip çok tırt çıktı.
Daha sezonun basinda yasadigimiz seylere bak:
- 5-0 süper kupa rezaleti
- Young Boys faciasi
- Fb galibiyeti
- Namaglup lider
- Avrupa galibiyeti
- Kasimpasa kabusu
Bir öyle bir böyle, bu ne ya. Ayarlarimiz bozuldu.
Fazla iyimsersin arda evet şampiyonluğu istiyoruz olabilirizde hatta önceki 2 yıla göre daha kolay olmalı fenerin hali ortada lakin bu sene bizim hocada sıkıntılar var bu bariz duzelirmi o kısımda meçhul yani tedirginliğin temel sebebi hocaya güven diplere indi maalesef, inatçı takıntılı ruh hali sonu olmaz umarimHem sampiyon olacagiz
Hem de avrupa da basarili olacagiz