Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her kaybettiği puan sonrası açıklamaları rezalet

ben en çok buna takılıyorum hoca da ki daha önce de yazmıştım

kazanınca hakemlere güvenelim avrupada neler oluyor kaybedince hakem fikstür vb açıklamalar

üstelik doğru da değil söyledikleri

bu tutarsız iki yüzlü tavrı terketmesi lazım

iyi hocalığı yanında iyi insanlığı konusunda şüpheler yaratmamalı

kazanınca hakemlere güvenelim avrupada neler oluyor kaybedince hakem fikstür vb açıklamalar

Adama adam deriz
Adamcı da değiliz

Rfs ve alanya maçlarından 6 puan alamazsa, büyük linç loading..

Hemfikirim,Fb hocası olsa ve bu tavrı takınsa bayağı irite ederdi yalan yok.O hırslı görünen Terim bile yeri geldiğinde rakibi,hakemi tebrik edip mağlubiyeti hak ettik diyordu.Ki 3-0 öne geçmemize rağmen hak etmedik kazanmayı oyun olarak,ikinci yarı bildiğin yürüdük sahada.Futbolun içinde bunlar var,Okan hoca da bu minvalde konuşup rakibini tebrik etmeliydi

Hoca kendine gel. Buradan RFS maçına kadar. Yoksa külahları değiş tokuş etmek durumunda kalacağız.

Sıkıldın mı şampiyon olmaktan. 7-8 haftada kovulmalık yabancı hoca özlemi gelmiş size bence.

Bu kulüp cevat gülerlede şampiyon oldu ama cevat hocayla tinercilerden beş yemedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bahaneler kralı Okan Buruk.
Zemin bahane,hakem bahane, stat bahane, şort bahane. Ama her ne hikmetse bir kendi suçlu değil. Anadolu takımına 38'de 3-0 yaptığımız maçı veriyorsun insan utanır yav. Ama yine bahane
Bide çıkar taraftara atar gider yapar beğenmeyen city madrid tutsun der 3 milyon euro maaşı cebe indirir ama eleştiren oldumu bizi karıştırmak istiyorlar der

Bide çıkar taraftara atar gider yapar beğenmeyen city madrid tutsun der 3 milyon euro maaşı cebe indirir ama eleştiren oldumu bizi karıştırmak istiyorlar der

Daha onlara gelmedim düşünün. Keyfine göre taraftar kovuyor bir de beğenmiyor taraftarı. Çok seviyordu ya Galatasaray'ı 2001'de bizi şampiyonluktan etti. Hizipçilik yaparak Jardel'i yediler.Yetmedi Ankaragücü maçında 33 mü 35 mi neydi kırmızı yiyip bizi şampiyonluktan etti üstüne sezon sonu da bir de bedavadan kaçtılar.

okan hocayı eleştirirken zaten insanların çoğu iyi futbol görmek istediği için eleştiriyor ama okan hocayı savunanlar hep aynı laflar genelde yok şampiyonluk yok 102 puan, yahu bu kadro tarihin en pahalı en iyi kadrosu ve aksine anadolu takımları çok zayıfladı, bi zahmet iyi futbol görelim yani, rize maçı ile iyiye döndük yalan yok ama son maçın ikinci yarısı yine çok kötü oynadık,iyiyken iyi kötüyken kötü diyoruz zaten,insanlar iyi top görmek istiyor,ki bu kadro ezip geçmesi lazım her maç insanlar haklı olan bi şey istiyor, herşey sonuçla olmuyor ki.

Şampiyonlukla alakası nedir? Hedef maçların hepsinde rezil bir performans ortaya koyuyor.
Hepsinde demek ayıp olur. Derbilerin çoğu kırılma maçı. Çoğunu da kazanıyor. Avrupa'da daha istikrarlı olmalı dersen ben de katılırım. Ama çıkıp Kasımpaşa maçına da hedef maç yazma yani. Hedef maç Paok ve Fenerdi.

Okan Buruk hepimizden daha cesur bir insan. Terim de böyleydi. Onun şansı sosyal medya yoktu zamanında. Bu cesur hamleler bu yolda bizi hem yakacak hem de geliştirecek. Eleştiri dibine kadar olmalı. Ama kovun movun geçelim bu işleri. Kahve ağzı bunlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elit yabancı hocanın burayı Okan Buruk kadar sahiplenmesi mümkün değil. O yüzden Okan Buruk'un kendini geliştirip uluslararası bir hoca olmasını beklemek bu aşamada bana daha mantıklı geliyor. Vakti geldiğinde Arda Turan'a da Okan Buruk'a verilen şansı veririm mesela. GS hocasının GS'li olması her daim avantajdır.

Rotasyon yapmak bir plan program gerektirir. Hurra takımı boşaltarak rotasyon yapılmamalı. Yorulan oyuncuları takım yapısını fazla bozmadan tek tek dinlendirmek lazım. Sanchez ve torreirayı aynı maçta dinlendirme mesela. Skoru aldığında yorulan topçuları 65.dakikadan sonra kenara çekme olayını sıklıkla yap mesela

Elit yabancı hocanın burayı Okan Buruk kadar sahiplenmesi mümkün değil. O yüzden Okan Buruk'un kendini geliştirip uluslararası bir hoca olmasını beklemek bu aşamada bana daha mantıklı geliyor. Vakti geldiğinde Arda Turan'a da Okan Buruk'a verilen şansı veririm mesela. GS hocasının GS'li olması her daim avantajdır.
O evetçi koca kafa kulüpten içeri girmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt