- 19 Mart 2014
- 29.495
- 30.936
- 2.718
Gittiğin gün kurtuluşumuzdur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Gittiğin gün kurtuluşumuzdur.
Okan Buruk gittiği gün.
Sıkıldın mı şampiyon olmaktan. 7-8 haftada kovulmalık yabancı hoca özlemi gelmiş size bence.Okan Buruk gittiği gün.
Şampiyonlukla alakası nedir? Hedef maçların hepsinde rezil bir performans ortaya koyuyor.Sıkıldın mı şampiyon olmaktan. 7-8 haftada kovulmalık yabancı hoca özlemi gelmiş size bence.
Adama adam derizher kaybettiği puan sonrası açıklamaları rezalet
ben en çok buna takılıyorum hoca da ki daha önce de yazmıştım
kazanınca hakemlere güvenelim avrupada neler oluyor kaybedince hakem fikstür vb açıklamalar
üstelik doğru da değil söyledikleri
bu tutarsız iki yüzlü tavrı terketmesi lazım
iyi hocalığı yanında iyi insanlığı konusunda şüpheler yaratmamalı
Hemfikirim,Fb hocası olsa ve bu tavrı takınsa bayağı irite ederdi yalan yok.O hırslı görünen Terim bile yeri geldiğinde rakibi,hakemi tebrik edip mağlubiyeti hak ettik diyordu.Ki 3-0 öne geçmemize rağmen hak etmedik kazanmayı oyun olarak,ikinci yarı bildiğin yürüdük sahada.Futbolun içinde bunlar var,Okan hoca da bu minvalde konuşup rakibini tebrik etmeliydiher kaybettiği puan sonrası açıklamaları rezalet
ben en çok buna takılıyorum hoca da ki daha önce de yazmıştım
kazanınca hakemlere güvenelim avrupada neler oluyor kaybedince hakem fikstür vb açıklamalar
üstelik doğru da değil söyledikleri
bu tutarsız iki yüzlü tavrı terketmesi lazım
iyi hocalığı yanında iyi insanlığı konusunda şüpheler yaratmamalı
Sıkıldın mı şampiyon olmaktan. 7-8 haftada kovulmalık yabancı hoca özlemi gelmiş size bence.
Bide çıkar taraftara atar gider yapar beğenmeyen city madrid tutsun der 3 milyon euro maaşı cebe indirir ama eleştiren oldumu bizi karıştırmak istiyorlar derBahaneler kralı Okan Buruk.
Zemin bahane,hakem bahane, stat bahane, şort bahane. Ama her ne hikmetse bir kendi suçlu değil. Anadolu takımına 38'de 3-0 yaptığımız maçı veriyorsun insan utanır yav. Ama yine bahane
Daha onlara gelmedim düşünün. Keyfine göre taraftar kovuyor bir de beğenmiyor taraftarı. Çok seviyordu ya Galatasaray'ı 2001'de bizi şampiyonluktan etti. Hizipçilik yaparak Jardel'i yediler.Yetmedi Ankaragücü maçında 33 mü 35 mi neydi kırmızı yiyip bizi şampiyonluktan etti üstüne sezon sonu da bir de bedavadan kaçtılar.Bide çıkar taraftara atar gider yapar beğenmeyen city madrid tutsun der 3 milyon euro maaşı cebe indirir ama eleştiren oldumu bizi karıştırmak istiyorlar der
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepsinde demek ayıp olur. Derbilerin çoğu kırılma maçı. Çoğunu da kazanıyor. Avrupa'da daha istikrarlı olmalı dersen ben de katılırım. Ama çıkıp Kasımpaşa maçına da hedef maç yazma yani. Hedef maç Paok ve Fenerdi.Şampiyonlukla alakası nedir? Hedef maçların hepsinde rezil bir performans ortaya koyuyor.
O evetçi koca kafa kulüpten içeri girmemeli.Elit yabancı hocanın burayı Okan Buruk kadar sahiplenmesi mümkün değil. O yüzden Okan Buruk'un kendini geliştirip uluslararası bir hoca olmasını beklemek bu aşamada bana daha mantıklı geliyor. Vakti geldiğinde Arda Turan'a da Okan Buruk'a verilen şansı veririm mesela. GS hocasının GS'li olması her daim avantajdır.