Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşırı umrumda olan bu durumdan dolayı sabaha kadar uyuyamayacagim. Babam olsa istifa et derdim, zamanında FT başarılıydı,başarısız olduğunda istifa etti, Okan geldi. Görece* başarılı oldu, ligin rfs değerinde Anadolu takımlarını yenerek ve tarihin en rezil fbsi ve batik bjksini geçerek 2 sene şampiyon oldu. Bu senede olabilir, ama bu sonuçlardan sonra istifa etmeyen kişi onursuzdur.Galatasaray’ı 2 yıldır şampiyon yapan geçmişi şampiyonluklarla dolu bi isme onursuz diyen biriyle bir daha muhatap dahi olmam
Bjk,, Young Boys maçlarından sonra bir temizlik ve kafasının rahatlaması ile bir de Yunus'u falan oynatması ile forma adaletini tekrar sağlayacak herhalde diye düşündüm. Bu maç bana şunu gösterdi ki hoca forma adaletini gram sağlamamış Kasımpaşa maçından sonra şahsen bazı oyunculara ceza anlamına belirli bir süre oynatılmamasını beklerken o oyuncularının en başında olacak oyuncu Kerem D. bu gün oyuna girdi ve işte o zaman anladım ki hocada forma adaletinin A'sı kalmamış. Zaten takıma baktığımızda da taktik, teknik vb. gibi sorunlardan çok daha büyük sorunlar var oyuncular mücadele etmiyor bunun nedeni ne? Hoca ile problemleri mi var kendilerini maçtan sonra sattıklarını mı düşünüyorlar mesela yada maaşlarını alamadıkları için mi böyleler? Ya da bilmediğimiz başka sorunlar mı? Oyunun kötülüğünden bağımsız bu oyuncuların isteksiz sahaya zorla çıkılmış gibi halleri bana havlu attırdı, yumruğu yedim ve nakavt oldum resmen. Riekerink, Sneijder'li bir dönem vardı, Nigel De Jong'lu dönem oyuncuların çoğu mücadele etmiyordu.Sorunları sürekli halı altına süpürmenin sonucu. Bjk maçı s.o.s vermişti yol kazası dediler ondan sonra 4 tane daha yol kazası oldu
Hem dediğin sorun var hem taktiksel sorun var. Rfs nin attığı ilk golü artık herkes atıyor bize çünkü okanın oyununu çözdüler. Aynı şekilde defalarca kez pozisyon verdik bu sezon. Okanın futbolu çözüldü ve karşılık vermeyi geçtim aynı şekilde devam ediyor hiç birşey yokmuş gibi.Bjk,, Young Boys maçlarından sonra bir temizlik ve kafasının rahatlaması ile bir de Yunus'u falan oynatması ile forma adaletini tekrar sağlayacak herhalde diye düşündüm. Bu maç bana şunu gösterdi ki hoca forma adaletini gram sağlamamış Kasımpaşa maçından sonra şahsen bazı oyunculara ceza anlamına belirli bir süre oynatılmamasını beklerken o oyuncularının en başında olacak oyuncu Kerem D. bu gün oyuna girdi ve işte o zaman anladım ki hocada forma adaletinin A'sı kalmamış. Zaten takıma baktığımızda da taktik, teknik vb. gibi sorunlardan çok daha büyük sorunlar var oyuncular mücadele etmiyor bunun nedeni ne? Hoca ile problemleri mi var kendilerini maçtan sonra sattıklarını mı düşünüyorlar mesela yada maaşlarını alamadıkları için mi böyleler? Ya da bilmediğimiz başka sorunlar mı? Oyunun kötülüğünden bağımsız bu oyuncuların isteksiz sahaya zorla çıkılmış gibi halleri bana havlu attırdı, yumruğu yedim ve nakavt oldum resmen. Riekerink, Sneijder'li bir dönem vardı, Nigel De Jong'lu dönem oyuncuların çoğu mücadele etmiyordu.
İlk 16ya girdiği sürece 3.5 milyonunu bırakacak bir karakter değilBu sene öyle böyle biter şampiyon da olsak yollar ayrılmalıdır. Biz burdan kıçımızı da yırtsak bu seneyi bitirir OB
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan hocaya yazmak gerekir ama sadece Okan hocaya değil oyunculara da yazmak lazım bu maçı çok değil Fb maçı, Paok maçı 1-2 hafya önceydi. Ne oldu oradan bu takıma? Oyuncular oynarken sanki silah zoruyla oynuyorlar gibi hissettim ben izlerken.Yok ağa ben bu maçı Okan Hocaya yazmam ama artık sahada İcardi Mertens filan yürümezken bile 90 dakika sahada tutmaya devam ederse şu düştüğümüz durumun birinci sorumlusu olur
Mertens 'den İcardi 'den filan bu kadar mı çekiniyorsun hocam çok merak ediyorum
Gerçekten ilk maç başladığında bile bizimkilerin bu maçı kazanamayacağı belliydi. O kadar ruhsuz saçma sapan kendi sahamızda top çevirerek başladık ki maça sabaha kadar oynansa maçı kazanamacağımızı anladımOkan hocaya yazmak gerekir ama sadece Okan hocaya değil oyunculara da yazmak lazım bu maçı çok değil Fb maçı, Paok maçı 1-2 hafya önceydi. Ne oldu oradan bu takıma? Oyuncular oynarken sanki silah zoruyla oynuyorlar gibi hissettim ben izlerken.