Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan buruku bu ortasaha gücünü önemsememe takıntısı büyük hoca yapamayacak malesef. Bir takımın savunma ve hücum gücünü etkileyen 1 numaralı etken ortasaha gücüdür
Basketbolda oyun kurucun kadar güçlüsün derler aynı futbolda da orta saha için geçerli ama hoca 3 yıldır bunu anlamamakta diretiyor maalesef.

Olası Beşiktaş maçı sorunlu geçerse artık istifa edersin diye düşünüyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem dediğin sorun var hem taktiksel sorun var. Rfs nin attığı ilk golü artık herkes atıyor bize çünkü okanın oyununu çözdüler. Aynı şekilde defalarca kez pozisyon verdik bu sezon. Okanın futbolu çözüldü ve karşılık vermeyi geçtim aynı şekilde devam ediyor hiç birşey yokmuş gibi.
Taktiksel sorun yok demiyorum zaten ama bu gün o sorunu kullanabilecek bir rakip yoktu sahada burada taktiksel sorundan daha büyük sorunlar var diye düşünüyorum. Bu sorunlar nedir nasıl düzelir bilmiyorum?

Okanla yürümicek bu iş.Dursun hacıosmanoğlu ile görüşsün Montella bize Okanda milli takıma yol alsın.En mantıklı iş.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe taraftarı acun, ali koç ve fenerbahçeli oyuncuların üstünde büyük baskı oluşturmuş ve her şeyi karman çorman hale getireceklerdi ama sen kasımpaşa maçıyla onları rahatlattın. bugün de twente'yi yenerlerse, bizim yaşadığımız coşku onlara koyacak, onların yaşadığı baskıyı sen yaşayacaksın. ve bunları 3-0 öne geçtiğin kasımpaşa ve rfs maçlarında başardın. bravo valla.

Taktiksel sorun yok demiyorum zaten ama bu gün o sorunu kullanabilecek bir rakip yoktu sahada burada taktiksel sorundan daha büyük sorunlar var diye düşünüyorum. Bu sorunlar nedir nasıl düzelir bilmiyorum?
Bence bugün de vardı. Geride kapanıp uzun vuran veya dikine az pasla çıkan mahalle takımı olsa bile bizi dağıtıyor. Sebebi de okan burukun rus ruleti futbolu ve savunma yaptırmayı bilmemesi

Beşiktaş Maç'ında başka hoca olmalı takımda..
Resim
Fatih hocanı attırma

Yeter artik yav bu adam daha kactane macin icine edecek nekadar kredisi var bunun vallahi yeter ya

Ne zaman yanındaki gözlüklü ile taktik konuşsa takımı çorba yapmak için oyuncu değiştiriyor

Forma adaleti yok.
Oyuna degisiklikler ile iyi hamle yapmasi yok.
Hatalarindan ders alma yok.

Oyunculara ekstra tatil verme var.
Bahane desen sonsuza kadar var.
Oyunculardan korkma var.

Hazir olmayan, fiziskel bitmis gibi gezinen Icardiyi ne oyundan almaya gücü yetiyor, ne hazir olmamasina ragmen ve Batshuayi beklerken disarida tutmaya gücü yetiyor. Bu yetmiyormus gibi Mertense bile duran toplari Saraya birak diyemiyor.

Ne kaldı daha sıçmalık? Ben sana söylim bjk ye yeniliyorsun paket oluyorsun. Onu da biz mi söylicez.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ifb maçında moronho nesri - dezko çift forveti yerine tek forvetli bişey yapsa onda da kazanabilr miydik emin değilim
resmen takımı hasbelkader bir oyun nizamına terketmiş durumda.

Tüm pozitif havayı emdin sömürdün ya valla helal olsun.. 2 şampiyonluk yasayıp nasıl kendinden bu kadar nefret ettirebiliyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt