Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyefendinin döneminde harcanan para verilen maaşlar başka hiç bir teknik direktör zamanında bu kadar arşa çıkmadı. Fecaat bir kadro planlaması var. Yapılan transferlerin hiç biri geleceğe yönelik değil. Eldeki geleceğe yönelik genc topçuların da alayını sattık. Yaşlı günü geçmiş eski yıldızları oynatıp suyunu sıkıyor. Bugün sezon başından bu yana 5 dk süre vermediği yusuf demiri can havliyle çaresizce oyuna atmasi (evet yanlış duymadınız çocuğu can havliyle oyuna attı) aşırı canımı sıktı. Kimse gelişemez okanin oynattığı futbolda ve takımda.

Bilerek bir seyler yaptigini zannederken isleri gereksiz yere komplike hale getiriyorsun. Rakipler de tam tersi kendi islerini en basit haliyle uygulayarak rahatca seni cozuyorlar. Yilda uc milyon alsam ben de teklemem dogrusu. Nasilsa boru gibi kontrat var.

Bence en büyük sorunu forma adaleti konusu. Takım içinde kendisinden büyük isimlerle ters düşmemek için onları çıkaramıyor. Bir diğer ciddi sorunu da çok bahanelere sığınıyor. Hayat bu, çeşitli sorunlar karşına çıkacaktır. Senin işin onları çözmek. Bunun içinde sana 280 milyon euroluk kadro verilmiş.

GS'dan koltuğu kaybettiği zaman buranın kıymetini anlar. ne böyle bütçeler ne de oyuncu grupları bulabilir. diğer takımlara eğer geri dönme umudu varsa onlara gitmeyeceğinden, avrupa'yı geçtim, ya akhisar'da köfte pişirmeye dönersin ya da aykut gibi telefonlarını kapatıp inzivaya çekilirsin. sonra depresyondan çıkamazsın.

insan elindekinin kıymetini ancak kaybedince anlıyor. bu kibir ben bilirimcilikin başını yemesine az kaldı

Sol stoper yedeği yok, ön libero yedeği yok, 10 numara yok( ki ben 10 numara olayına tamamen karşıyım) ancak başka sistemi de yok okanin, sol bek yedeği yok, sağ bek yedeği yok, sol kanat komple yok, sağ kanat ziyechi saymıyorum artık yedeği yok 8 numara yedeği yok. 25 tane futbolcu var 13 futbolcuyla koca ilk yarıyı bitirmeye çalışacaz. Vallahi bayern olma fırsatı yine ayağımıza geldi yine tepmeye çalışıyoruz sonumuz hayır olsun.

Bence en büyük sorunu forma adaleti yok. Takım içinde kendisinden büyük isimlerle ters düşmemek için onları çıkaramıyor. Bir diğer ciddi sorunu da çok bahanelere sığınıyor. Hayat bu, çeşitli sorunlar karşına çıkacaktır. Senin işin onları çözmek. Bunun içinde sana 280 milyon euroluk kadro verilmiş.
Alternatif yok ki forma adaleti olsun her mevkinin tek oyuncusu var o da 11e yazılıyor
Yakup hariç sol bek yok
Kaan(devşirme) hariç sağ bek yok
Davinson apo nelsson hariç stoper yok
Torreiranın alternatifi yok
Saranın yerine demirbay belki ama çok formsuz
Yunus ve barışın alternatifi yok(yusuf demeyin bitti o iş, salai ne yapıyor belli değil)
Yer yerinden oynasa mertens kadroda olur
Ha bir tek iyi oynamasına rağmen fırsat bulamayan adaletsiz diyebileceğim tek Bats var. Onun haricinde çok dar bir kadro Allah sabır versin

Alternatif yok ki forma adaleti olsun her mevkinin tek oyuncusu var o da 11e yazılıyor
Yakup hariç sol bek yok
Yunus ve barışın alternatifi yok(yusuf demeyin bitti o iş, salai ne yapıyor belli değil)
Ha bir tek iyi oynamasına rağmen fırsat bulamayan adaletsiz diyebileceğim tek Bats var. Onun haricinde çok dar bir kadro Allah sabır versin
12 kişi mi oynayacağız deyip kulübü ateşe attı ölsem unutmam o salak sacma cümleyi

Yakup hariç sol bek yok
Dünya para harcadık ve alternatif yoksa komple istifa gelsin o zaman.

GS'dan koltuğu kaybettiği zaman buranın kıymetini anlar. ne böyle bütçeler ne de oyuncu grupları bulabilir. diğer takımlara eğer geri dönme umudu varsa onlara gitmeyeceğinden, avrupa'yı geçtim, ya akhisar'da köfte pişirmeye dönersin ya da aykut gibi telefonlarını kapatıp inzivaya çekilirsin. sonra depresyondan çıkamazsın.

insan elindekinin kıymetini ancak kaybedince anlıyor. bu kibir ben bilirimcilikin başını yemesine az kaldı

@Hayri Cund

Berkfieldden guzel yorum

UYUYAMIYORUM UYUYAMIYORUM UYUYAMIYORUM

senin yüzünden psikolojimiz bozuldu!!!!

istifa et yürü git bu takımdan!

lanet olsun böyle işe ya!!!!

Futbolcuları da kaybediyor. Geçen sezon Bats hiç olmazsa Avrupa'da oynuyordu. Adamı bari bugün ilk 11 başlatsaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt