Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu lige yabancı hoca olmuyor yaw
bence olmuyor olayı sadece bir tabu, jesus 2.3 mü ne puan aldı, kaleci altay iyi performas vermedi, arao ,rossi,gustavo henqire vardı, gerets vb jesus da hücum oynatıyordu mesela, bence olay defansif kontrollü oyun,tüm dünyada şampiyon olan takımların futbolu değil şampiyon takımların %99u hücum oynuyordur,defansif takımın pek şampiyon olduğunu görmedim, hücum oynatan gelirse olur bence.daum da hücumdu galiba.

Sorunları halı altına süpürmeye devam etti hep, oyununun çözüldüğünü hala anlamıyor. Diziliş ve taktikte radikal değişim şart dedik, başakşehirdeki taktiğine takıntılı şekilde saplanmış. Guardiola, klopp bile oyunları çözülünce revize ettiler sürekli taktiklerini bu hala aynı şeyle farklı sonuç bekliyor.

Okan buruk cidden sahadaki oyunu okuyamıyor. Aksayan yerleri maç içinde düzeltemiyor, oyuncuları saha kenarında etkili şekilde uyarıp yönlendiremiyor, oyunun momentumunu değiştiremiyor. Momentum rakibe döndüğü an milyonlarca insan oyunun maç sonuna kadar düzelmeyeceğini anlıyoruz, okan da saha kenarında bizim gibi izliyor

Bilen bilir ilk sezonundan beri okanla bu is yürümez dedim, ilk sezon bazi oyuncularin insan üstü performansla sampiyonluk geldi.

Ikinci sezon basakda yasadigi cöküs gelir diye tahmin etmisdim ama zaten kötü olan süper ligin dahada kalitesiz haline gelecegini tahmin edemedim. Ilk sezonda kirdi seri galibiyet rekoru hemen tekrar kirdi 102 puanlik rekor geldi. Bunlar cok iyi bit hocamiz oldu icin degil ortada rakip olmadi icin cikti ortaya.

O sezon bile dedim yeter artik sampiyon olsak bile gitmeli diye, evet simdiki sezon yine ayni senaryo, lig inanilmaz kalitesiz ama isler artik ters yürümeye basladi. Artik futbolcularda heralde hocadan bikti. Bu son sezonu olacak okan efendi icin, umarim ligden kopmaya kadar beklemezler.

Bizden sonra hangi takimi calistirir bilmem ama ligin üstünde kadrosu yoksa nasil rezil bir td oldugunu herkes görecektir.

Başta kadronun hakkını veren bir oyun oynatamıyor. Üstüne rahat bir maçımız yok. Her maç aynı hataları ısrarla yapıyor. Belli oyuncuları hiç düşünmüyor veya en olmadık yerde sahaya atıyor. Sözün kısası Okan gitmeli. Ya istifa yada kovulmalı yoksa daha aklımıza gelemeyen rezillikler izleriz.

Td lik sadece 11 i kurup sahaya çıkarmakla olmuyor. Senin yaptığını forumdaki herkes çok rahat yapabilir. Maç içinde oyun okumada hiç bir yerde yoksun ya rezaletsin

Minör ya da majör herhangi bir değişiklik yapılmadığı takdirde bugünün koşullarını dikkate alırsak AL'de önümüzdeki maçlarda Elfsborg ve Kiev maçlarından puan alabilir Okan (kazanır demiyorum); AZ, Tottenham, Ajax, Malmö'den puan alma ihtimali yok.

Alanya maçında farklı bir mağlubiyet sonu olur.
Bjk maçında 5 olunca fark gitmeliydi erden timuru yeni yediği için başkan o hamleyi yapamadı şimdi başkan hedef haline gelmeden Okan hocayı yollayacaktir.
Erden timur olmayınca oyuncular arasındaki bag da kopmuş gibi icardi de yakında gider.

Hâlâ istifa yokmu. İşin kötü tarafı bazı arkadaşlar fener tayfası gibi hep destek tam destek modunda. Burası Galatasaray. Başarısızlık burada tahammül edilecek birşey değildir. Bazı arkadaşlar şunu anlamalı. Okanı istifaya davet etme sebebimiz saplantıları. Oyunu okuyamaması. Sadece derbi galibiyetleri ile kazanılmıyor lig. Anadolu takımlarını yenerek alacaksın ligi. 70ten önce oyuncu değiştirmez. Oyuncular gerçek mevkilerinde oynatmaz. Fm de yapsa bunları bilgisayar otomatik olarak kovardı çoktan. Dahada nefret kazanmadan tadında bırakmalı. Bırakmadığı her gün daha büyük zararlar verecek. Her maç 10 tanede atsa takım,sezon sonu şampiyonda olsa gitmeli

Bu taraftar Tor yanına adam akıllı bir 6-8 istedi, 12 kişiyle mi oynayacağız diye küçük beyninle dalga geçtin.
Önceki bek rezaletlerini söylemiyorum 9 milyon yuro bonservisle alınan beke onay verdin sonuç ortada.
Sezon başı Beşiktaş'tan 5 yedin, bismillah havamızı bozdun kulübü 1 kupadan ettin.
YB maçlarında rezilötesi oynayıp ŞL'den elendin, prestij ve maddi kayba soktun.
3-0'dan Kasımpaşa'ya 3-3 maç bıraktın.
Avrupa'da köy takımına 2-0'dan maç bıraktın.

10 tane maç oynadıysak 20 gol yemişizdir herhalde. Sonra utanmadan çıkıp savunmacılara suç buluyorsun. Osimhen'in, Icardi'nin, Sara'nın ekstra golleri olmasa, şu an burada da olamazdın.

Defol git bu takımdan ya, peygamber olsa çatlar, kibarlık edip defol diyorum.

Şu takımı yenememeyi hazmedemiyorum. Canım çok sıkkın. Herkesin kabahati var bu sonuçta. Ve şu an hiçbirinin canı bizim kadar sıkkın değildir. Olan taraftara oluyor. Küfür etmek istemiyorum. En başta yönetim defolsun sonrasına bakılır.

Sabrimizi zorluyor gercekten..

Bu takim neden HALA böyle takimlara karsi gol atma konusunda zorlaniyor? O kadar tecrübe edindin (Molde, Zalgiris vb.) bir hocada gram ilerleme olmaz mi yav. Artik su kapali defanslara karsi sacma sapan ortalardan baska bir cözüm bul!

Savunma desen ayri rezalet. Hala sacma sapan goller yiyoruz.. Sene 3 ama degisen bisey yok. Ders al artik.

hocayı bireysel ayrı konuşalım da dün ülke futboluyla ilgili olanlar da bir şey anlatmıyor mu

en büyük 3 takim, korkunç maliyetli kadrolar ki maas anlamında 3 rakibin toplami bizim bir takıma denk gelir, ve birinin başında en iyi turk hoca diğerinin başında tarihteki en kariyerli 10 hocadan biri yabancı ve bir digerinde de gelecek vadeden avrupa kupalarında final görmüş genç yabancı

skorlar bir yana üçü de doğru düzgün top oynamıyor

yani biz hocayı değiştirsek de düzelir miyiz avrupada

hocayı bireysel ayrı konuşalım da dün ülke futboluyla ilgili olanlar da bir şey anlatmıyor mu

en büyük 3 takim, korkunç maliyetli kadrolar ki maas anlamında 3 rakibin toplami bizim bir takıma denk gelir, ve birinin başında en iyi turk hoca diğerinin başında tarihteki en kariyerli 10 hocadan biri yabancı ve bir digerinde de gelecek vadeden avrupa kupalarında final görmüş genç yabancı

skorlar bir yana üçü de doğru düzgün top oynamıyor

yani biz hocayı değiştirsek de düzelir miyiz avrupada
Valla ülke futbolunun zaten konuşulacak bir yanı kalmamış, özellikle fb-bjk koalisyonunun futbol ile alakaları yok, işleri güçleri GS ile uğraşmak ve toplumu yalan yanlış manipüle etmeye, şiddete yönlendirmeye çalışmak.

Ben bize üzülüyorum, yenememek bir yana sahada doğru düzgün üstünlük bile kuramıyoruz Letonya takımına bile. Ülke futbolunun genel hali hep böyleydi zaten, oldu olası hep biz bu lağım çukurunda fark yaratan olmuşuzdur ve lokomotif görevi görmüşüzdür. Ama şimdi bakıyorum da o niteliğimizi de iyiden iyiye yitirmişiz. Yazık gerçekten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam diye bahsedeceğim artık kendisinden. Bu adam neden hiçbir şey denemiyor. Hiçbir td dokunuşu göremiyoruz. Geçen sene tjk ya dediğim şeyleri bugün kendi takımıma söylüyorum maalesef hiçbir td dokunuşu yok. Abi neden 3 lü savunma denemiyorsun. Zaten oynattığın sağ bek stoper yani. Dalga mı geçiyorsun bizimle. Açıklamaları oynattığı oyundan da kötü. Yapamıyorsanız gideceksiniz abicim. Seni o Mertens aşkın yiyecek haberin olsun. Senden de Mertens inden de daha büyük bu takım. Abi çıldırıyorum ya. Napıyosunuz abi siz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Bey size tavsiyem avrupa maçlarında berkanı kullanmanız ve ıcardi paşamıza tatil vermeniz. Micadele eksik kalıyor Okan Bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt