Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adını bile ilk defa duydumuz, yedek oyuncuların Efelerin, Metehanların oynatılıp takıma adapte edilmesi gereken bir maça A takım ile çıkıp 2-0 gibi bir skor elde edilmesine rağmen skoru koruyamayan ve önceki maçta olduğu gibi beraberliğe davetiye çıkaran, hatta son atakta kornerden gol yiyip yenilebileceğimiz bir maçtan sonra çıkıp bu konuşmaları yaptıran başkan suçludur. Bize verilen zarar sadece skor değil geleceğimiz dediğimiz gençleri bile yaptıgı hatalı değişikliklerle her maçı zora sokarak oynatamadığından dolayı takıma adapte olamamaları. Emin gittiğinde hepimiz tepki gösterdik ama o kendi açısından doğru olanı yaptığı çok net. Metehan iyi başladığı bir sezonda böyle köy takımlarına karşı bile oynatılmayacak ise yedekte oturması onu sadece geriye götürür. Okanın bir an önce takımdan uzaklaştırılması önemlidir.

Berbatsın. Lütfen git. Dünkü maça kaza falan diyemezsiniz. İntihar diyebilirsiniz. Hocasız da bu takım bu kadar oynar. O zaman sana ihtiyaç yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu kadroyla 3-5-2 oynatmayan, bunu denemeyen hiçbir hocaya artık tamam değilim.

Belki antrenör değilim doğru ama aptal da değilim.

Dün Frankfurt geldi deplasmanda 4-4-2 çaktı gitti.

Dünyanın çoğu büyük kulübü savunmayı 3’leyerek oynuyor artık.

Yeter.

Takım berbat oynuyor. Bunun savunulacak tarafı yok.

İstifa çözüm olur mu bilemedim.

Bu yönetimin becerisi nedir? Hoca istifa ederse kimi getirebilir?

Acil toparlanılması lazım.

Kopenhag, Young Boys ve Sparta Prag maçlarını hatırlarsanız Okan hocanın ders almadığını görebilirsiniz. Bu maçların hiçbirinde çözüm üretemedi. Kaldı ki geçen sene Molde'li oyuncular biraz daha yetenekli olsalardı onlar da bizi elerdi. Avrupa'da oynayamıyor takım. Böyle rakipleri yenemeyince ileri gitmek mümkün değil. Bayern Münih maçlarında da çokyi oyun vardı dedik ama sonuç alamadıktan sonra çok da bir işe yaramıyor açıkçası. Ligimizdeki rakipler çoğunlukla zayıf ve bizden puan alamamayı çok da kafaya takmıyorlar zaten.

Birde utanmadan Osihmen diyor.

Sanki Riga'da Osihmen var.

hatalarını hiçbirzaman göremeyen ve göremeyecek olan hocadır kendisi,saha icini okumayı ögrenemedigi sürece bu durum degismez

oyunu okuma konusunda simdiye kadar gördügüm hocalar icinde en kötüsü

Maçta yaptiklari şeyler rezil. Maç sonunda konuşmaları dahada rezil. Bir insan nasıl bukadar sacmalar

Bütün kredisi bitmiştir hatta eksi bakiye vermektedir. Nasıl bi insan hem kendini hem takımı bu hale getirir aklım almıyor akıl tutulması olsa gerek.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan hocam sokan hocam istifa et budur senden tek ricam

Hocam muhtemelen neler oluyor diye sen de şaşırdın 2 maçta; umarım bu mesajım sana ulaşır.

Ben sana son 2 maçın sebebini anlatıyorum;

1- Kaan sağ bek olmaz. Maç içerisinde 2 tane iyi pas atıyor diye hiçbir futbolcu kadroda olamaz. Top kapamaz, bindiremez.

2- Sanchez sayesinde Apo iyi gözüküyor ancak maalesef vasat bir performans sergiliyor.

3- Sara maalesef tempo konusunda çoğu futbolcuyla anlaşamıyor. Eliyle önüne istediği hiçbir topu alamıyor, verkaça giremiyor.

4- Barış bitik vaziyette. Bu çocuğun illa 3 ay sakatlanması mı lazım.

5- Osimhen varken aynı taktik, İcardi varken aynı taktik… Sağ bek Kaan aynı taktik, Jelert aynı taktik… Sanchez varken aynı taktik, Nelsson varken aynı taktik…

6- Mertens 15 dakika oynuyor sadece. Sonra gölge oluyor.

7- yeni şeyler denemeye korkuyorsun hocam neden böyle bilmiyorum. 2 sene şampiyon olmuş hoca olarak bir kere bile 3’lü denemedin hala. Rezalet.

8- duran toplara hala Mertens koşuyor. Ya Kerem D bile başına geçiyor. Hoca olarak sen buna nasıl engel olmazsın ya? Sara vuracak Sara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt