Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkan ın yaptığı hatadan 3 ü yesek ve kaybetseydik, izahı olmayan bir maçta, izahı olacak kararlar beklerdi taraftar. şanslı ki golü yemedik.

Bir takim düsünün rakip kim olursa olsun pozisyon veriyor. bunlarida 2-0 öne gecse bile veriyor.

Her şeyi geçtim, saçma sapan forma adaletsizliklerini, geç değişiklikleri vs.

Birader bu takıma zımba gibi gelen topçu neden kağnıya dönüyor?

Sen antrenmanda ne yaptırıyorsun?

Biz 70 yaşındaki FT'yi eleştirirdik ayak tenisi oynatıyor diye,

Ondan beter antrenman metodların, langırt falan mı oynatıyorsun?

Bundan sonra değişiklik görmediğim,

Yeni şeyler yapılmayan her maçta kendi adıma istifaya davet edeceğim.

Antrenör olmayabilirim doğru.

Ama aklıma güveniyorum. 20 yıllık futbol takipçiliğime de güveniyorum.

Okan hoca içerde olmanın verdiği durumu yaşıyor, dışardan şuan bizim baktığımız gibi ba ka mı yor. Gö re mi yor.

Her geçen gün daha kötüye gidecek.

Kendisinin oyun anlayışında büyük değişikliğe gitmesi şart

Yoksa görünen köy kılavuz istemez

osimhen gelince formasyon değişirse şansımız da tutarsa yürür gideriz gene. eğer şansımız tutmazsa sene sonunu zor görürüz. bakalım neler yaşayacağız. kötü skora kötü oyuna tahammülüm var ama her puan kaybı sonraı 3 günde 1 maç oynuyoruz diye ağlamalara tahammülüm yok. insallah o açıklamalara gerek kalmaz. silkelenip kalkmamız lazım. takım 10 maç yaptı diye yorulduysa boku yedik. en azından milli araya kadar atmamız lazım kendimizi. gerçi onda da birsürü topçu milli takıma gidiyor.

Okan Hocam devre arasında dünkü takımın stoperlerini ve sağ bekini transfer ettirecekmiş.

4-4-2/4-2-3-1 artık ne oynuyorsak bu ucube sistemlerden ya vazgeçmek gerekiyor yada ona göre oynamak grekiyor.
Bu sistemde barış koridorda oynayamaz barıştan verim istiyorsa ceza sahası çevresinde boğuşturup verimini alması gerekiyor. Şu basit işi bile yapamıyor herif.
Kaan bek olmaz gerkiyorsa jelert oynayacak puanları kaybedeceksin oyuncu kazanacaksın.
Kimse durduk yere oyuncu yetiştirmiyor bir yerlerde fedakarlık yapacaksın.
Bak ciddi maçlar başladı genç çoçukları oynatma şovu da bitti. Sonra o bu şu niye gitmek istiyor. Niye kalsınlar abi.

Her sene bir bek bölgesini ucubeden devşirmeye çeviriyor. Bunların hiç biri olmuyorsa jakobs sağ tarafta denersin barışı sol beke koyarsın. Önce defansı hallet.
Ofans hattında oynattığın adam yaratıcılığı yüksek sara, yunus, daha ileride mertens, icardi, osimhen yani.
Göreb duyan da zannedecek ki mustafa muhammed, babel ile kabzımal futbol oynanıyor.
Gener maçı dışında kenardan paslaşarak ceza sahasına biz ne zaman girdik.
Topu ceza yayı üzerine çekiyoruz orada 10 kişi karmaşa futbolu oynanıyor. Ceza yayında da yaptığımız şey torreira şut çeksin falan.

Abi bu adam bir yeri düzelteyim derken de daha bok hale getiriyor. Zannediyor ki dokunuşlarıyla çözüm üretiliyor, paşalar oynamak istediğinde kimse engelleyemiyor. Üzerine de taktik olarak sürekli geri koşun futbolu oynanınca da ben olsam bende oynamam. Kimse sahaya yerleşemiyor bölge bölge oyuncular toplaşıyor bunun adına da alan savunması demiş.
Rakibe al oyna diye 80 metre alan tanıyor herif sonra ters yop araya kaçma, penaltı, uyuma derken aa nasıl oldu o ya

Son düzenleme:
Beni en çok rahatsız eden konu her mağlubiyet ve kötü skorda topu direk oyunculara atması. Oyunculardan kötü oynayanlar , verim alamadığın adamlar olabilir ama onları sahaya sürmek ve sahada tutmak da senin tercihin. Benim hatamdı, toparlayacağız dese kimsenin bir şey diyeceği yok. Sürekli suçu başkalarında bulması hoş durmuyor.

4 3 3 yada 352 ye dönmez isek bu oyun devam edecek .
Mevcut kadromuz kötü değil ama hala oyun kuramıyoruz kapanan takımlara bir b planı yok osimhen gelince uzun top a döndük biraz rahatladık oda gidince eski kaos oyununa geri döndük.
Öncelikle icardi ile mertens ile artık ilerde baskı olmuyor bunu kabul etmek gerek .
Torrera Sara yerine sarayı öne atıp Kaan Ayhani oraya çekmek zorundayız eğer yaratıcılık katmak istiyorsak takıma.
Ama hocamız aynı oyunu deneyip farklı sonuçlar almak istiyor ise saygı duyarız.

look at the tabela

Ekli dosyalar

• IMG_2086.webp
    IMG_2086.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 15
Saha içerisindeki bu ben bilirim kibiri, egosu ve son zamanlardaki magazinsel hayatı çok yakında sonunu getirecek.

Saha içine eskiden olduğu gibi konsantre değil. Ki Galatasaray'dan sonra da zor toparlar bu kafa yapısı ile.

Çözümü geçen yıl bu zamanlar üstelik erden varken söylemiştim,
Kendisinin yanına kaliteli yabancı hocalar getirilmeli kesinlikle
Ve avrupaya eğitime gönderilmeli saha için oyun okuma değişiklik konusunda ciddi eğitimler almalı

Başka çözümü yok

Rezilsin. Utaniyorum aldigin bu sonuctan. Galatasaray markasina zarar veremezsin sen ya. 250 milyonluk takimla su rakibi yenemiyorsun! Sinirden uyuyamadim. Birde cikmis osimhen diye agliyor. Ne osimheni baba? Forvetsiz ciksan yine yenmem lazim su takimi ya. Saka misiniz siz kendinize gelin burasi Galatasaray. Süper ligde 20 kere arka arkaya sampiyon ol avrupada basarili olmadigin müddetce kiymeti yok. Dünkü yasadigimiz tarihi rezilligi asla unutmayacam Okan!

28 ekim'de iç sahada bjk'ı yenemezse okan buruk GÖNDERİLİR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt