Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya maçında gol yenildiği anda istifa tezahüratı atılmalı. Golsüz biten maçımız yok. Tank gibi savunma yapıyorduk.

35 yildir bu kadar duzensiz bir takim gordugumu hatirlamiyorum. Cok kotu teknik adamlar gorduk. Ama en kotusunun dahi sahaya yayilimi belli olan bir sistemi vardi. Bu takimin sistemi sudur deyip tek bir foto cekmeye kalksan hicbir macta bir enstantane bulup cekemezsin. Dunku maci 5-4-1 duzeninde oynasak yine 3-4 atip kazanmamiz lazimdi. Rakipte hizli adam yok. Oyle yogun pres yapan bir takim degil. Yetenekli tek futbolcusu yok. %78 topla oynamissin. Utanmadan cikip bahaneler uretiyosun. Bu forma ne cop teknik adamlari sampiyon yapti. Teknik adamsiz da sampiyon olmuslugu var. Halen en yerli diyen renkdaslar var inanilmaz. 2. ligden herhangi bir teknik adam dunku maci kazanirdi. Hicbir teknik adama boyle imkanlar, yuksek maasli kadrolar verilmedi tarihte. Icardi cok ayip etti. %90 skor yuzdesiyle oynamasaydi ilk yilinda kovulmustu Okan hoca ve bu rezillikleri seyretmiyor olucaktik. Daha iyisini bulamayizcilar cikacaktir hemen. Daha kotusu yok. Nuri'mi Okan'mi anketini temcit pilavi gibi onumuze getirenler simdi ne dusunuyolar merak ediyorum.

Transfer döneminde burada herkesin dilinde tüy bitti 6-8 oynayacak fizikli tempolu orta saha lazım diye 12 kişi mi oynayacaz deyip aldırmadın torreria da geçen sezonlar gibi başlamayınca orta saha sıkıntı oldu işte goller yemeye başladın en büyük hata bu oldu
Bir diğeri iki sol kanadını gönderiyorsun yerine bir tane almıyorsun sonra da oyuna
girecek kanat adamım yok diyorsun e olmaz tabi hocam evdekileri gönderip yerini doldurmazsan oynatacak adam bulamazsın
Mertens bitti artık ancak 70 ten sonra girip oynar icardi ceza sahası golcüsü ona göre oynatmak lazım
Şu şartlarda henüz lig de Avrupa da kaybedilmemisken en azından ocak ayına kadar 3-5-2 ya da orta saha dirençli 4-4-2 taktiklerine geçmek lazım mertens olmuyor artık onsuz orta saha formasyonları kurmak gerek
Son olarak evet bjk y.boys dünkü rfs derken istifa sebebi olacak skandallar yaşattı ama kim getirilebilir ki yerine yabancı hoca desen ligi tanıyıp alışana kadar kaybedeceği puanlarla ligi kaybederiz yerli desen kimi getirebilirsin ki Fatih terim olmaz artık hocalığı bitmiş durumda bunları da düşünmek lazım umarım kendini de takımı da milli maç arasında toparlar

Hoca acilen gidip psikolojik yardim al. Ek olarak kulübe bugün gidip ben konuşmayı bilmiyorum bana bir adam bulun konuşmayı öğretin de. Seni 2 sene çok savundum ama bende takaat kalmadı kusura bakma. Osimhen olsaydi böyle olmazdi demenin tek mantıklı sebebi yok. Yarın barış veya yunus kötü oynasa kerem gitmeseydi böyle olmazdı demeyeceğinin garantisi var mi? Bence yok.

Eşinden ayrıldıktan sonra kafayi kırdığını düşünüyorum.

Otorite kuramıyor. Icardi'yi oyundan almak istiyor bence ama alamıyor. Mertens hala her duran topun başına geçiyor. Bu adam bize geldiğinde Napoli'de yedekti. Burada her maç 90 dakika sahada.

Barış falan veteran tayfayı taşımaktan bu hale geldi. Jakobs falan da birkaç maça biter böyle giderse.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi oyun, taktik vs. herşeyi geçtim maç sonu açıklamalar daha da rezalet.

Zaman geçtikce daha kötü şeyler yasatiyor. Bundan sonraki hedefi elfsborgdan 5 yemek

İlk sezon oynattığı futboldan keyif alıyordum. Bu sezon ve geçen sezon iç sahadaki Bayern Münih maçı hariç izlerken keyif aldığım başka maç yok. Onu da kaybettik.

İşi "Osimhen yoktu, o yüzden yenemedik" e getirmesi iyiydi ama. Ödüllük açıklama.

Hocam dünkü maçta

Sanchez kötü
İcardi kötü
Mertens kötü
Barış kötü
Sara kötü
Torreira kötü

Oyuna bats giriyor kötü
Geçen maç Jelert oynuyor kötü

Jakops dili çıktı 2. Yarı kötü
Kaan ölü gibi kötü
Abdülkerim’in beli dönmüyor kötü
Nelsson gibi safkan stoperi oyun kursun diye yok ettin

Hocam bunun hesabını vermek zorundasın

Ligin cok üstünde kadrolar ile şampiyon olmayi basarili sanıyor kendisi.hamza hoca bile cok kıt kadro ile şampiyon oldu.Avrupada inanılmaz başarısız sonuçlar alıyoruz sayesinde,bu sene Okan hoca ile devam edilmeli ,ama seneye kesinlikle değişmeli teknik adam ve yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt