Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin cok üstünde kadrolar ile şampiyon olmayi basarili sanıyor kendisi.hamza hoca bile cok kıt kadro ile şampiyon oldu.Avrupada inanılmaz başarısız sonuçlar alıyoruz sayesinde,bu sene Okan hoca ile devam edilmeli ,ama seneye kesinlikle değişmeli teknik adam ve yönetim.

Aynı fikirdeyim.

Okan hoca bu sene muhtemelen yine şampiyon olur.

Ama ben çok yoruldum.

Bilmiyorum garip duygular içerisindeyim.

Kendisine olan güvenim çok zedelendi. Toparlamak çok zor.

1728035758114.webp

3 senedir takımın başında hala otorite kuramıyorsa defolsun gitsin. Kötü adami kesecek, dinlenmesi gerekeni dinlendirecek. Yedeklerdeki adamlar oynamadığı için maç temposu kazanamadi. En kritik maçlarda oyuna alıyor adamları son 5 dk kala kaos varken medet umuyor herifler den. Ulan gecen maç oynatmadin adamları 5 dk süre vermiyorsun heriflere be adam.

Takımda da bi başıboşluk var. Abdulkerim sol açığa kadar gidiyor manasız bi şekilde, Sanchez 8 no bölgesine kadar geliyor oyun kurmaya çalışıyor. Önce savunma görevini yerine getirin siz. Mertens 3 günde 1 maçı kaldıramıyor diye söyleyip duruyoruz biraz dinlendirilmesi lazım. Torreira-Berkan-Sara yap ortasahayı biraz önemse, böyle olayı sadece kontratak olan takımlara karşı biraz ciddiyet göster.

Bunları yazıyoruz ediyoruz ama alanya maçında %100 yine kontra üstüne kontra yiyeceğiz. Hoca artık yaptığın işi önemse, senin yaptığın şu hataları normal maaşlı bi vatandaş şirketinde yapsa 1 uyarılır 2 uyarılır 3.de artık çekerler ya işine saygı duy yada çıkışını verelim derler.

Hoca gücü yettiğini kesiyor biçiyor, medyanın önüne atıyor, gücü yetmediğine çıt çıkaramıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt