Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisinin en buyuk sucu muhtemelen apokerim denen kamyona guvenip sezona baslamasi olmustur keske onceden receteyi yazsaydi da gonderseydik hic olmazsa yerine en asindan bir stoper oynuyor olurdu su an o mevkide onun disinda jelert mertens gibi populis yonetim hamlelerinde kendisinin zerre sucu yoktur rfs macinin etkilerini de atlatacaktir herkese dot etmeye devam edecektir fakat su apokerimi ciddi sekilde uyarmasi lazim son 2 macin ikisinde de puan kaybi direk ona yazar

Kendisinin en buyuk sucu muhtemelen apokerim denen kamyona guvenip sezona baslamasi olmustur keske onceden receteyi yazsaydi da gonderseydik hic olmazsa yerine en asindan bir stoper oynuyor olurdu su an o mevkide onun disinda jelert mertens gibi populis yonetim hamlelerinde kendisinin zerre sucu yoktur rfs macinin etkilerini de atlatacaktir herkese dot etmeye devam edecektir fakat su apokerimi ciddi sekilde uyarmasi lazim son 2 macin ikisinde de puan kaybi direk ona yazar
Apokerim acaba sonradan oturup kendini izliyor mu? Sol açık bölgesinde ne işim var diye soruyor mu kendine?

Eğer hocaysan bir sonraki maç öyle bir kadroyla çıkarsın ki maça

Herkesin aklı başına gelir

Çık yenil ağzımı bile açmam

Bir sonraki maç sahada gevşek gevşek dolaşan

Kaan Abdülkerim Kerem Barış Mertens İcardi vs

Hiçbirini görmek istemiyorum

Çık ulan Efe’yi koy oynat jelert oynasın vs

Hocaysan bunu yaparsın

Bu kadar net

Icardinin ya sözleşmesinde madde var yada gerçekten çekiniyor kendisinden yoksa cift forvet oynayacaz filan gibi şeylere hayatta girmezdi ,oyundan bile alamıyor adamı çok ilginç

Eğer hocaysan bir sonraki maç öyle bir kadroyla çıkarsın ki maça

Herkesin aklı başına gelir

Çık yenil ağzımı bile açmam

Bir sonraki maç sahada gevşek gevşek dolaşan

Kaan Abdülkerim Kerem Barış Mertens İcardi vs

Hiçbirini görmek istemiyorum

Çık ulan Efe’yi koy oynat jelert oynasın vs

Hocaysan bunu yaparsın

Bu kadar net
Hoca değil ki o yüzden yapmaz.

Paşa maçı bitiş saati cumartesi 9

O gün ilk 11 çıkanlar salı 5’e kadar idman yapmadılar.

Perşembe 7’de maça çıktık, fiziksel olarak RFS denilen takıma bile üstünlük kuramadık.

2 gün daha izin ver şimdi, direkt maça gelsinler.

Bak dün taraftarına taştaşını gösteren bir hoca vardı bjk’de.

Taraftarına bunun yapan yeri gelirse immobile’ye de yapar.

Sen de bunu dün GEVŞEK GEVŞEK mahalle takımına puan kaybeden oyuncularına yapacaksın, Alanya karşısında puan kaybederim şampiyon bile olmaz ama sizi oynatmam harcarımı göstereceksin

Dünkü maç sonucu Boca J’da olsa taraftar oyuncuları tekme tokat döverdi

Bu senede burdan alip yine herkesi döt edecek demek

Alanyaya karşı yimpaş yozgat spora karşı şov yapar sizin gibilerde şampiyon yaptı yeaa diye burda sevinir millete laf atar ama gider rigasa 2-0 dan maç verir yb elenir terazi lastik takımından 5 yer ortadan kaybolursunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlis hatirlamiyorsam paok macindan sonra bir muhabir hoca’ya sordu

Rize,antep,fb ve paok maclarinda yüksek tempo da oynayan bir takim izledik,bu takimin tempo olarak ulasacagi en üst seviye o maclardaki tempoydu

Takimin eylül ayinda form tutmasi ve yüksek tempo da oynamasi sonraki sürec icin dezavantaj olur mu takim adina diye bir soru gelmisti

Muhabir hakli cikti

Saydigim 4 macta ki tempo ile kasimpasa ve rfs macindaki oyun ve hiz kesinlikle ayni degildi

Bunun sebebini acilen bulmali hoca

Muhtemelen antremanlarla alakali bir durum oldugunu düsünüyorum

Doymusluk diyenler de var ama doymus takim diger 4 macta o tempo’ya cikmaz madem doymuslar her mac düsük tempo izlerdik

Ya az idman yapiyoruz ve takim fiziksel olarak geriliyor,ya da idmanlarda düsük tempo da calismalar yapiyoruz bu da maclara yansiyor

Perşembe 7’de maça çıktık, fiziksel olarak RFS denilen takıma bile üstünlük kuramadık.

yine idmana cıkmaz 11 oynayanlar

Tek metodu bu geldiğinden beri. Değişeceğini de sanmıyorum artık. O yüzden geleceğe dair umudumu yitirdim.

Bu kadar maaş verdiğin adamları arap ligi seviyesi idman yaptırıyor ondan sonra beğenmemizi bekleyen tayfa var.

Kendini geliştirir dedik sabredelim dedik ama bu üçüncü yıl artık yeter pek bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor sene sonunda yol verelim artık

Kendini geliştirir dedik sabredelim dedik ama bu üçüncü yıl artık yeter pek bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor sene sonunda yol verelim artık
bak buna da katılmıyorum işte ben son 3 sezonun 2 sinin şampiyonu adam kırmadığı rekor kalmamıs buna şansa kadere diyemezsiniz. şu anı elestirirsiniz ama geçmişinden vuramazsınız. bu haksızlık.

bak buna da katılmıyorum işte ben son 3 sezonun 2 sinin şampiyonu adam kırmadığı rekor kalmamıs buna şansa kadere diyemezsiniz. şu anı elestirirsiniz ama geçmişinden vuramazsınız. bu haksızlık.

ligin 5 gömlek üzeri kadroları idare ediyor + olarak bu lig sanal bir lig. gerçek dünya'da (avrupa) karşılığı yok. rekor ne denli ciddi rekor tartışılır

İlk göreve geldiğinde alt yapının durumu da az çok belliydi. Üflesen yıkılacak türden oyuncular.

Aradan 2 sene geçti, sen orada ki eksikler ve sıkıntılar ile ilgili acaba nasıl çalışmalar yaptın ?

İlk geldiğinde belki mevcut durum açısından alt yapı oyuncusu görme şansımız yoktu ama 3. sene de neden bir gelişme yok bu konu da ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt