Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin 5 gömlek üzeri kadroları idare ediyor + olarak bu lig sanal bir lig. gerçek dünya'da (avrupa) karşılığı yok. rekor ne denli ciddi rekor tartışılır
kimler geldi kimler geçti bu takımın başına. bu zamana kadar yapılamadıysa bu rekorlar, rekor rekordur.

kimler geldi kimler geçti bu takımın başına. bu zamana kadar yapılamadıysa bu rekorlar, rekor rekordur.

valla ben 30 senedir bu ligi takip ediyorum. eldeki kadroyla, anadolu kalitesi arası bu kadar açık olan bir dönem görmedim. bu şans da kendisine denk geldi.

lucescunun derme çatma kadroyla aldıkları şampiyonluklar ya da kalli'nin alman üçüncü liginden topladığı adamlarla şampiyonluk alması daha ciddi rekordur. rekorun anlamı da sadece kağıtta yazan win serisi olmamalı. psg'nin hindistan ligine gelip ligi farmlaması durumu yaşanıyor iki senedir.

3-5-2 çık. On numaraya Efe Akman yaz. O zaman alkışlarız.
ne efesi ya. şaka herhalde. babası olmasa gs formasını store da ancak görecek adam avrupa avrupa takımla dolasıyor. çevre kontrolü diye diye salak gibi boşlukta bile sağını solunu kontrol ediyor. bu salaklıkta bi oyuncudan bi bok olmaz.

Paşa maçı bitiş saati cumartesi 9

O gün ilk 11 çıkanlar salı 5’e kadar idman yapmadılar.

Perşembe 7’de maça çıktık, fiziksel olarak RFS denilen takıma bile üstünlük kuramadık.

2 gün daha izin ver şimdi, direkt maça gelsinler.
hatta rfs takımı bizden 2 gün sonra pazartesi lig maçı yaptı deplasmanda

Alanyaya karşı yimpaş yozgat spora karşı şov yapar sizin gibilerde şampiyon yaptı yeaa diye burda sevinir millete laf atar ama gider rigasa 2-0 dan maç verir yb elenir terazi lastik takımından 5 yer ortadan kaybolursunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şov yapamıyor ki anadolu maçlarında da 50 tane kontra yiyip ittire kaktıra kazandık (istisnalar hariç) son 2 yıldır çoğu maçı,ezici hakim oyun oynamadık hem de

ligin 5 gömlek üzeri kadroları idare ediyor + olarak bu lig sanal bir lig. gerçek dünya'da (avrupa) karşılığı yok. rekor ne denli ciddi rekor tartışılır
ligin seviyesinin kötü olduğu aşikar..lakin bu ligde 2 sene önce 13. oldun..3 senede şampiyonluk yoktu.bu ligde şampiyon olmak en azından ilk 2 de olmak zorundasın şampiyonlar ligine gitmen için..13.olduğumuz sene fatih hoca avrupa ligi grubundan çıktı namağlup olarak.o zaman ligte kötü iken kimse avrupa muhabbeti yapmadı sövdü saydı fatih hocaya..yani kimse kusura bakmasın ligde önemli avrupa da..kalkıp lig başarılarının küçümsenmesi hakkaniyetli olmuyor.

ligin seviyesinin kötü olduğu aşikar..lakin bu ligde 2 sene önce 13. oldun..3 senede şampiyonluk yoktu.bu ligde şampiyon olmak en azından ilk 2 de olmak zorundasın şampiyonlar ligine gitmen için..13.olduğumuz sene fatih hoca avrupa ligi grubundan çıktı namağlup olarak.o zaman ligte kötü iken kimse avrupa muhabbeti yapmadı sövdü saydı fatih hocaya..yani kimse kusura bakmasın ligde önemli avrupa da..kalkıp lig başarılarının küçümsenmesi hakkaniyetli olmuyor.

13 olan kadro zaten kötü bir kadroydu. orada terim avrupa için kadroya uygun kapan-çık oynatarak haddimizi bilerek oynattığından bir oyun bulup başarılı olmuştu. aynı kadro lige dönüp yan pas yan pas futboluna dönünce başarısız oldu. her dönemin her senenin dinamiği farklı.

güncele gelirsek 3 büyükleri çıkardım, ligin en eli yüzü düzgün anadolu takımı dediğimiz trabzon başakşehir bile sıradan bir avusturya takımından futbolu baştan öğrenme dersi aldı yahu.

bu ligi bu kadroyla ezip geçmen doğal bir sonuç yani. alttan tut üstten bak bir tane rakip vardı o da rekor şov yaptı zaten geçen sene. avrupa'ya her çıkışımızda yediğimiz tokatlarla uyanmak için ne gerekecek ki daha?

daha 5 sene önce zaten alanya deplasmanlarında rakibin ilk 11inin bizden daha tehlikeli adamlarla bezeli olduğu dönemlerdeydik. bu takım 2018 yazında 4 sene (8 transfer dönemi) ffp transfer cezası yedi. eski ligle şimdiki ligin alakası yok.

3 senede hayvan gibi para harcanan kadrolarla 13. olunan maaş bütçesinin 30 m euronun altında olduğu kadroları kıyaslamaktan kaçınalım.

Diagne MM Halil rotasyonundan bugün

Osimhen Icardi Batshuayi rotasyonuna geldik.
o takım en azından esas hedeflenen kulvarda çatır çatır gidiyordu ayrıca.

Interin bu arkadaşı "eski futbolcumuz" ayağına hoca falan yaptığını düşünüyorum da. Canere yaptıkları gibi yaz kampı başladıktan maksimum 2 hafta sonra falan paketlerler muhtemelen.

Interin bu arkadaşı "eski futbolcumuz" ayağına hoca falan yaptığını düşünüyorum da. Canere yaptıkları gibi yaz kampı başladıktan maksimum 2 hafta sonra falan paketlerler muhtemelen.
Okan Buruk'la aynı düzeyde beğendiğin bir hoca örneği verebilir misin.

Okan Buruk'la aynı düzeyde beğendiğin bir hoca örneği verebilir misin.

Okan düzeyindeki hocaların beğenilecek bir yanı yok. He Okan kadar işbilmez olup da bu kadar üst düzeyde görev alan hocalardan hangisini beğeniyorsun diye soruyorsan baya uzun bir araştırma yapmam lazım ki öyle bir hoca bulabileyim.Bu arada sen beni sorgulayacak bir üye değilsin bu forumda. Olacakları 3 ay önce söylediğimde bir sürü oyun planımız var aslında öyle değil diye masallar anlatıyordun geç şimdi hoca örneğini vs.

şov yapamıyor ki anadolu maçlarında da 50 tane kontra yiyip ittire kaktıra kazandık (istisnalar hariç) son 2 yıldır çoğu maçı,ezici hakim oyun oynamadık hem de

Daha o konulara gelmedim bile düşün ne kadar kötü durumdayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi. Biz kazanırkende eleştirdik burda ne futboldan anlamadığımız kaldı ne düşmanlığımız geçen sene son 5-6 hafta herkes bi tarafından soludu şampiyon olamama stresini avrupa macerasını hiç saymıyorum anlatmaya gerek yok hele ilk senesinde bi tjk deplasman maçı oynattı akıllara zarar kardeşim anlasınlar bunu artık büyük takım hocası olamaz bu adam imkansız

13 olan kadro zaten kötü bir kadroydu. orada terim avrupa için kadroya uygun kapan-çık oynatarak haddimizi bilerek oynattığından bir oyun bulup başarılı olmuştu. aynı kadro lige dönüp yan pas yan pas futboluna dönünce başarısız oldu. her dönemin her senenin dinamiği farklı.

güncele gelirsek 3 büyükleri çıkardım, ligin en eli yüzü düzgün anadolu takımı dediğimiz trabzon başakşehir bile sıradan bir avusturya takımından futbolu baştan öğrenme dersi aldı yahu.

bu ligi bu kadroyla ezip geçmen doğal bir sonuç yani. alttan tut üstten bak bir tane rakip vardı o da rekor şov yaptı zaten geçen sene. avrupa'ya her çıkışımızda yediğimiz tokatlarla uyanmak için ne gerekecek ki daha?
Güncel durum için savunma yapmadım zaten..şu an Okan hocanın ciddi yanlışları var.o konuda tersini söyleyecek kimse yoktur.ama 2 şampiyonluktaki emeğini yok saymak hakkaniyetli değil demek istedim..ilk senedeki şampiyonlukta yeniden inşa edilen bir kadro vardı.ilk senede futbolculardan iyi verim aldı hoca..iyi de top oynattı..geçen sene ise bence kötü bir kadro planlaması vardı.ne kadar isimli topçular alınmış olsada takım kimyası yoktu.geçen sene fener de rekor kırdı diyorsun ama fenerin açık şekilde ittirildiğini es geçmeyelim..yoksa çok daha önce kopardı lig..41 yaşındayım ve kendimi bildim bileli futbolu takip ederim..bu ülkede sistemli futbol,istikrarlı bir başarı,uzun vadeli proje falan mümkün değil..ülkenin futbol yapısı,insan yapısı asla buna uygun değil..taraftar profili zaten acayip bir hal aldı..tepkiler hep histerik yapıda..başarıda da başarısızlıklarda da hep uçlardayız..yani bugün Okan hoca gitsin başka hoca gelsin aynı kısır döngü devam edecek..

ne efesi ya. şaka herhalde. babası olmasa gs formasını store da ancak görecek adam avrupa avrupa takımla dolasıyor. çevre kontrolü diye diye salak gibi boşlukta bile sağını solunu kontrol ediyor. bu salaklıkta bi oyuncudan bi bok olmaz.
90. dakikada oyuna girdiği için yorum yapamıyorum usta. Denesin istiyorum.

bi kere biseyleri degistirmege calis

sistem degistir topcu degistir ama biseyleri degistir

hicbisey olmamis hicbisey yokmus gibi davranman insanı delirtiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt